Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

znowu męska solidatność :lol: dwóch chłopa na jedną małą kobietkę :wink: chociaż na takie tłumaczenie bym nie wpadła z wrodzonego poczucia estetyki :lol: :wink: ja to bardziej myślałam że Wy takie czarujące oczka macie że jak która spojrzy oprzeć się nie może no i Wy w tym względzie coby się nie trza było kijem od babów oganiać :lol:

w ramach avatarku dla Kamyka to ja jedak proponuję ta ropuszkę co się tu kiedyś przewijała :wink: :D

ja to bardziej myślałam że Wy takie czarujące oczka macie że jak która spojrzy oprzeć się nie może no i Wy w tym względzie coby się nie trza było kijem od babów oganiać

no ale to przecież oczywiste dość jest. a przekrwienie i opuchlizna dodają im tylko powabu i tajemniczości

nie no daruj opuchlizna i przekrwienie nie dodają powabu i tajemniczości :lol: zwłaszcza w oczach kobiet :wink:

eeeeeeeeeetam. Nie lubicie takich outsiderów, enfant terrible'ów? niegrzecznych chłopców szukających kłopotów? wiecznie pijanych i nie do poskromienia? nie wieeeeeerzę

nie no daruj opuchlizna i przekrwienie nie dodają powabu i tajemniczości :lol: zwłaszcza w oczach kobiet :wink:

eeeeeeeeeetam. Nie lubicie takich outsiderów, enfant terrible'ów? niegrzecznych chłopców szukających kłopotów? wiecznie pijanych i nie do poskromienia? nie wieeeeeerzę

no jakbyście tak wiecznie pijani byli to z budowy raczej by nic nie zostało :lol: :wink: