Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sta?o si? zosta?em forumuratorocholikiem

Stanley

Recommended Posts

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co do Gości, to na Forum to ich jest najwięcej. Sam wielokrotnie występowałem jako gość. Nie wiem czy z lenistwa do logowania, czy z checi ukrycia sie za węgłem hmm..... jak to tam było w Panu Tadeuszu ?... i z tym ks. Robakiem vel. Soplicą, który coś tam z tej dwururki wypalił ????........., ale chyba od wiosny 2003 jestem jednak uzależniony od Forum i już :D

Jestem na tym forum od października i już zdązyłam : spóźnić się do pracy bo rano kawka i komp (autobus mi zwiał), pokłócić z dzieckiem o dostęp do kompa ( bo co mi tam matura..), pokłocić z mężem (bo z pracy prosto do kompa) , rany co to będzie , co to będzie :(

KaeR

Każdy ma jakiegoś robala co go gryzie.....

Jak jest już naprawdę źle, to trzeba się położyć u psychologa, na kozetce, potem wywnętrznić w Klubie Anonimowych Forumowiczów a na koniec wpaść na imprezkę do Kawiarni Klubowej. I jest gut.

I znowu mam wrażenie, że jestem całkiem normalna..... Na krótko.......

Ale co tam, idą święta....... http://www.gif.marktrad.pl/swieta/x15.gif A wtedy nie trzeba chodzić do pracy! Można siedzieć na Forum! No, to czas do psychologa dyżurnego......

• 5 years później...
Jeżeli o tej godzinie jeszcze stuuuukam te słowa w tym własnie miejscu i nic specjalnie do powiedzenia nie mam to chyba....... to własnie jest ta choroba :evil:

A wiec ta zaraza zbierała żniwo już w 2003 roku :o :o :o :evil: !!! :cry: :evil: . Jak się wyleczyć? Jest jakaś szczepionka? W moim przypadku choroba postępuje! Nie wystarczaja mi już aktualne wątki. Ja łapię się na tym, że grzebię w "archiwum" :o :evil: Straszna choroba - po ciężkim dniu, przecierasz piekące oczy i klikasz dalej :evil: Mało tego! Jestem nosicielem wirusa i świadomie zarażam innych! A zaczęło się tak niewinnie :o :cry: . Czy to już ostatnie stadium tej choroby? Zna ktoś jakiś cięższy przypadek? Można z tego wyjść? Ile tak jeszcze pociągnę? Wie ktoś jak wygląda KONIEC?

Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum :oops: )

:wink:

dokładnie jak u mnie :D

Trochę mi lżej na duszy :D

A ja mam zamiar się z tego leczyć drogie Panie. Choroba rozpoznana w stosunkowo wczesnym stadium - dopiero kilkaset postów. Jest duża szans, że leczenie zakończy się sukcesem 8)