escape 09.09.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Niestety zonk niejest przygotowana pod płytki tylko polbruk moze na zdjęciu niewidac tej wysokości ale jest...zgadza się drzwi są za nisko względem okien ale wysokości sa normalne...pozatym cały "taras"wejsciowy bedzie przerabiany,także niesugeruj się ze tak ma być.....i chyba dogryzka ci nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.09.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 U mnie też orzech (Jezierski) dachówka naturalna czerwień. Zdjęcia w fotosiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon66 10.09.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nowo wybierający pewnie taki numer posiadac mogą..ci co juz mają zamontowane na bank niebedą wiedziec co to za numer koloru wiec ustalic i tak bedzie cięzko.. no to jak juz zamontowane to znaczy ze wiecej ich nie potrzebuja wiec i nr koloru niepotrzebny, ale jakby ktos z rodzinki albo sasiadow chcial takie same to przestrzegam, ze jak sie u producenta powie samo "orzech" to mozna sie niezle przejechac (jest taka strona w necie o kolorowych oknach koloroweokna.com.pl - i tam sa m.in te orzechy rozne pokazane - naprawde widac, ze roznia sie znacznie od siebie) lepiej wiec sprawdzic tam, gdzie sie kupowalo jaki byl dokladnie nr okleiny - sprzedawca na pewno bedzie wiedzial, a jak nie - to na 100% ma mozliwosc sprawdzenia (o ile mu sie bedzie chcialo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 10.09.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Wszystko sie zgadza,nazwa niezawsze wskazuje na kolor jaki nas interesuje miałam tak ostatnio gdy wybierałam kolor orzech do podbitki jednej firmyprzepraszam za określenie koloru "skaczkowaty"druga firma prawie czarny wkońcu pomalowałm wenge i jest podobny do orzecha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts