bilbo 02.12.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Ale to taka przyjemna choroba!Teska gratuluję 4 tysiączka!!!Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 02.12.2003 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Co do Gości, to na Forum to ich jest najwięcej. Sam wielokrotnie występowałem jako gość. Nie wiem czy z lenistwa do logowania, czy z checi ukrycia sie za węgłem hmm..... jak to tam było w Panu Tadeuszu ?... i z tym ks. Robakiem vel. Soplicą, który coś tam z tej dwururki wypalił ????........., ale chyba od wiosny 2003 jestem jednak uzależniony od Forum i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 04.12.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Jestem na tym forum od października i już zdązyłam : spóźnić się do pracy bo rano kawka i komp (autobus mi zwiał), pokłócić z dzieckiem o dostęp do kompa ( bo co mi tam matura..), pokłocić z mężem (bo z pracy prosto do kompa) , rany co to będzie , co to będzie KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2003 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Jeżeli o tej godzinie jeszcze stuuuukam te słowa w tym własnie miejscu i nic specjalnie do powiedzenia nie mam to chyba....... to własnie jest ta choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 07.12.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Nic dodać nic ująć,tylko podpisać się pod waszymi wypowiedziami Kuzynka namówiła mnie na to forum ,pierw czytałam,często się pośmiałam aż kiedyś nie wytrzymałam i napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2003 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Każdy ma jakiegoś robala co go gryzie..... Jak jest już naprawdę źle, to trzeba się położyć u psychologa, na kozetce, potem wywnętrznić w Klubie Anonimowych Forumowiczów a na koniec wpaść na imprezkę do Kawiarni Klubowej. I jest gut. I znowu mam wrażenie, że jestem całkiem normalna..... Na krótko.......Ale co tam, idą święta....... http://www.gif.marktrad.pl/swieta/x15.gif A wtedy nie trzeba chodzić do pracy! Można siedzieć na Forum! No, to czas do psychologa dyżurnego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 10.12.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Słuchajcie ja mam dokładnie taki sam problem jak Wy tzn. dotyczący tego forum i też korzystam z niego podczas pracy, no a poza tym mam problem z teściową i przez to równierz z własną żoną ale to już inna para kaloszy!!! ale nieukrywam, że strasznie mnie to wpienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Wszystkie w\w objawy i ja posiadam. Uzależniłam się I jest mi z tym DOBRZE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.12.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Ja też, ja też. .... No dobrze Panie doktorze, to które najpierw - te zielone czy te czerwone? Wiem, wiem popić dużą ilością wody. ... poszedł, można dalej Pozdrawiam wszystkich i redakcję Wesołych Świąt i Nowego Roku z forum oczywiście O! zgasili światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 04.04.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jeżeli o tej godzinie jeszcze stuuuukam te słowa w tym własnie miejscu i nic specjalnie do powiedzenia nie mam to chyba....... to własnie jest ta choroba A wiec ta zaraza zbierała żniwo już w 2003 roku !!! . Jak się wyleczyć? Jest jakaś szczepionka? W moim przypadku choroba postępuje! Nie wystarczaja mi już aktualne wątki. Ja łapię się na tym, że grzebię w "archiwum" Straszna choroba - po ciężkim dniu, przecierasz piekące oczy i klikasz dalej Mało tego! Jestem nosicielem wirusa i świadomie zarażam innych! A zaczęło się tak niewinnie . Czy to już ostatnie stadium tej choroby? Zna ktoś jakiś cięższy przypadek? Można z tego wyjść? Ile tak jeszcze pociągnę? Wie ktoś jak wygląda KONIEC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Marek - jeszcze wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 04.04.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Marek - jeszcze wszystko przed Tobą I tego się boję najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Nie bój - nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 05.04.2009 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Trochę. Oczy pieką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 05.04.2009 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Poza tym to naprawdę jakaś paskudna choroba. Wyniszczająca organizm w dodatku. Zamiast się regenerowac we snie, człowiek oczy zapałkami podpiera. Ale ostatkiem mojej słabej Silnej Woli wyłaczam się i idę szukać wyrka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 tia... u mnie to samo w dodatku małż nauczony doświadczeniem (żony) że tak wolno - se zaczął grać w jakąś grę on line po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum ) dokładnie jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.04.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum ) dokładnie jak u mnie Trochę mi lżej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 05.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum ) dokładnie jak u mnie Trochę mi lżej na duszy A ja mam zamiar się z tego leczyć drogie Panie. Choroba rozpoznana w stosunkowo wczesnym stadium - dopiero kilkaset postów. Jest duża szans, że leczenie zakończy się sukcesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts