kamyk68 03.10.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 (tylko ja Malibu nie lubię) a pić trzeba u mnie zapijemy się we trójkę Wyborową - trudno. Wu, dasz radę, nie ? jestem za !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 trochę Wyborowej pewnie dam radę ale wolałabym jak już inkszy podział Wy Wyborową a ja Malibu mleczko sama sobie zorganizuję - tylko tak zapić nie na śmiercia bo ja małe dzieciątko mam kamyk a co jak Ciebie Żona eksmituje za przygarnianie obcych chłopów że o kobietkach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 wtedy ja przygarnę Kamyka do siebie eksmitując Złociutką. Jednym słowem życie upłynie nam na eksmisjach własnych tudzież w wykonaniu własnym oraz wesołym upijaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 nu dandi znowu przegiąłeś a obiecywałes poprawę to Ty żonę w ciąży chcesz wyeksmitować oj poczekaj to to ja już na pewno Złociutkiej przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Kamyk Tyś to się już w końcu obudził?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 nu dandi obiecywałes poprawę NIE PRAWDA, NIE OBIECYWAŁEM!! Poza tym wobec bezdomności kolegi moje serce inwestora jest bezsilne - przygarnę ponosząc najwyższe ofiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dandi o żesz Ty kłamliwa bestio a kto to niby napisał Wu miałaś rację - świnia ze mnie ale już sie poprawiam! Dzień dobry! _________________ dziennik comments inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 http://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif yyyyyyy, nie wiem... http://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no własnie bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 (tylko ja Malibu nie lubię) a pić trzeba u mnie zapijemy się we trójkę Wyborową - trudno. Wu, dasz radę, nie ? jestem za !!!!! oooo swojaki a moze byc w czworke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 (tylko ja Malibu nie lubię) a pić trzeba u mnie zapijemy się we trójkę Wyborową - trudno. Wu, dasz radę, nie ? jestem za !!!!! oooo swojaki a moze byc w czworke? nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 trochę Wyborowej pewnie dam radę ale wolałabym jak już inkszy podział Wy Wyborową a ja Malibu mleczko sama sobie zorganizuję - tylko tak zapić nie na śmiercia bo ja małe dzieciątko mam kamyk a co jak Ciebie Żona eksmituje za przygarnianie obcych chłopów że o kobietkach nie wspomnę ugadam ją ale u mnie problemu nie ma nawet by mogła nie wiedzieć że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 (tylko ja Malibu nie lubię) a pić trzeba u mnie zapijemy się we trójkę Wyborową - trudno. Wu, dasz radę, nie ? jestem za !!!!! oooo swojaki a moze byc w czworke? nie widzę problemu ale ja ostrzegam ze ja duzo moge wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 (tylko ja Malibu nie lubię) a pić trzeba u mnie zapijemy się we trójkę Wyborową - trudno. Wu, dasz radę, nie ? jestem za !!!!! oooo swojaki a moze byc w czworke? nie widzę problemu ale ja ostrzegam ze ja duzo moge wypic takich nam tu trzeba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 to kiedy???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 to kiedy pijemy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 trochę Wyborowej pewnie dam radę ale wolałabym jak już inkszy podział Wy Wyborową a ja Malibu mleczko sama sobie zorganizuję - tylko tak zapić nie na śmiercia bo ja małe dzieciątko mam kamyk a co jak Ciebie Żona eksmituje za przygarnianie obcych chłopów że o kobietkach nie wspomnę ugadam ją ale u mnie problemu nie ma nawet by mogła nie wiedzieć że jesteście to gdzie nas zamkniesz w jakiejś komórce czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Anusia kochana jak dobrze że jesteś bo już się zaczęłam obawiać trójkąta ja od daaaaaawna total abstynent to mogłabym kolegom pola nie dotrzymac i po pierwszym iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 trochę Wyborowej pewnie dam radę ale wolałabym jak już inkszy podział Wy Wyborową a ja Malibu mleczko sama sobie zorganizuję - tylko tak zapić nie na śmiercia bo ja małe dzieciątko mam kamyk a co jak Ciebie Żona eksmituje za przygarnianie obcych chłopów że o kobietkach nie wspomnę ugadam ją ale u mnie problemu nie ma nawet by mogła nie wiedzieć że jesteście to gdzie nas zamkniesz w jakiejś komórce czy jak juz tysiem nie bojaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 to kiedy pijemy????? kiedy sobie życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts