Martinezio 21.09.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 to bylo nie bylo Wasze wylewki maja juz 4 miesiace Ale nie kładziemy na nich paneli z innego względu, niż schnięcie Po prostu jest tyle innej, ważniejszej roboty, że temat schodzi na późniejsze terminy... wzajemnie powodzenia w panelach, bede obserwowal postepy bo mnie to tez czeka, ale dopiero w przyszlym roku Dzięki i Wam również powodzenia, zwłaszcza w pozbyciu się tej waszej "ukochanej" ekipy, która tak Was pokochała wzajemnie, że nie chcą odejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fugazzi 21.09.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 co do paneli, to jasna sparawa, panele musialy poczekac na swoja kolej ostatnio nasza 'ukochana' ekipa o nas zapomniala tynk mineralny na kominy czeka juz drugi tydzien, okien dachowych nie ma... chyba te rynny kladzione przez 5 dni roboczych (!!) tak ich wyczerpaly :lol: za to mamy swietnych tynkarzy z Sochaczewa, rewelacyjnie robia, robota im sie w rekach pali, a przy tym bardzo sympatyczni, czekamy na efekt koncowy w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Gratuluję złożenia dokumentów. Będzie dobrze. Przed zimą zdążycie jeszcze wiele rzeczy zrobić. Jak skończysz to na spokojnie pouzupełniasz dziennik. My cierpliwie będziemy czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 24.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Przeczytałam dziennik (kiedyś zagladałam na bloga). Macie ładny dom, wszystkiego najlepszego z okazji przeprowadzki i... bede tu zagladać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Martinezio, czym obkładałeś kominy? Na zdjęciach dobrze nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.10.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Kominy nasze obłożone są tynkiem mozaikowym Bolix-a (mieszanka indywidualna). Wcześniej była inna mozaika, ale była kładziona na mokrą powierzchnię i było już za zimno, więc nie przetrzymała zimy i odpadła. Ta była kładziona wiosną, więc nie powinno być problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja przymierzam się do klinkieru myślałam, że ty też to masz. Boję się trochę, bo jak czytałam to lubią wychodzić wykwity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Musisz być ostro zapracowany, bo nic nie piszesz w dzienniku. Zaglądam tu do ciebie od czasu do czasu a tu pustki. Jak tam złożone zawiadomienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.10.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Aniu, więcej naszych zdjęć i relacji jest w galerii (link w mojej stopce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.10.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jak tam złożone zawiadomienie? Ekhm... Złożone i już nawet odebrane Od wczoraj mieszkamy oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fugazzi 07.10.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ekhm... Złożone i już nawet odebrane Od wczoraj mieszkamy oficjalnie MOJE GRATULACJE!!! i pomyslec, ze zaczynalismy w tym samym czasie, pod koniec pazdziernika A.D. 2008, a my sie jeszcze nie pozbylismy wykonawcy SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No to pięknie,Taka okazja nie prędko się powtórzy więc trzeba to oblać http://img.interia.pl/koneser/nimg/Najdrozszy_szampan_swiata_2408703.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Aniu, więcej naszych zdjęć i relacji jest w galerii (link w mojej stopce ) Witaj Olu , Z miłą chęcią pozaglądam jak tam u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Martinezio mam nadzieję, że twój dziennik nie umrze śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.10.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No też mam taką nadzieję, aczkolwiek sama budowa została już zakończona. Teraz to wykończeniówka i zagospodarowanie działki... Jakieś posty na pewno jeszcze się pojawią, ale nie mogę powiedzieć jakie i kiedy :/ Zaglądaj codziennie, albowiem nie znasz dni ni godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Masz to jak w banku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 i vice wersja W przerwach między czytaniem naszego dziennika piszże swoją retrospekcję, aby dobić w końcu do rzeczywistości Czytam z zapartym tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 i vice wersja W przerwach między czytaniem naszego dziennika piszże swoją retrospekcję, aby dobić w końcu do rzeczywistości Czytam z zapartym tchem Idzie mi to jak krew z nosa, bo tyle jest spraw bieżących, że czasami nie nadążam za swoim cieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 05.11.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Piękne postępy w dzienniku, szkoda, że u mnie tak nie ma. Płytki układasz w mgnieniu oka. Kurczę, ale nie fart z tymi płytkami w kuchni, dobrze, że szybko udało się wszystko naprawić. Tylko czasu straconego żal.Na zdjęciach wygląda dość wysoko ten próg, ale rozwiązanie dobre. Jak wchodzicie do środka to czujecie różnicę w wysokości?Napracowałeś się nieźle z tymi płytkami. Co to za kolor płytek na schodach wyglądają super. Lubię takie kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.11.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Piękne postępy w dzienniku, szkoda, że u mnie tak nie ma. Ale będą Jeszcze trochę... Na jakim etapie jesteście? Bo w dzienniku wciąż retrospekcja zalega... ;> Płytki układasz w mgnieniu oka. Wprost przeciwnie... Niestety, robota jest bardzo uwarunkowana tym, że obok niej musimy mieszkać i jakoś funkcjonować, a kuchnia to chyba najbardziej newralgiczne miejsce... Wciąż mam dylemat, kiedy i na jak długo będę mógł odłączyć zmywak :/ Kurczę, ale nie fart z tymi płytkami w kuchni, dobrze, że szybko udało się wszystko naprawić. Tylko czasu straconego żal. No żal, ale czasami takie decyzje trzeba podjąć, aby później mieć łatwiej i lepiej Na zdjęciach wygląda dość wysoko ten próg, ale rozwiązanie dobre. Jak wchodzicie do środka to czujecie różnicę w wysokości? W sensie chodzi Ci o drzwi wejściowe? No sam próg jest dość wysoki i trzeba podnieść nogę, aby nie wykopyrtnąć, ale z drugiej strony ta ościeżnica jest po prostu niezniszczalna i pancerna Stal ma grubość chyba ze 3 lub 4 mm... Płytki tuż przy progu zrobiliśmy lekko nachylone, a różnica w wysokości przeciwległych krawędzi jest ok. 3 cm. Niestety musiało tak być, bo alternatywą było robienie stopnia, a to już w ogóle było by czarowania, docinania, itd... Napracowałeś się nieźle z tymi płytkami. Ano trochę, ale co tam - ważne, że się udało Co to za kolor płytek na schodach wyglądają super. Lubię takie kolory. To jest klinkier z kolekcji Cloud Brown Paradyża. Wzięliśmy wersję gładką, bez faktury (tylko ryfle na stopnicach). Mają też wersję z fakturą łupanego kamienia (znaczy mieli, jak kupowaliśmy - nie wiem, czy ta kolekcja jeszcze jest...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts