kamyk68 03.10.2008 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzień dobry jak Was człowiek z oka spuści to znów pół nocy FILTRUJECIE. Ja sie muszę za Was zabrać!!!! łłoooo matko... S i e m k a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 O, patrzcie kto przylazł, Kamyku, a Ty kaca nie masz? Malibu + Wyborowa... i żadnej zapojki...? Zakładam , że Nefer piliście Wyborową a zapijaliście Malibu... no no kozacko nieco jakos mi się wódki zachciało a nie ma nawet 9:00 ... To forum ma na mnie zły wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 najgorsze że jeszcze w życiu kaca nie miałem (może z raz moralnego) Taki objaw o 9:00 to ludzka rzecz jeszcze w piątek,martwić by się można jakby go nie było !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzień dobry jak Was człowiek z oka spuści to znów pół nocy FILTRUJECIE. Ja sie muszę za Was zabrać!!!! dzień dobry nie wiem czy bać się czy cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzień dobry jak Was człowiek z oka spuści to znów pół nocy FILTRUJECIE. Ja sie muszę za Was zabrać!!!! dzień dobry nie wiem czy bać się czy cieszyć dopra Ty WU ..... a co ja mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 kamyczku no nie wiem zalezy jakie masz preferencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 USPOKOICIE WY SIĘ CZY NIE? POWAZNI DOROŚLI LUDZIE, NO JEZU W NIEBIE!!!!!!!!!!! jak dotrę do MM i do Wuowego męża, to skończą się wam te nocne flirciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 USPOKOICIE WY SIĘ CZY NIE? POWAZNI DOROŚLI LUDZIE, NO JEZU W NIEBIE!!!!!!!!!!! jak dotrę do MM i do Wuowego męża, to skończą się wam te nocne flirciki normalnie zazdrośnik czy ciotka przyzwoitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 POważni?????? a niby kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no jak to kto? Pan dochtór i Ta Pani z biura co pracuje i pracuje i nawet zachorować biedna nie ma kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 a widziałeś kiedyś poważnego dochtóra ,bo Pania w biurze to się zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 normalnie zadrośnik ale jak my Złociutkiej doniesiemy jakie dandi ma marzenia to będzie spał miesiąc na wycieraczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 normalnie zadrośnik ale jak my Złociutkiej doniesiemy jakie dandi ma marzenia to będzie spał miesiąc na wycieraczce hehehe ja go przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 normalnie zadrośnik ale jak my Złociutkiej doniesiemy jakie dandi ma marzenia to będzie spał miesiąc na wycieraczce hehehe ja go przygarnę no to znamy preferencje kamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 normalnie zadrośnik ale jak my Złociutkiej doniesiemy jakie dandi ma marzenia to będzie spał miesiąc na wycieraczce hehehe ja go przygarnę Bóg Ci zapłać dobry Kamyku - ja też lubię Wyborową więc jakoś to będzie... Wu a tak by the way... jakie Dandi ma marzenia... (sprawdzam - żeby nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no to znamy preferencje kamyka o żesz Ty, człowiek z sercem na dłoni, bezdomnego przygarnia a Ty mu tak zasuwasz? Wstyd - i teraz musisz popatrzec na tego prosiaka co mi go kiedyś złośliwie do komentarzy wkleiłaś odnosząc to do obecnej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzień dobry jak Was człowiek z oka spuści to znów pół nocy FILTRUJECIE. Ja sie muszę za Was zabrać!!!! dzień dobry nie wiem czy bać się czy cieszyć dopra Ty WU ..... a co ja mam powiedzieć dandi nie marudź to względem tego odpowiedź a prosiaczka zatrzymaj dla Ciebie specjalny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 WU nie bojaj jak Cię dandi podsmaruje do starego to też Cię przygarne (tylko ja Malibu nie lubię) a pić trzeba u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no to znamy preferencje kamyka o żesz Ty, człowiek z sercem na dłoni, bezdomnego przygarnia a Ty mu tak zasuwasz? Wstyd - i teraz musisz popatrzec na tego prosiaka co mi go kiedyś złośliwie do komentarzy wkleiłaś odnosząc to do obecnej sytuacji jeden co się poznał na doprym człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 (tylko ja Malibu nie lubię) a pić trzeba u mnie zapijemy się we trójkę Wyborową - trudno. Wu, dasz radę, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts