ghost34 12.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 wszystko kosztuje..to tez...nie pij nie pal nie jedz niezdrowych rzeczy umrzesz zdrowszy ..a swoja droga jak mnie subit, parkietolack.uretolit i inne nitro nie zjadły to z alkoholem urganizm se da rady..zreszta i tak nie ma dla kogo żyć..potomków nie posiadam..eeetam przez was teraz mnie dopadły jakieś myśli gejowe hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 eeeeeeeeee tam Duszku marudzisz potomka może jakiego masz może tylko nie wiesz a zresztą posiadać potomka co za problem czasem wystarczy jedna robota i już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.11.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 na wszystkich z potomkami czas przychodzi więc na Ciebie tyz przyjdzie nawet możesz nie wiedzieć kiedy a wątroba wczoraj "luz"miała ,to poco ma siem odzwyczaić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 potomka może jakiego masz może tylko nie wiesz o nie takiej opcji nie mam pssst umiem sie "bawić"heh a wątroba wczoraj "luz"miała ,to poco ma siem odzwyczaić? absolutnie nie wolno dopuszczać to takich sytuacji hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Duszku przypadki chodzą po ludziach mój ulubiony dowcip w tej materii Rozmawia dwóch kolegów: pierwszy pyta - co tam u Ciebie drugi - a wiesz żenić się muszę pierwszy - no coś Ty zawsze taki ostrożny byłeś jak to się stało drugi - a to wszystko wina jej ojca pierwszy - jak to drugi - a bo już sie wycofywałem i wszedł jej ojciec i kopnął mnie w d...pę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 jedny słowem wsio przede mną..??polece z laską w ręku za mym synkiem..na podwórze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a skąd wiesz że nie za córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.11.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 wiesz ghost podobno miłość nie wybiera a może to będzie parka to nie będziesz miał ręki do laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a skąd wiesz że nie za córką hmm w światło bramki żadko trafiam częściej w lewy górny róg..( ) więc raczej xy..hihi kamyk myslisz ze az tak moge namieszac...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a skąd wiesz że nie za córką hmm w światło bramki żadko trafiam częściej w lewy górny róg..( ) więc raczej xy..hihi kamyk myslisz ze az tak moge namieszac...??? no Duchu, jeśli Ty myślisz, że to od narożników zależy to szykuj się na niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 oj ja nie mysle to taki żarcik był..zreszta kto tam "trafi" za takymy "rzeczamy"..żarcik nituś żarcik poważnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 oj ja nie mysle to taki żarcik był..zreszta kto tam "trafi" za takymy "rzeczamy"..żarcik nituś żarcik poważnie.. no ja myślę... no bo wiesz... jakbyś potrzebował kiedyś uświadomienia... to wiesz na pewno z Wusią czy Nefercią jakoś może byśmy podołały...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 heheheehehehehehehe hmmm sam nie wiem wejść czy nie wejść a kurcze tak rzadko jezdem niezdecydowany..3 naraz i wszystkie jedna przez druga z kreda na tablicy..no nie wiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.11.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 decyduj siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 jaaasssnnneee ...ehheh cwany się znalazł ja przetre szlak a TY skorzystasz nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 jaaasssnnneee ...ehheh cwany się znalazł ja przetre szlak a TY skorzystasz nie?? oooooooooo czyżby Duch cykorzył przed babami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 nie cykorzył jest ostrożny- ostrozność jest wtedy kiedy ja sie boje a strach jest wtedy kiedy wy się boicie hahahahah etam możecie objaśniac a co mi tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.11.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 przecie całe życie nie można być ostroznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a czy ja napisałem ze cały czas jezdem ostaroznyj???hłe hłe..nitus mogła mnie załatwic chytrym planem który przechytrza sam plan.. finta w fincie (diuna) ie wygląda ani nie zachowuje sie jak harkonnen..wiec sobie podworowałem i sie zgodziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Duszko pogubiłam się na co się zgodziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts