tapken1 08.09.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Prosze mi poradzić, czy warto kupic oczyszczacz parowy.Chodzi mi o to, abym przy pomocy tego urzadzenia mogła dokładnie oczyścić wszystkie zakamarki w mieszkaniu /łazienka, toaleta, ramy okienne itp./.Moge pozwolic sonie na taki zakup ale w granicach do 2oo,- zl.Jak zdaje egzamin w praktyce to urządzenie? Pozdrawiam AT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 14.09.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Tego z reklamy w TV - nie warto ale myjkę ciśnieniową - TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 14.09.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Do myjek są specjalne nakładki do czyszczenia mieszkania (wnętrz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 15.09.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzięki serdeczne za radę.Kupię sprzęcik taki, jaki mi poradziłeś.Mam nadzieję że nie jest za drogi, zobaczę na Allegro.pzdr.Anna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 15.09.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Na pewno będziesz zadowolona bo przyda Ci się w wielu sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 02.10.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ok, dzieki jeszcze`raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ok, dzieki jeszcze`raz. No i co, masz już kupiony, używasz ?????????? Podziel się spostrzeżeniami na temat użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A ja se kupiłam, a co.. Wymiękłam na fugach podłogowych w kuchni. Fugi mam plastyczne, skurkowane do szorowania Oczyszczacz odwalił połowę roboty migusiem. Tylko specjalnie zakupiłam ręczny, bańkowy .Bo to można i w wc pogrzebać, deskę wc odkazić, w dziurki różniste wtyknąć, gdzie ściera nie włazi, kuchnię przetrzepać gdzie tłuste zacieki żeby chemią nie drzeć.. Pieniądze nieduże, radość wielka. Kumpela ma zwykły stojakowy.Jak froterka. Przychodzi pożyczać bańkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A ja se kupiłam, a co.. Wymiękłam na fugach podłogowych w kuchni. Fugi mam plastyczne, skurkowane do szorowania Oczyszczacz odwalił połowę roboty migusiem. Tylko specjalnie zakupiłam ręczny, bańkowy .Bo to można i w wc pogrzebać, deskę wc odkazić, w dziurki różniste wtyknąć, gdzie ściera nie włazi, kuchnię przetrzepać gdzie tłuste zacieki żeby chemią nie drzeć.. Pieniądze nieduże, radość wielka. Kumpela ma zwykły stojakowy.Jak froterka. Przychodzi pożyczać bańkę. Możesz zapodać jakieś szczegóły, może fotki, cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 http://www.megamedia.pl/oczyszczacz-parowy-ariete-vapori-jet-4107-01.php Tu coś w podobie i myślę że nie gorszy : http://www.allegro.pl/item583558102_rewelacyjny_oczyszczacz_parowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 24.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ziaba, masz dokładnie Ariete vapori jet 4107-01 ?Dopytuję, bo nie chcę kupić kolejnego bubla, mam H2O - straszne "byleco", rozmazuje i brud przemieszcza w fugi - nie ma szans aby para je wyczyściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dokładnie tegohttp://www.nokaut.pl/odkurzacze/urzadzenie-ariete-4103-vapori-jet.html Nie wiem czym się różnią numerologicznie. Może jedną nóżką bardziej. W mojej ocenie do niczego jest przystawka do okien. Chyba bym się bała okna myć pod takim ciśnieniem i temperaturą.Za to wszelakie zakamary są dostępne i naprawdę jest to bardzo pomocne urządzenie w trakcie dużych porządków.Trzeba wypróbować wszystkie końcówki zanim się człowiek nauczy ekonomicznej pracy, bo wszystkim można sobie tak psiukać do tzw usranej śmierci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 24.03.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzięki wielkie, kupię, bo chyba się zabiję z tymi fugami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts