kamyk68 23.11.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 ha i dalej nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 no teraz to mi uszło powietrze z płuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 przetzyj monitor mnie sie to tu często zdarza.. Nazywam to "upławem forumowym"..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 a nie upluć się nie uplułam raczej mi długopis z ręki wypadł był aaaaaaa Duchu czy Ty już może pisałeś do mię liścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 bbbbbbb nie jeszczio nie mam czarny weekend w pracy takze staram się o tym nie mysleć..wu jeszcze daleka droga do podłóg u Ciebie bez obaw zdążymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 w pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 no w pracy ...jutro od rana zaś ..kierat jadę troche porobic sam bo moji byli powracali wczoraj bądź dzisiaj w nocy..we srode do krakau..we wtorek rafał chyba zas musi wawke nawiedzić..szlag mnie trafia.. Ale zarobki to im się podobaja w cholere.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Duchu no nie wiem czy zdążymy czy mnie wcześniej szlag trafi z ciekawości i niezapokojonej żądzy wiedzy a poważnie to upewniałam sieczy przypadkiem z rozpędu nie wywaliłam jak powiadomienia z forum wymiatałam no właśnie co Ty masz z tą pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wu dam radę zawsze daje..spoko..ale myslec mi się nie chce..o tem..zaczne spowrotem jeżdzic na roboty na wyjazdy..i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wu dam radę zawsze daje..spoko..ale myslec mi się nie chce..o tem..zaczne spowrotem jeżdzic na roboty na wyjazdy..i tyle.. to taki mus czy z nudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 to myślo o rzeczach przyjemnych zwłaszcza w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wu dam radę zawsze daje..spoko..ale myslec mi się nie chce..o tem..zaczne spowrotem jeżdzic na roboty na wyjazdy..i tyle.. to taki mus czy z nudów hmm nudzi się człek nudny ja tam zawsze mam cos do obejrzenia poczytania ..czy odwiedzenia.. chyba naprawde zaczne jeździc potrenuje znowu brzuszek strace..i wszyscy beda zadowoleni ..lub porzadnie opieprzeni i swiety spokój będę miał.. 3 lata z ludzmi sie pałetałem po budowach uczyłem tlumaczyłem ale chyba sie komus w tyłku przewróciło..teraz kazdy z moich próbuje udowodnic..jakim to fachowcem nie jest..ale jak wezme do tablicy ..napisze narysuje to zespół karpia..do tego jeszcze samochody jak duzo jezdza nawalaja..klienci dzwonia gdzie kto jest..bo czekaja i tak wkoło macieju.. Na ogół jest spoko ale w ten weekend..jazde mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Zawsze jak się ma ludzi pod sobą to tak jest. Trzeba się z tym pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 godzic sie nie ma z czym trzeba reagowac wykluczac selekcjonowac..i podnosic jakość usług..ale nie zawsze sie da z paroma na raz problemami poradzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Duchu wiesz jak jest co Cię nie zabije to Cię wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ależ tak ! Ale to powinna być krótka procedura, a nie problem do zmartiwęń Czasem w badaniu pracuje na raz w Polsce 350 ankieterów. Możesz sobie wyobrazić co potrafią wykręcić :) A ja sie zupłenie nie stresuję tylko robię co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 tak ale badani nie dzwonia do ciebie rozzaleni ze ktos nie dojechał i nie musisz do kazdego jechac z osobna..itd itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 łoo matko to tak jak moi byli stażyści tyż im siem wydaje że jak rok popracowli to już wszystko wiedzą hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 tak ale badani nie dzwonia do ciebie rozzaleni ze ktos nie dojechał i nie musisz do kazdego jechac z osobna..itd itp.. Zdziwiłbyś się :) Telefon się grzeje 24h Na szczęście już od wielu lat nie mnie. Ja wkraczam tylko w sytuacjach ekstremalnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 łoo matko to tak jak moi byli stażyści tyż im siem wydaje że jak rok popracowli to już wszystko wiedzą hehehe A potem dorabiaj pół żuchwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts