Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, no to se tez przelecialam przez Twoj dziennik.

Fajnie sie czyta.

Jak juz ten projekt ostateczny bedzie to walnij wieksza fotke, bo nie da sie przeczytac tych drobnych literek. 8)

Rozumiem, ze wszystkie 4 samochody w garazu to rodzinne. :D Tylko nie wiem kto jest bez samochodu, kot czy krulik.., a moze inaczej... :wink:

No i te co Ci podjazd zastawiaja to chyba Pani Joli i Pana Łosia. :roll: Nie dalo sie inaczej musieli zaznaczyc swoja obecnosc! :wink:

No to milego budowania!!! recze, ze jak zamieszkasz to radosc z tego bedzie raczej krotka. Bo juz po mniej-wiecej (zalezy od przypadku) paru miesiacach...., zaczyna brakowac......, budowania.... :lol:

Ja na przyklad juz przegladam projekty domow. :lol: :lol: :lol:

Hej, no to se tez przelecialam przez Twoj dziennik.

Fajnie sie czyta.

Jak juz ten projekt ostateczny bedzie to walnij wieksza fotke, bo nie da sie przeczytac tych drobnych literek. 8)

Rozumiem, ze wszystkie 4 samochody w garazu to rodzinne. :D Tylko nie wiem kto jest bez samochodu, kot czy krulik.., a moze inaczej... :wink:

No i te co Ci podjazd zastawiaja to chyba Pani Joli i Pana Łosia. :roll: Nie dalo sie inaczej musieli zaznaczyc swoja obecnosc! :wink:

No to milego budowania!!! recze, ze jak zamieszkasz to radosc z tego bedzie raczej krotka. Bo juz po mniej-wiecej (zalezy od przypadku) paru miesiacach...., zaczyna brakowac......, budowania.... :lol:

Ja na przyklad juz przegladam projekty domow. :lol: :lol: :lol:

Miło mi!!!

Teraz będę miał więcej czasu nauczę siem w końcu wklejać te fotki :wink:

Kot z krulikiem mają wspólny wóz :wink:

Radość jaka radość ja się bronię ręcami i nogami :wink: bo to wielkie zmiany dla mnie!!!

Ja bob budowniczy nie jestem ale to już będzię któraś moja budowa o remontach nie wspomnę więć mam nadzieję ,że już brakowało mi nie będzię :wink: :lol:

MM se kupiła jakąś gazetkę i jak to moja MM zatrybiła że domy nowoczesne(oczywiście nie wszystkie)są fajowe :o a jak zaczeliśmy wybierać projekt to "nie pokazuj mi tych klocków bo mnie to nie interesuje".Ja siem już przyzwyczaiłem ,że ona trybi z opóżnieniem bywa że nawet kilku miesięcznym :wink: :lol: :lol: :lol:

Nie przejmuj sie tak to z babami jest...

Jak sie przeprowadzilismy, to przez pierwszy tydzien podziwialam i nie moglam uwierzyc, ze to nasz dom.

W drugim tygodniu juz zaczelam szukac co by tu zmienic..., teraz jestem tu juz 5 miesiecy i szukam nowego projektu.... :lol:

Wiec Twoja MM jak najbardziej normalna babka jest ! :D :wink:

p.s. czy to MM ma cos wspolnego z slynna "blond boginia" MM 8)

znaczy klarowli mi przez jakiś"fotosik" czy jakoś tak , tam jakieś konto trzeba i wogle ,ale siem postaram w tym tygodniu nadrobić :-?

Witam dandi no juz myślłem że jakis zakaz masz :wink: Ja taki zakonspirowany nie jestem :lol:

Jak se nie poradzę z fotkami będę szukał ratunku :lol:

dobry wieczór

normalnie uśmiałam się okrutnie Kamyk no coś Ty tak ludzi w konia robił ja wiedziałam że Ty nie ze skromności jeno z lenistwa fotek nie wklejasz a pozostali mieli takie dobre zdanie o Tobie :lol: dandi to zapomina czasem o niektórych :-?

dobry wieczór

normalnie uśmiałam się okrutnie Kamyk no coś Ty tak ludzi w konia robił ja wiedziałam że Ty nie ze skromności jeno z lenistwa fotek nie wklejasz a pozostali mieli takie dobre zdanie o Tobie :lol: dandi to zapomina czasem o niektórych :-?

ja przeca od razu siem przyznałem i bez bicia :lol: