Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

No cześć gaduły....

przyszłam się powitać.... widzę, że były poruszane tematy damsko-męskie i czego to kobieta potrzebuje od faceta, i dlaczego chodzi w spodniach i to że nie brzydzi robala sprawia, że jest męska...hm....

ciężka sprawa.... więc powiem tylko tyle, że ja robali nie lubię, a spodnie i owszem... :wink: reszta jest drażliwa, więc wolę nie ruszać...

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cześć gaduły....

przyszłam się powitać.... widzę, że były poruszane tematy damsko-męskie i czego to kobieta potrzebuje od faceta, i dlaczego chodzi w spodniach i to że nie brzydzi robala sprawia, że jest męska...hm....

ciężka sprawa.... więc powiem tylko tyle, że ja robali nie lubię, a spodnie i owszem... :wink: reszta jest drażliwa, więc wolę nie ruszać...

Nituś..chodź babki nie lubię..to jej spostrzeżenie pasuje tu nieco..feministą też nie jezdem i nie do końca się zgadzam ale jednak coś w tym jezd..

"Ciężki jest los współczesnej kobiety. Musi ubierać się jak chłopak, wyglądać jak dziewczyna, myśleć jak mężczyzna i pracować jak koń." Elizabeth Taylor

oooooooo to to....

do tego interesa trzeba dołożyć jeszcze, rodzenie dzieci, bo tego nie zrobi mężczyzna i mamy cały obraz :roll:

ale za to Was przeca kochamy to co Wy jeszcze kceta :wink: :lol:

poczekaj.... tu gdzieś miała listę..... niech no ja ją tylko znajdę... :roll:

było cos takiego..kiedyś czytałem..facet potrzebuje dwóch rzeczy jedzonka i seksu..to dla niektórych zbyt wygórowane żądania i nie każda Pani sobie z tym radzi..

Kamyk poczekej też ci coś wkleje a propos ..hłe hłe

święta racja :lol: :lol: :lol: i to lista nie jest :wink:

to masz jedno...

uszczęśliwienie kobiety jest bardzo proste, oto zasady...

A. Należy tylko być:

1. przyjacielem

2. partnerem

3. kochankiem

4. bratem

5. ojcem

6. nauczycielem

7. wychowawcą

8. spowiednikiem

9. powiernikiem

10. kucharzem

11. mechanikiem

12. monterem

13. elektrykiem

14. szoferem

15. tragarzem

16. sprzątaczką

17. stewardem

18. hydraulikiem

19. stolarzem

20. modelem

21. architektem wnętrz

22. seksuologiem

23. psychologiem

24. psychiatrą

25. psychoterapeutą.

B. Ważne też są inne cechy. Należy być:

1. sympatycznym

2. wysportowanym, ale

3. inteligentnym, ale

4. silnym

5. kulturalnym, ale

6. twardym, ale

7. łagodnym

8. czułym, ale

9. zdecydowanym, ale

10. romantycznym, ale

11. męskim

12. dowcipnym i

13. wesołym, ale

14. poważnym i

15. dystyngowanym

16. odważnym, ale

17. misiem, ale

18. energicznym

19. zapobiegawczym

20. kreatywnym

21. pomysłowym

22. zdolnym ale

23. skromnym i

24. wyrozumiałym

25. eleganckim ale

26. stanowczym

27. ciepłym, ale

28. zimnym, ale

29. namiętnym

30. tolerancyjnym, ale

31. zasadniczym i

32. honorowym i

33. szlachetnym, ale

34. praktycznym i

35. pragmatycznym

36. praworządnym, ale

37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli

38. zdesperowanym [z miłości], ale

39. opanowanym

40. szarmanckim, ale

41. stałym i

42. wiernym

43. uważnym, ale

44. rozmarzonym, ale

45. ambitnym

46. godnym zaufania i

47. szacunku

48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim,

49. wypłacalnym.

C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby:

a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany

b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie

c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła

d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę.

D. Ważne jest, aby nie zapominać jej:

1. urodzin

2. imienin

3. daty ślubu

4. daty pierwszego pocałunku

5. okresu

6. wizyty u stomatologa

7. rocznic

8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci.

Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka.

A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje:

1. Seksu i...

2. Jedzenia

Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań.

Wniosek :

Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę!

a tu drugie... :D :D :D

Zastanawiałeś się kiedykolwiek jak by to było, gdyby intymnych porad w Cosmopolitan udzielał mężczyzna?

Droga Kasiu:

Pytanie: Moj mąż chce sprobować w łożku trojkąta z moją najlepszą przyjaciołka i mną.

Odpowiedź: Jest dla mnie oczywiste, że Twoj mąż nigdy nie ma Cię dość! Wiedząc, że jesteś tylko jedna, sięga po Twoją najlepszą przyjaciołkę, ktora jest do Ciebie bardzo podobna. Wspolny seks może Was bardzo zbliżyć.

Dlaczego nie zaprosić także wspołlokatorek ze studiow? Jeżeli nie jesteś pewna, może powinnaś pozwolić mu na razie robić to ze swoimi przyjaciołkami bez Ciebie? A jeżeli ciągle brak Ci przekonania, kochaj go oralnie i przygotuj mu smaczny posiłek myśląc o tym.

Droga Kasiu:

P: Moj mąż bez przerwy chce bym brała mu do buzi.

O: Rob to. Sperma pomoże Ci schudnąć i jest świetna na cerę. Co ciekawe, mężczyźni wiedzą o tym. Propozycja Twojego męża jest więc całkowicie bezinteresowna. Pokazuje ona, jak bardzo Cię kocha. Najlepszą rzeczą jaką możesz zrobić to zaspokajać go w ten sposob dwa razy dziennie, a potem ugotować mu jego ulubiony posiłek.

Droga Kasiu:

P: Moj mąż spędza mnostwo czasu z kolegami.

O: To naturalne I zdrowe zachowanie. Mężczyzna jest myśliwym, musi ciągle udowadniać swą wartość i porownywać się z innymi mężczyznami. Noc spędzona na uganianiu się za młodymi i samotnymi dziewczynami jest świetnym sposobem na odreagowanie stresu. Pamiętaj, że nic tak nie cementuje związku, jak mężczyzna po za domem przez dzień czy dwa (to także świetna okazja na posprzątanie domu)! Zobacz jak szczęśliwy jest Twoj mąż, gdy wraca do domowego zacisza. To najlepsza chwila na oralne zaspokojenie go i przygotowanie smacznego posiłku.

Droga Kasiu:

P: Moj mąż nie wie gdzie mam łechtaczkę.

O: Twoja łechtaczka nie jest dla niego interesująca. Jeśli już musisz się nią zajmować, rob to sama lub poproś najlepszą przyjaciołkę o pomoc. Możesz to nagrać na kasecie video i podarować swojemu mężowi na urodziny. Aby ulżyć swemu poczuciu winy kochaj go oralnie i przygotuj mu przepyszny posiłek.

Droga Kasiu:

P: Moj mąż nie jest zainteresowany zabezpieczaniem się.

O: Jesteś złą osobą, a z twego listu widzę, że przydałby Ci się trening delikatności. Zabezpieczenie jest dla mężczyzny tematem stresującym i niepotrzebnie zabierającym czas. Sex powinien być dostępny dla Twego męża na każde zawołanie, bez głupich pytań o zabezpieczenie. Myślę, że znaczy to, że nie kochasz swego męża, a on jest dla ciebie za dobry. Przestań być taka samolubna! Może uda Ci się to Mu wynagrodzić seksem oralnym i miłym posiłkiem.

Droga Kasiu:

P: Moj mąż zawsze ma orgazm, a potem odwraca się plecami do mnie i zasypia nigdy do końca nie zaspokajając mnie.

O: Nie jestem pewna czy zrozumiałam Twoje pytanie. Może zapomniałaś ugotować mu dobrego posiłku?

A był taki jeden mózg z wodzia co mi to sprzedał hehehe

Kamyczku ja to Ci powiem że u Kasi łaziłam po podłogówce i to było zarąbiście przyjemne uczucie :wink:

Kobieta powinna traktować faceta jak psa.

Dobrze karmić

nie drażnić

i na noc wypuszczać :wink:

WUŚKA - czyś Ty oszalała.... :o przecie jak oni se to de serca wezmą - to wiesz co zaczną robić.... :oops:

ech....

dobra ludziki - ja zmykam do obi po wałek i farbę i na budowę papapatki

wu nio nie bede sie uzewnętrzniał :oops:..bo wyjdzie ze ci kadze.. :oops:

ale zaś dam kawał w drugą stronke..

Rozmawiaja dwie kobiałki

-wiesz odeszłam od mojego męża..

- Dlaczego

-A wyobraź sobie że zaczoł mnie po ślubie traktować jak psa!!

-Co takiego????!!!

-No mówię Ci chciał abym była mu wierna!!!

hehehe