Joanna Glowacz 06.10.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam,klikając w link będziecie mogli zobaczyć etapy budowy naszego domku. Projekt Wierzba I z pracowni HoryzontPowierzchnia użytkowa 136m2. Za kilka dni dorzucę zdjęcia dachu. Przepraszam za utrudnienia zwiazane z adresem. Ten powinien być OK. pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 06.10.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Chyba coś w Twoim adresem jest nie tak, bo zdjęć nie widać.Sprawdź sobie, czy masz dobry adres. groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 07.10.2003 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Dodałam kilka nowych zdjęć więźby Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 07.10.2003 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 WitamDomek piekny i ciekawy (łuki od razu rzucily sie w oczy). Mam pytanie odnosnie wyjscia na taras. Czy tam bedzie okno z lukiem? Drewno czy plastik? Jesli plastik, to powiedz prosze czy orientowalas sie w cenie i czy masz namiary na firme, ktora robi wlasnie takie okna?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 08.10.2003 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Jak dokładnie wyglada okno możesz zobaczyć na stronie Horyzontu. Owszem robiłam jakieś tam rozpoznanie cenowe i wygląda to mniej więcej tak:2.500 - 3500 za PCV. Szczerze mówiąc wolałabym drewniane...coż zobaczymy na co pozwolą fundusze.W przypadku wyceny okna PCV podzielono je na 4 elementy, sam łuk wyceniono na 1500zł+drzwi+2 szyby stałe. Czekam jeszcze na ofertę Wiktorczyka. Jeśli ją otrzymam napisze jak wygląda róznica w cenie pomiedzy drewnem a PCV dla tego okna. pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 08.10.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 a mozna dokladny adresik firmy horyzont? Wyszukiwarka nie znajduje takiej firmy, albo ja za szybko sie poddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 08.10.2003 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 http://www.domnahoryzoncie.pl pozdrawiamJoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Joasiu, domek bardzo ladny, a widoki na gore i zamek, po prostu bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Joasiu ładny domek..piekne widoki...i jeszcze piekniejsze okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.10.2003 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Ładna chałupka się rodzi. czy to jest pod Krakowem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 11.10.2003 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Ślicznie dziękuję za ciepłe słowa. Co do okienek - już się nie mogę doczekać ich szorowania Domeczek rzeczywiście powstaje, może nie zupełnie pod samym grodem Kraka, acz w obrębie województwa małopolskiego. Serdecznie wszystkich zapraszam Zostało nam sporo ścinków z przewymiarowanej nieco więźby więc nie jedno ognicho można będzie rozpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Joasiu... kawał drogi odemnie,a lubie ognicha powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 11.10.2003 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Eeeee tam Tesko, kawał drogi. Sama pisałaś w dzienniku, że jeździć i zwiedzać lubisz - w czym więc problem Problematyczna troszkę może byc obecna aura, ale przecież moja Wierzba ma już daszek więc jest się gdzie ukryć przed deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Podoba mi się Kiedy planujecie przeprowadzkę? Joasiu, wstąp do Grupy Krakowskiej w klubie budujących. Czekamy tam na Ciebie i serdecznie zapraszamy Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 13.10.2003 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Dorzuciłam zdjęcia gotowego dachu. pozdrawiamJoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 20.10.2003 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Nowe zdjęcia - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 06.11.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Fajny domek, ile was kosztowałjesli można zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 06.11.2003 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Stan surowy otwary - bez działki ok 120.000 PLN pozdrawiamJoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 03.12.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Piekny domek )))) Gratulacje )) Chetnie bym "przekleiła na swój swieżo zakupiony grunt )) Dawno podobał mi sie projekt, ale faktycznie samo to okno zniechęca cenowo! Na razie jestesmy na etapie wybierania projektu, choc nie wiem czy sie nie skonczy na indywidualnym.;( Mam prośbę, czy mozesz napisać lub na maila, jakie do tej pory ponieśliście koszty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek X 22.02.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Piękny domek. Sam w takim mieszkam.A z cenami okien nie przesadzajcie.Mnie plastiki z kolorem 5-cio komorowe Z drzwiami drewnianymi wyniosły ok. 10 000 zł. 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts