Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sta?o si? zosta?em forumuratorocholikiem

Stanley

Recommended Posts

Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum :oops: )

:wink:

dokładnie jak u mnie :D

Trochę mi lżej na duszy :D

A ja mam zamiar się z tego leczyć drogie Panie. Choroba rozpoznana w stosunkowo wczesnym stadium - dopiero kilkaset postów. Jest duża szans, że leczenie zakończy się sukcesem 8)

Nie jestem pewna czy chcę się z tego leczyć :oops:

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kupiliśmy używanego laptopika, bo ja blokuję dostęp do kompa (oczywiście przemierzając beskresne przestrzenie Forum :oops: )

A ja mam zamiar się z tego leczyć drogie Panie. Choroba rozpoznana w stosunkowo wczesnym stadium - dopiero kilkaset postów. Jest duża szans, że leczenie zakończy się sukcesem 8)

Tia...kilkaset postów....staż proszę pana,staż się liczy...

niedługo jak widzę miną 4 latka to już stan przewlekły

szanse na cud-nikłe... trzeba się nauczyć z tym żyć :lol:

A ja mam, bo siedzę do późna, a potem rano mam problemy z wstaniem do pracy. Wieczorem oczywiście o tym nie myślę, bo forum wciąga. Ale rano przyrzekam sobie że to był ostatni raz. Tyle że wieczorem znów włączam komputer, bo muszę. Potem internet, a jak już włączę internet, to jak tu nie zajrzeć na Muratorowe forum. Na 5 minut oczywiście... :wink: ...i tak dalej. A potem rano... :evil:

Tia...kilkaset postów....staż proszę pana,staż się liczy...

niedługo jak widzę miną 4 latka to już stan przewlekły

szanse na cud-nikłe... trzeba się nauczyć z tym żyć :lol:

marekcmarecki Wysłany: Nie, 5 Kwiecień 2009 04:43 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Poza tym to naprawdę jakaś paskudna choroba. Wyniszczająca organizm w dodatku. Zamiast się regenerowac we snie, człowiek oczy zapałkami podpiera. Ale ostatkiem mojej słabej Silnej Woli wyłaczam się i idę szukać wyrka.

Już długo z tym zyję :-? . Postanowione! Albo ja albo NAŁÓG. Dzisiaj zamierzam o 22.00 wyłączyć komputer. No o 22,30 też będzie jeszcze ok :lol:

Ja tez dopisuje sie do grona uzaleznionych :roll: .

Musze codziennie tu zawitac, nawet jak mam gosci przyjezdnych z noclegiem to na pol godzinki uciekne do kompa by na forum zajrzec.

Wiec to chyba uzaleznienie, mimo ze postow nie mam wiele, a jestem juz na forum kilka lat to codzienny ze mnie bywalec.

Ale dzieki temu uzaleznieniu mamy dom, wczesniej nie wierzylam, ze my tez mozemy, dopiero czytajac posty i dzienniku osob takich jak ja uwierzylam i od roku mieszkamy w swoim domku :p .

Moj maz jak slyszy "a wiesz w muratorze czytalam, ze ........" to oczami wywraca, bo wie, ze czeka go wyklad i ogladac zdjecia musi. On na forum nigdy sam nie wchodzil, w ogole net go nie pociaga.

• 2 weeks później...