Nefer 24.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 już po bólu hehhe..zadyma była..poryczałem..jadą na swój koszt w d..ie to mam..jak na razie powiedziałem..że o premiach mogą zapomniec Dzielny Duch, dzielny. Ale kopniak by się przydał :) Tak kontrolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 e tam - ja uważam że celem powinno być samo utrzymanie się w pracy, a co!! Wkrótce otworzę firmę w której na biurku Pani sekretarki będzie lista na którą będą się wpisywali pracownicy, którzy chcą pocałować pana prezesa w dupę. Premie będą uzależnione od częstotliwości pojawiania się nazwiska na liście. Porządek musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nie znoszę hołdów organicznie - u mnie można za to wylecieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 mam to samo żadych słodkich gadek nie kupuje tego nigdy..wode z musku niech se robiom swoim laskom..jak tam wiem co i jak..Lepiej trzymac status quo..kij i marchewka sie zawsze sprawdza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dzień dobry kij i marchewka jak najbardziej jeno stosowane umiejętnie jeszcze muszą być i trza wiedzieć kiedy opierdolić a kiedy pogłaskać i to jest prawda że respekt pracownicy czuć muszą ale jak szefa jeszcze do tego kochają to już bajka sami się pilnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Siemka!!! opierdalać trzeba zawsze i cały czas tylko raz z miłym uśmiechem na ustach a drugi z wzrokiem który zabija ,każdy musi znać swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 hehehe najlepiej jest opier..tak aby przyjoł z uśmiechem i jeszcze podziekował..przeprosin juz nie przyjmuje mam cały strych i pół piwnicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 eeeeee co to za opier...jak z uśmiechem ..., tak trzeba żeby nawet nie przepraszali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dostał tak wciry ..że się uśmiał w własnej głupoty..bo nie miał wyjscia przy ludziach ale uwierz ze w srodku miał 220/190...i jak mi ruszył autem to mi asfalt zwinoł hehe niech kombinuje takie rzeczy sie pamieta dłłuugo..no chyba ze sie jest kompletnie bez ambicji a on na szczescie posiada tę cechę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 aaaaaaaa to mam nadzieję że pomogło,jak się należało jak psu zupa to inaczej nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 czas pokaże kamyk czas pokaże..inna rzecz ze w pracy jak w zyciu ..i takie tam wiecznie nie moze być slicznie czasem..bywa brzydko ale a szczescie takie weekendy jakie zafundowali mnie teraz to zdarza sie nie czesciej jak raz na dwa miechy..5 lat dobierałem ekipę..i przewineło sie wiele ludzi ale na 12stu których mam ..to juz jest mniej wiecej to czego oczekuje kazdego co innego boli i do kazdego troszke inaczej podchodzic trza..plotkarzy złodziei..partaczy juz sie pozbyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nio chyba że tak ,podobno ten się nie myli co nic nie robi więc może siem poprawią czego Ci zyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 maja jak kazdy dobre i złe dni ja też najgorzej jak sie to skumuluje i do tego jakis chirurg sie trafi..wtedy wale po jajach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no wiesz Duchu opierdalać przy wszystkich to ostateczność najwyższa forma nagany - najpierw trzeba w tak zwane 4 oczy wtedy łatwiej dociera przy kolegach to już słabiej bo cały czas opierdalany rozmyśla jak to się będą z niego śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nie prawda unika na przyszłość takich rzeczy jak ognia..w 4 oczy mogę nie wytrzymać i ręce mogą mi latać ..i pada przepraszam a mnie przepraszam nie interesuje wcale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Duchu wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ech u ciebie działa tak u mnie inaczej keine problem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ty się nie denerwuj tylko daj Łosiowi szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 jasne Łoś tyż żyjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 taa tylko ja uwiązany przez to jak pies do budy .,ale coz no jeszcze nerwowości w moim zachowaniu nie widać zobaczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts