Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OCZYSZCZACZ PAROWY

tapken1

Recommended Posts

:cry: Prosze mi poradzić, czy warto kupic oczyszczacz parowy.Chodzi mi o to, abym przy pomocy tego urzadzenia mogła dokładnie oczyścić wszystkie zakamarki w mieszkaniu /łazienka, toaleta, ramy okienne itp./.Moge pozwolic sonie na taki zakup ale w granicach do 2oo,- zl.Jak zdaje egzamin w praktyce to urządzenie? Pozdrawiam AT.

• 3 weeks później...
  • 5 months później...

A ja se kupiłam, a co.. :D

Wymiękłam na fugach podłogowych w kuchni. Fugi mam plastyczne, skurkowane do szorowania :evil:

Oczyszczacz odwalił połowę roboty migusiem. Tylko specjalnie zakupiłam ręczny, bańkowy .Bo to można i w wc pogrzebać, deskę wc odkazić, w dziurki różniste wtyknąć, gdzie ściera nie włazi, kuchnię przetrzepać gdzie tłuste zacieki żeby chemią nie drzeć..

Pieniądze nieduże, radość wielka.

Kumpela ma zwykły stojakowy.Jak froterka.

Przychodzi pożyczać bańkę. :D

A ja se kupiłam, a co.. :D

Wymiękłam na fugach podłogowych w kuchni. Fugi mam plastyczne, skurkowane do szorowania :evil:

Oczyszczacz odwalił połowę roboty migusiem. Tylko specjalnie zakupiłam ręczny, bańkowy .Bo to można i w wc pogrzebać, deskę wc odkazić, w dziurki różniste wtyknąć, gdzie ściera nie włazi, kuchnię przetrzepać gdzie tłuste zacieki żeby chemią nie drzeć..

Pieniądze nieduże, radość wielka.

Kumpela ma zwykły stojakowy.Jak froterka.

Przychodzi pożyczać bańkę. :D

Możesz zapodać jakieś szczegóły, może fotki, cenę :wink:

Dokładnie tego

http://www.nokaut.pl/odkurzacze/urzadzenie-ariete-4103-vapori-jet.html

Nie wiem czym się różnią numerologicznie. Może jedną nóżką bardziej.

W mojej ocenie do niczego jest przystawka do okien. Chyba bym się bała okna myć pod takim ciśnieniem i temperaturą.

Za to wszelakie zakamary są dostępne i naprawdę jest to bardzo pomocne urządzenie w trakcie dużych porządków.

Trzeba wypróbować wszystkie końcówki zanim się człowiek nauczy ekonomicznej pracy, bo wszystkim można sobie tak psiukać do tzw usranej śmierci..