Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duchu no nie wiem czy zdążymy czy mnie wcześniej szlag trafi z ciekawości i niezapokojonej żądzy wiedzy :lol: a poważnie to upewniałam sieczy przypadkiem z rozpędu nie wywaliłam jak powiadomienia z forum wymiatałam :wink:

no właśnie co Ty masz z tą pracą :o

Wu dam radę zawsze daje..spoko..ale myslec mi się nie chce..o tem..zaczne spowrotem jeżdzic na roboty na wyjazdy..i tyle..

to taki mus czy z nudów :wink: :lol:

hmm nudzi się człek nudny ja tam zawsze mam cos do obejrzenia poczytania ..czy odwiedzenia..

chyba naprawde zaczne jeździc potrenuje znowu brzuszek strace..i wszyscy beda zadowoleni ..lub porzadnie opieprzeni i swiety spokój będę miał..

3 lata z ludzmi sie pałetałem po budowach uczyłem tlumaczyłem ale chyba sie komus w tyłku przewróciło..teraz kazdy z moich próbuje udowodnic..jakim to fachowcem nie jest..ale jak wezme do tablicy ..napisze narysuje to zespół karpia..do tego jeszcze samochody jak duzo jezdza nawalaja..klienci dzwonia gdzie kto jest..bo czekaja i tak wkoło macieju..

Na ogół jest spoko ale w ten weekend..jazde mam..

Ależ tak ! Ale to powinna być krótka procedura, a nie problem do zmartiwęń :) Czasem w badaniu pracuje na raz w Polsce 350 ankieterów. Możesz sobie wyobrazić co potrafią wykręcić :):) A ja sie zupłenie nie stresuję tylko robię co trzeba :)

tak ale badani nie dzwonia do ciebie rozzaleni ze ktos nie dojechał i nie musisz do kazdego jechac z osobna..itd itp..

Zdziwiłbyś się :):) Telefon się grzeje 24h :) Na szczęście już od wielu lat nie mnie. Ja wkraczam tylko w sytuacjach ekstremalnych :):)