cieszynianka 19.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja man teraz częściowy odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.04.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja man teraz częściowy odwyk Ale chyba nie dobrowolnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.04.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja man teraz częściowy odwyk Ale chyba nie dobrowolnie? Oczywiście, że nie Teraz mogę tylko późnym wieczorem na małą chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 20.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A ja man teraz częściowy odwyk Ale chyba nie dobrowolnie? Oczywiście, że nie Teraz mogę tylko późnym wieczorem na małą chwilkę oj bidulko , można jakoś Ci pomóc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 20.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ustąp Jej miejsca przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 mam to samo co autor wewątku...to zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.04.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A ja man teraz częściowy odwyk Ale chyba nie dobrowolnie? Oczywiście, że nie Teraz mogę tylko późnym wieczorem na małą chwilkę oj bidulko , można jakoś Ci pomóc ??? Bardzo dziękuję za wsparcie i życzliwe słowa. Niedługo wszystko wróci do normy, już od 27 kwietnia (mam nadzieję, że dotrwam w zdrowiu fizycznym i psychicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 21.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ustąp Jej miejsca przy kompie cieszynianka, zapraszam- mam szerokie biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ustąp Jej miejsca przy kompie cieszynianka, zapraszam- mam szerokie biurko a ja mięciutkie kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.04.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ustąp Jej miejsca przy kompie cieszynianka, zapraszam- mam szerokie biurko a ja mięciutkie kolanka Bardzo Wam dziękuję, ale nie wiem na co się zdecydować szerokie biurko czy mięciutkie kolanka, po prostu serce w rozterce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja mam szerokie biurko i bardzo mieciutkie kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.04.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja mam szerokie biurko i bardzo mieciutkie kolana Teraz to już mnie zastrzeliłaś Dwa w jednym Taka propozycja, chyba w nocy nie zasnę Dziękuję bardzo za wszystkie oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Podnoszę wątek. Wczoraj w nocy przed snem myślałam o FM. Rano jak tylko Duży do pracy wyjdzie odpalam kompa i przyłażę. Przecie to choroba już jest No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Podnoszę wątek. Wczoraj w nocy przed snem myślałam o FM. Rano jak tylko Duży do pracy wyjdzie odpalam kompa i przyłażę. Przecie to choroba już jest No nie? Zaraz tam choroba , drobna dolegliwość Czyżby nerwica natręctw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Podnoszę wątek. Wczoraj w nocy przed snem myślałam o FM. Rano jak tylko Duży do pracy wyjdzie odpalam kompa i przyłażę. Przecie to choroba już jest No nie? Zaraz tam choroba , drobna dolegliwość Czyżby nerwica natręctw Nie to nałóg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Podnoszę wątek. Wczoraj w nocy przed snem myślałam o FM. Rano jak tylko Duży do pracy wyjdzie odpalam kompa i przyłażę. Przecie to choroba już jest No nie? Zaraz tam choroba , drobna dolegliwość Czyżby nerwica natręctw Nie to nałóg! Chyba masz rację, nawet jak bardzo późno skądś wracam, to muszę choć na chwilę zajrzeć na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Podnoszę wątek. Wczoraj w nocy przed snem myślałam o FM. Rano jak tylko Duży do pracy wyjdzie odpalam kompa i przyłażę. Przecie to choroba już jest No nie? Zaraz tam choroba , drobna dolegliwość Czyżby nerwica natręctw Nie to nałóg! Chyba masz rację, nawet jak bardzo późno skądś wracam, to muszę choć na chwilę zajrzeć na Forum Rano, jak wygnam całość menażerii z domu, do południa, bo chwila wolnego, zerkam przy robieniu obiadu, pod wieczór, 21.30 - wiadomo dlaczego, a później do bólu......!!!!!!!??????? Jak Duży chce pograć w karty na necie to ja białej gorączki dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Drugi komputer konieczny My już mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 My też, ale nie ma neta, bo ma kiepskie parametry /ten też, ale jeszcze daje radę/ i dzieci oglądają na nim bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 My też, ale nie ma neta, bo ma kiepskie parametry /ten też, ale jeszcze daje radę/ i dzieci oglądają na nim bajki Unowocześnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts