maciejkas 07.09.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Tu prosimy o wpisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superiwona 10.09.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 serdecznie witamy w gronie budujących Orchidee- ja co prawda buduję O2 i jestem na etapie wykonczania domu( lub jak kto woli dom po woli wykancza mnie) ale ciesze sie ze kolejni fani zakupili ten cudowny projekt domu. na forum jest mnostwo rad i porad- dorzuce pare z mojej : zastanówcie sie nad cofnieciem kominu z salonu na druga stone, ja tego nie zrobilam i moj kominek trochr przeraza mnie wielkoscia zmniejszylabym pokoje nad garazem tez od frontu i srodkowy na rzecz powiekszenia sypialni rodzicow a co zatym idzie powiekszenia lazienki rodzicow i garderoby chyba ze w pokojach planujecie duuuuuuuuuuuuuze szafy!!! dzieci sporo- zazdroszcze u mnie 2 wiec szafy sie przydadza- stad wiekszy wiatrolap- jak 5 osob zacznie wchodzic do domu na raz malo miajsca.-tak wiem to sytuacja niezbyt czesta ale mozliwa. jescze raz serdecznie witam pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejkas 15.09.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Bardzo dziękuje za porady. Kominek umieściliśmy za ścianą salonu, zresztą tak mieliśmy w projekcie. Widocznie w archonie to zmienili w międzyczasie. Z pokojami na górze będziemy myśleć. Jeszcze raz dziękuje za porady i proszę o jeszcze. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 20.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam serdecznie nowych forumowiczy! Piękny dom budujecie, tylko pozazdroscić. Życzę żebyście jak najszybciej wygrzebali się z ziemi.. no i niech się MURY PNĄ DO GÓRY!!!!!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejkas 22.09.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witajcie!!! Bardzo dziękujemy za odwiedziny i słowa otuchy . Widzę, że u was już mury pną się do góry!!! Wasz dom też będzie bardzo piękny. Życzę powodzenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 27.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 i cieszymy sie razem z wami. my wlasnie na dniach odbieramy nasza dzialke.... i planujemy jak najszybciej budować nasza wymarzona orchidee.... troche jednak jestem przerazona. odwiedzilismy w sobote Pana Zenka, który świetnie buduje i po wstepnym koszcie 3,200 m2 za budowę troche nam rece opadły. 700 tysiecy i to bez piwnicy i bez podłóg, płytek....masakra.... czuje ze skonczy sie na budowie systemem gospodarczym.... robiliscie jakas wstepna kalkulacje ile bedzie was kosztowa dom? moze byscie mnie jakos pocieszyli........ zycze szybkiego wspinania ku górzepozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 27.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 i cieszymy sie razem z wami. my wlasnie na dniach odbieramy nasza dzialke.... i planujemy jak najszybciej budować nasza wymarzona orchidee.... troche jednak jestem przerazona. odwiedzilismy w sobote Pana Zenka, który świetnie buduje i po wstepnym koszcie 3,200 m2 za budowę troche nam rece opadły. 700 tysiecy i to bez piwnicy i bez podłóg, płytek....masakra.... czuje ze skonczy sie na budowie systemem gospodarczym.... robiliscie jakas wstepna kalkulacje ile bedzie was kosztowa dom? moze byscie mnie jakos pocieszyli........ zycze szybkiego wspinania ku górzepozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 27.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 i cieszymy sie razem z wami. my wlasnie na dniach odbieramy nasza dzialke.... i planujemy jak najszybciej budować nasza wymarzona orchidee.... troche jednak jestem przerazona. odwiedzilismy w sobote Pana Zenka, który świetnie buduje i po wstepnym koszcie 3,200 m2 za budowę troche nam rece opadły. 700 tysiecy i to bez piwnicy i bez podłóg, płytek....masakra.... czuje ze skonczy sie na budowie systemem gospodarczym.... robiliscie jakas wstepna kalkulacje ile bedzie was kosztowa dom? moze byscie mnie jakos pocieszyli........ zycze szybkiego wspinania ku górzepozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 29.10.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 jakies nowe wieści z budowy? jakaś cisza zapadła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejkas 01.11.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Proszę bardzo już jest dalszy ciąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 19.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 super ze wsyztko idzie wam tak ladnie do przodu gratulacje i czekam na dalsze wiesci jak skonczycie parter:-) kurcze podziwiam ze sam murujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 19.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 super ze wsyztko idzie wam tak ladnie do przodu gratulacje i czekam na dalsze wiesci jak skonczycie parter:-) kurcze podziwiam ze sam murujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 01.04.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam, My również zdecydowaliśmy sie na orchideę i mamy zamiar ruszyć z budową w tym roku. Mam małe pytanie: czy jest możliwość obejrzenia Państwa domku?Taka możliwość pomogłaby nam w decyzji nad zmianamii w projekcie. Proszę o informację na priva. Acha, i czekamy na dalsze relacje w dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 07.04.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no no no .. wiedzę, że prace się posunęły. My tez w końcu zaczęliśmy naszą orchidę. na razei etep ław Pozdrawiam i życzę dalej tekiego zapału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] witaj:0rowniez i ja zostane niedlugo szczesliwym mieszkancem domu w orchideach:)mam pyt-jaka moc pieca wystarczy do ogrzania domu?no i jaka dales moc grzejnikow:).oczywiscie jaka docieplales dach-powierzchnia od srodka?grubosc wełny mineralnej oraz folii paroprzepuszczalnej:)pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik99259.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts