wu 19.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Duszku cośkolwiek pojęłam a mógłbyś w wolnej chwili jakbyś się nudził zapodać poglądowe fotki małej deseczki dużej deseczki no i jaśniutkiej poprzebarwianej deseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 jestem taki rozczarowaaaaaaaaaaaaaaany - żadna z moich propozycji na avatar nie wygrała. Gdzieś tu miałem skitrane pół litra - odbezpieczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 no co ty dandi tak z rana??Witka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Bry Łeb mnie napie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzień dobry Duchu przy takiej pogodzie to każda pora dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 MM mnie wkręciła ,że jakieś stemple mam wziąść od kogos tam bo za darmochę 200 sztuk oddaje.I se teraz wezmę taczkę i je przewiozę no aż się biję otwartą dłonią po udach z uciechy. Jeju Nefer jak miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kamyk to już pojutrze. Odliczam godziny i sram w gacie ze strachu. To naprawdę nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jeju Nefer jak miło Cię widziećI wzajemnie Dandi - Twoje poczucie humoru zawsze poprawia mi nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ech, syzyfowa praca ale wytłumaczę jeszcze raz. Ja nie wiem o co chodzi. Ja juz pisałem, że mam człowieka który mi redaguje posty bo ja jestem głupol jak doniczka. Jak cos wychodzi smiesznie to nie jest to zamierzone tylko zupełnie przypadkowe. No, to chyba tak to szło. a wiesz, że za Twoja radą wybiłem Złociutkiej ze łba kolektory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kamyk to już pojutrze. Odliczam godziny i sram w gacie ze strachu. To naprawdę nie boli? no boskie Dandi czyżbyś miał zamiar skorzystać z usług Kamyka Kamyk w kwestii stempli bierzę się przyczepkę nie taczkę przyczepia do autka i siem jedzie a jak siem nie chce to siem szuka jelenia który to odwali za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kamyk w kwestii stempli bierzę się przyczepkę nie taczkę przyczepia do autka i siem jedzie a jak siem nie chce to siem szuka jelenia który to odwali za Ciebie To to z tym jelonkiem się mnie podoba..hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 no boskie Dandi czyżbyś miał zamiar skorzystać z usług Kamyka Nie ale gdyby Kamyk był bliżej to skorzystałbym na pewno bo z rozmowy specjalistycznej która przeprowadziliśmy wychodzi mi, że jest kompetentny, rzeczowy, zna się na swojej robocie, dał mi dobra cenę i zaproponował wódkę po zabiegu a więc jest gościnny. No i ma boski avatar. Niestety droga do Kamyka robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Duszku do takich stoickich przemyśleń doszlam zapieprzając łopatą gruz na przyczepke dodam że przyczepka była któraś tam z kolei któryś dzień pod rząd Dandi no też mi się wydawało że to raczej szczyt desperacji by był jechać taki "kawałeczek" do dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 wiesz.... my z Kamykiem mamy do siebie cos około 120 więc to nie taki hektar jak mogłoby się zdawać. Kiedyś się pokuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 no Dandi litości co to jest 120 kilosów toż to rzut czapeczką ja do teściowej mam 100 i jeździmy praktycznie w każdy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.11.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witanko dla wszystkich jak miło mi Was gościć Dandi nic nie boli ręke daje A avatar dalej w cenie Nefer musisz przyjąć coś na wzwyżke ciśnienia ,ale po objawach to mi widać chroniczny zanik alkoholu we krwi Wuśka wybieram siem do Ciebie po przyczepkę Ghost w dzisiejszych czasach "jeleń" na wymarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.11.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 wiesz.... my z Kamykiem mamy do siebie cos około 120 więc to nie taki hektar jak mogłoby się zdawać. Kiedyś się pokuszę Wzywam na pokuszenie!!! aha co by jasność była wódka przed zabiegiem dla uśpienia czuiności delikwenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dandi nic nie boli ręke daje Jak zaboli to Ci przypieprzę, aj słer!- To Twój pomysł (wiem, że trafiony ale pamiętaj że ja nie daję na siebie patrzeć dopóki nie wstrzykną mi w dziąsła pół wiadra lignokainy) i jak mi Dorotka mówiła, że dolny zgryz też trzeba przyciąć i złapać poziom (sorry - budowlana nomenklatura) bo się kompozyt będzie zjadał i kruszył to od samej tej informacji mnie bolało. A avatar dalej w cenie no tak bo jest przecudnej urody i niech Cię Bóg broni zmieniać. Ghost w dzisiejszych czasach "jeleń" na wymarciu No patrz - a na Podlasiu wysyp jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.11.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dandi z tym dolnym to zaraz zaraz nie tak prętko U mnie nic nie boli ,ale jak Cię Dorotka za kolanko chyci nic nie będziesz czuł Avatar bym jakiś fajny kciał ale nic nie mogłem znależć a ten pokrywa sie z zainteresowaniami .Mogę zmienić bo siem jeszcze nie przyzwyczaiłem Załatw odstrzał na jelenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dandi z tym dolnym to zaraz zaraz nie tak prętko wyjaśniaj mi tu zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts