Sloneczko 08.09.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Moje młode kupiły sobie ekstra wypasiony skórzany komplet wypoczynkowy, prosto z Włoch (nie posłuchały mamusi ) Jest faktycznie ładny i pasuje do ich nowoczesnego wnętrza, ale... stoi już 5 miesiąc i cuchnie w całym mieszkaniu. Nie pomagają typowe, zapachowe odświeżacze, bo i tak ten skórzasty smrodek przebija wszystko. Czy jest na to jakaś rada? P.S. Pilne, bo kot i chomik zaczęły żyć w przyjaźni, ani chybi zatrucie mózgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 14.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja miałam taki problem z aktówką skórzaną - pomogło dopiero bardzo intensywne przewietrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.09.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Radzisz wystawić komplet za okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 15.09.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Nie. Chyba nie. Ale moze jakoś go przewietrzyć? - np. wentylatorem... nie wiem. Ale przewietrzenie naprawdę działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.09.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Już myślałam, by przetrzeć meble pochłaniającym zapachy Lenorem, ale młode stwierdziły, już się przyzwyczaiły, a kotu i chomikowi nic już nie pomoże, bo wciąż w przyjaźni żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.09.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Podobno zapachy pochłania prażona kawa. Koleżanka robiła takie odkażanie. Na suchej patelni prażyła całe ziarnka kawy i z tym krążyła po zadżumionej strefie. Podobno pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.09.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ooo, tego sposobu powinni spróbować Dzięki i Tobie również A przy okazji: kiedyś słyszałam, że rozprowadzanie palonej kawy po kątach mieszkania, sprowadza bogactwo, tak więc tym bardziej dziękuję Ci za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.09.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 A tego, to ja nie słyszałam, dzięki. Niechybnie odprawię rytuał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.09.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 a taki specyfik (dezodorant) do butów jak syfy śmierdzą? może to pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nelson99 23.10.2019 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Jeśli ktoś ma jeszcze problem z zapachem to polecam koci żwirek.Świetnie wyłapuje niechciane zapachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts