Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech, syzyfowa praca ale wytłumaczę jeszcze raz. Ja nie wiem o co chodzi. Ja juz pisałem, że mam człowieka który mi redaguje posty bo ja jestem głupol jak doniczka. Jak cos wychodzi smiesznie to nie jest to zamierzone tylko zupełnie przypadkowe. No, to chyba tak to szło.

a wiesz, że za Twoja radą wybiłem Złociutkiej ze łba kolektory? :D

Kamyk to już pojutrze. Odliczam godziny i sram w gacie ze strachu. To naprawdę nie boli?

no boskie Dandi czyżbyś miał zamiar skorzystać z usług Kamyka :lol: :wink:

Kamyk w kwestii stempli bierzę się przyczepkę nie taczkę przyczepia do autka i siem jedzie :lol: :wink: a jak siem nie chce to siem szuka jelenia który to odwali za Ciebie :wink:

no boskie Dandi czyżbyś miał zamiar skorzystać z usług Kamyka

Nie ale gdyby Kamyk był bliżej to skorzystałbym na pewno bo z rozmowy specjalistycznej która przeprowadziliśmy wychodzi mi, że jest kompetentny, rzeczowy, zna się na swojej robocie, dał mi dobra cenę i zaproponował wódkę po zabiegu a więc jest gościnny. No i ma boski avatar.

Niestety droga do Kamyka robi swoje

Duszku do takich stoickich przemyśleń doszlam zapieprzając łopatą gruz na przyczepke dodam że przyczepka była któraś tam z kolei któryś dzień pod rząd :lol: :wink:

Dandi no też mi się wydawało że to raczej szczyt desperacji by był jechać taki "kawałeczek" do dentysty :roll: :wink:

Witanko dla wszystkich :lol: jak miło mi Was gościć :lol: :wink:

Dandi nic nie boli ręke daje :wink: A avatar dalej w cenie :lol: :lol: :lol:

Nefer musisz przyjąć coś na wzwyżke ciśnienia ,ale po objawach to mi widać chroniczny zanik alkoholu we krwi :wink: :lol:

Wuśka wybieram siem do Ciebie po przyczepkę :wink:

Ghost w dzisiejszych czasach "jeleń" na wymarciu :wink: :lol:

Dandi nic nie boli ręke daje

Jak zaboli to Ci przypieprzę, aj słer!- To Twój pomysł (wiem, że trafiony ale pamiętaj że ja nie daję na siebie patrzeć dopóki nie wstrzykną mi w dziąsła pół wiadra lignokainy) i jak mi Dorotka mówiła, że dolny zgryz też trzeba przyciąć i złapać poziom (sorry - budowlana nomenklatura) bo się kompozyt będzie zjadał i kruszył to od samej tej informacji mnie bolało.

A avatar dalej w cenie

no tak bo jest przecudnej urody i niech Cię Bóg broni zmieniać.

Ghost w dzisiejszych czasach "jeleń" na wymarciu :wink: :lol:

No patrz - a na Podlasiu wysyp jak ta lala :D

Dandi z tym dolnym to zaraz zaraz nie tak prętko :o

U mnie nic nie boli ,ale jak Cię Dorotka za kolanko chyci nic nie będziesz czuł :lol:

Avatar bym jakiś fajny kciał ale nic nie mogłem znależć :-? a ten pokrywa sie z zainteresowaniami :lol: .Mogę zmienić bo siem jeszcze nie przyzwyczaiłem :lol:

Załatw odstrzał na jelenia :wink: :lol: