Munch 26.03.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Czy ktoś ma zamontowane okna PVC - profile Koemmerling + okucia Winkhaus. Czekam na opinie uzytkowników. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara 26.03.2002 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Halo,Kuemmerling wydaje mi sie bardzo dobry ,tylko jeszcze nie wiem gdze sa one najtansze.W dzisiejszych czasach wszystkie firmy sa dobre -powiedzial fachowiec,ja jednak zdecydowalam sie na Kuemmerling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 26.03.2002 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Napisz, proszę co zdecydowało o Twoim wyborze.Jakość, cena, może ktoś zadowolony Ci polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Munch 26.03.2002 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Miałem wybór między TROCAL a Koemmerling - wybrałem te drugie - jeszcze nie kupiłem - też szukam użytkowników i jestem ciekaw ich opnii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkonos 27.03.2002 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Mam takie, założyłem jesienią ub.r.Nie jestem pewien co do okuć, chyba Rotto. Stan domu dopiero surowy, więc nie używam ich na codzień. Przed kupnem odwiedziłem kilka punktów, pobrałem oferty i kommerling okazał się najlepszy. Brałem pod uwagę wygląd (jest naprawdę super "eurofutur") ilość komór (4 w profilu i może być dodatkowo jeszcze jedna, zależy od szyny jaka jest w środku), cena (niższa od innych dobrych marek a porównywalna z tymi nieznanymi robionymi w "garażu"). Większość okien jakie widzę w domach i blokach mają beznadziejny wygląd (chodzi mi o profile), ale to kwestia gustu. A ha ten tańszy 3-komorowy profil koemmerlinaga jest beznadziejny (nie wiem czy go jeszcze robią). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goska 01.07.2002 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 robią, robią. Właśnie wczoraj miałam ofertę na takie 3 komorowe okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 01.07.2002 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Wybierać EUROFUTUR [czterokomorowy] albo EURODUR [trójkomorowy o łagodnej linii]. Zwyczajny KOMMERLING 3S [to fakt] nie jest ciekawy. Są bardzo trwałe KOMMERLING na podwyższone temperatury od nagrzewania słonecznego co ma istotne znaczenie szczególnie w przypadku okien kolorowych. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: plonskij dnia 2002-07-01 08:58 ] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: plonskij dnia 2002-07-01 08:59 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 20.07.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Podnoszę stary bardzo wątek - kto z Was ma doświadczenia z Kommerlingiem Eurofutur wyposażonym w okucia Winkhaus? Będę bardzo wdzięczny za informacje - czeka mnie dość szybka decyzja, czy to to czy też Veka Perfectline z okuciami MAKO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts