cyprinus 07.10.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Miałem na myśli takie starosłowiańskie zabobony.Niestety weterynarze na ogół nie mają pojęcia o chorobach ryb i nie potrafią ich diagnozować. Fachowców od tego w Polsce jest kilku.Pewnie, że można wsypać do stawu jeszcze parę innych specyfików, które z pewnością nie zaszkodzą, a nie raz już pomogły.Ale myślę, że znajdziesz sensowniejszy sposób wydawania swoich pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XZFRANKXZ 04.07.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Witam wszystkich ponownie po dłuższej przerwie.Oto tydzień temu złowiłem u siebie na stawie karasia który miał na sobie SPLEWKĘ ,napewno pozostałe ryby karpie,amury,tołpygi i liny też mogą mieć dlatego chcę zastosować jakiś dobry środek którym można tą splewkę zwalczyć lub ograniczyć tą inwazję na rybach.Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2010 przez XZFRANKXZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts