Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

e tam - ja uważam że celem powinno być samo utrzymanie się w pracy, a co!! Wkrótce otworzę firmę w której na biurku Pani sekretarki będzie lista na którą będą się wpisywali pracownicy, którzy chcą pocałować pana prezesa w dupę. Premie będą uzależnione od częstotliwości pojawiania się nazwiska na liście. Porządek musi być! 8)

dzień dobry

kij i marchewka jak najbardziej jeno stosowane umiejętnie jeszcze muszą być i trza wiedzieć kiedy opierdolić a kiedy pogłaskać i to jest prawda że respekt pracownicy czuć muszą ale jak szefa jeszcze do tego kochają to już bajka sami się pilnują :D

dostał tak wciry ..że się uśmiał w własnej głupoty..bo nie miał wyjscia przy ludziach ale uwierz ze w srodku miał 220/190...i jak mi ruszył autem to mi asfalt zwinoł hehe niech kombinuje takie rzeczy sie pamieta dłłuugo..no chyba ze sie jest kompletnie bez ambicji a on na szczescie posiada tę cechę..

czas pokaże kamyk czas pokaże..inna rzecz ze w pracy jak w zyciu ..i takie tam wiecznie nie moze być slicznie czasem..bywa brzydko ale a szczescie takie weekendy jakie zafundowali mnie teraz to zdarza sie nie czesciej jak raz na dwa miechy..5 lat dobierałem ekipę..i przewineło sie wiele ludzi ale na 12stu których mam ..to juz jest mniej wiecej to czego oczekuje kazdego co innego boli i do kazdego troszke inaczej podchodzic trza..plotkarzy złodziei..partaczy juz sie pozbyłem..