anjamen 16.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dzien dobry, ale sie usmialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Hej, no to se tez przelecialam przez Twoj dziennik. Fajnie sie czyta. Jak juz ten projekt ostateczny bedzie to walnij wieksza fotke, bo nie da sie przeczytac tych drobnych literek. Rozumiem, ze wszystkie 4 samochody w garazu to rodzinne. Tylko nie wiem kto jest bez samochodu, kot czy krulik.., a moze inaczej... No i te co Ci podjazd zastawiaja to chyba Pani Joli i Pana Łosia. Nie dalo sie inaczej musieli zaznaczyc swoja obecnosc! No to milego budowania!!! recze, ze jak zamieszkasz to radosc z tego bedzie raczej krotka. Bo juz po mniej-wiecej (zalezy od przypadku) paru miesiacach...., zaczyna brakowac......, budowania.... Ja na przyklad juz przegladam projekty domow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Wuśka nic mnie nie jest imprę wczoraj miałem urodzinki córki Anja śmiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Hej, no to se tez przelecialam przez Twoj dziennik. Fajnie sie czyta. Jak juz ten projekt ostateczny bedzie to walnij wieksza fotke, bo nie da sie przeczytac tych drobnych literek. Rozumiem, ze wszystkie 4 samochody w garazu to rodzinne. Tylko nie wiem kto jest bez samochodu, kot czy krulik.., a moze inaczej... No i te co Ci podjazd zastawiaja to chyba Pani Joli i Pana Łosia. Nie dalo sie inaczej musieli zaznaczyc swoja obecnosc! No to milego budowania!!! recze, ze jak zamieszkasz to radosc z tego bedzie raczej krotka. Bo juz po mniej-wiecej (zalezy od przypadku) paru miesiacach...., zaczyna brakowac......, budowania.... Ja na przyklad juz przegladam projekty domow. Miło mi!!! Teraz będę miał więcej czasu nauczę siem w końcu wklejać te fotki Kot z krulikiem mają wspólny wóz Radość jaka radość ja się bronię ręcami i nogami bo to wielkie zmiany dla mnie!!! Ja bob budowniczy nie jestem ale to już będzię któraś moja budowa o remontach nie wspomnę więć mam nadzieję ,że już brakowało mi nie będzię MM se kupiła jakąś gazetkę i jak to moja MM zatrybiła że domy nowoczesne(oczywiście nie wszystkie)są fajowe a jak zaczeliśmy wybierać projekt to "nie pokazuj mi tych klocków bo mnie to nie interesuje".Ja siem już przyzwyczaiłem ,że ona trybi z opóżnieniem bywa że nawet kilku miesięcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no kochany jak Twa MM przeczyta ostatnie zdanie to może Ci kota pogonić... dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 ja wiem że Wy za prawdę "kopać" lubicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Nie przejmuj sie tak to z babami jest... Jak sie przeprowadzilismy, to przez pierwszy tydzien podziwialam i nie moglam uwierzyc, ze to nasz dom. W drugim tygodniu juz zaczelam szukac co by tu zmienic..., teraz jestem tu juz 5 miesiecy i szukam nowego projektu.... Wiec Twoja MM jak najbardziej normalna babka jest ! p.s. czy to MM ma cos wspolnego z slynna "blond boginia" MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 na ps. odpowiadam "nie" ja to już do takich numerów przywykłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.11.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 w związku z tym że stałem sie "bezrobotnym" nauczę się wklejać fotki !!!! Boże to Ty ich nie wklejałeś bo nie umiesz? A ja dureń myślałem, że to prez wrodzoną dyskrecję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 kamyk jak chcesz to ci wyklaruje co i jak.. powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 znaczy klarowli mi przez jakiś"fotosik" czy jakoś tak , tam jakieś konto trzeba i wogle ,ale siem postaram w tym tygodniu nadrobić Witam dandi no juz myślłem że jakis zakaz masz Ja taki zakonspirowany nie jestem Jak se nie poradzę z fotkami będę szukał ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 tatus imageshack jezd prostszy..i rejestrować sie nie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 tatus imageshack jezd prostszy..i rejestrować sie nie trza co pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wpisujesz w przeglądarke http://imageshack.us/ klikasz na przegladaj..potem otwórz.(szuakasz zdj na kompie).i host it potem kopiujesz hotlink forum jeden i wklejasz w posta badz wiadomość do kogokolwiek po sprawie beez nalotu bez klopotu jakby co pytej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dobry wieczór normalnie uśmiałam się okrutnie Kamyk no coś Ty tak ludzi w konia robił ja wiedziałam że Ty nie ze skromności jeno z lenistwa fotek nie wklejasz a pozostali mieli takie dobre zdanie o Tobie dandi to zapomina czasem o niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dobry wieczór normalnie uśmiałam się okrutnie Kamyk no coś Ty tak ludzi w konia robił ja wiedziałam że Ty nie ze skromności jeno z lenistwa fotek nie wklejasz a pozostali mieli takie dobre zdanie o Tobie dandi to zapomina czasem o niektórych ja przeca od razu siem przyznałem i bez bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Kamyk - spoko- jeszcze jedna impa i będziesz wklejał jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Kamyk - spoko- jeszcze jedna impa i będziesz wklejał jak ta lala Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wklejanie jest wybitnie proste i tylko lenistwo Kamyczku Cię powstrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wklejanie jest wybitnie proste i tylko lenistwo Kamyczku Cię powstrzymuje Ty to zawsze mnie musisz wydać ja dwa razy probowałem niby siem udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts