cieszynianka 05.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum ) dokładnie jak u mnie Trochę mi lżej na duszy A ja mam zamiar się z tego leczyć drogie Panie. Choroba rozpoznana w stosunkowo wczesnym stadium - dopiero kilkaset postów. Jest duża szans, że leczenie zakończy się sukcesem Nie jestem pewna czy chcę się z tego leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 05.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nie jestem pewna czy chcę się z tego leczyć cieszynianko, a nie szkoda Ci czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum ) dokładnie jak u mnie Trochę mi lżej na duszy A ja mam zamiar się z tego leczyć drogie Panie. Choroba rozpoznana w stosunkowo wczesnym stadium - dopiero kilkaset postów. Jest duża szans, że leczenie zakończy się sukcesem Tia...kilkaset postów....staż proszę pana,staż się liczy... niedługo jak widzę miną 4 latka to już stan przewlekły szanse na cud-nikłe... trzeba się nauczyć z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 05.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A ja mam, bo siedzę do późna, a potem rano mam problemy z wstaniem do pracy. Wieczorem oczywiście o tym nie myślę, bo forum wciąga. Ale rano przyrzekam sobie że to był ostatni raz. Tyle że wieczorem znów włączam komputer, bo muszę. Potem internet, a jak już włączę internet, to jak tu nie zajrzeć na Muratorowe forum. Na 5 minut oczywiście... ...i tak dalej. A potem rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 05.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum ) dokładnie jak u mnie Trochę mi lżej na duszy A ja mam zamiar się z tego leczyć drogie Panie. Choroba rozpoznana w stosunkowo wczesnym stadium - dopiero kilkaset postów. Jest duża szans, że leczenie zakończy się sukcesem Tia...kilkaset postów....staż proszę pana,staż się liczy... niedługo jak widzę miną 4 latka to już stan przewlekły szanse na cud-nikłe... trzeba się nauczyć z tym żyć marekcmarecki Wysłany: Nie, 5 Kwiecień 2009 04:43 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Poza tym to naprawdę jakaś paskudna choroba. Wyniszczająca organizm w dodatku. Zamiast się regenerowac we snie, człowiek oczy zapałkami podpiera. Ale ostatkiem mojej słabej Silnej Woli wyłaczam się i idę szukać wyrka. Już długo z tym zyję . Postanowione! Albo ja albo NAŁÓG. Dzisiaj zamierzam o 22.00 wyłączyć komputer. No o 22,30 też będzie jeszcze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Tak jak z papierosami- rzucam od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 05.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A ja mam zamiar się z tego leczyć drogie Panie. Choroba rozpoznana w stosunkowo wczesnym stadium - dopiero kilkaset postów. Jest duża szans, że leczenie zakończy się sukcesem trzymam za Cię kciuki, wszystko jest fajne w umiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 05.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 marecki Ty jeszcze tutaj nie chcę być upierdliwa, ale dzieisiąta minęła, nie naciągaj do 22,30 bo potem będzie kolejne pół godziny, podejmij męską decyzję i wyłącz k...wa ten komputer JUTRO CIĘ SPRAWDZĘ gut najt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 05.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ide już ide... jeszcze tylko na Prawo i Finanse szybko zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 forumy po prostu uzależniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.04.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja tez dopisuje sie do grona uzaleznionych . Musze codziennie tu zawitac, nawet jak mam gosci przyjezdnych z noclegiem to na pol godzinki uciekne do kompa by na forum zajrzec. Wiec to chyba uzaleznienie, mimo ze postow nie mam wiele, a jestem juz na forum kilka lat to codzienny ze mnie bywalec. Ale dzieki temu uzaleznieniu mamy dom, wczesniej nie wierzylam, ze my tez mozemy, dopiero czytajac posty i dzienniku osob takich jak ja uwierzylam i od roku mieszkamy w swoim domku . Moj maz jak slyszy "a wiesz w muratorze czytalam, ze ........" to oczami wywraca, bo wie, ze czeka go wyklad i ogladac zdjecia musi. On na forum nigdy sam nie wchodzil, w ogole net go nie pociaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ja się boję, że jak tak ciągle będę siedzieć przy kompie to zapuszczę korzenie http://images40.fotosik.pl/97/9dfec5cd5053320d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 09.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ja się boję, że jak tak ciągle będę siedzieć przy kompie to zapuszczę korzenie http://images40.fotosik.pl/97/9dfec5cd5053320d.jpg a nie tego, że Ci broda urośnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 09.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Ja się boję, że jak tak ciągle będę siedzieć przy kompie to zapuszczę korzenie http://images40.fotosik.pl/97/9dfec5cd5053320d.jpg a nie tego, że Ci broda urośnie??? Hmm, zawsze można ogolić, albo wydepilować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 18.04.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forum,f138.htm SPOTKANIE FORUMOWYCH LUDKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.04.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Shell litości , wczoraj Daggulka , dzisioj ty , a kto jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 18.04.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 kto to wie ?poczekajmy do jutra... ale ok - mogę się zlitować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dziękujemy również Stanley'owi za tak miłą obecność na Forum. Pozdrawiamy Redakcja Jestem zaskoczona, ze Redakcja tak mało postów napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja się boję, że jak tak ciągle będę siedzieć przy kompie to zapuszczę korzenie http://images40.fotosik.pl/97/9dfec5cd5053320d.jpg ja już chyba zapuściłam korzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts