Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sta?o si? zosta?em forumuratorocholikiem

Stanley

Recommended Posts

My też, ale nie ma neta, bo ma kiepskie parametry /ten też, ale jeszcze daje radę/ i dzieci oglądają na nim bajki :wink:

Unowocześnić :roll:

:wink:

No jasne :D Unowocześniamy tak od roku......ale od słów do czynów to jakoś daleko 8)

Teraz idę na odwyk - przejażdżka rowerowa z dziećmi tak 10 km. Trochę się dotlenię :wink:

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie zaczynało się dość delikatnie.Nie budowaliśmy domu ale kupiliśmy go do wykończenia.Z początku od czasu do czasu tu zaglądałam,poszukując inspiracji itp.Teraz nie ma dnia,żebym tu nie zajrzała chociaż :o Niezbyt często się wypowiadam bo poprostu na wielu rzeczach związanych z budową się nie znam i nie interesuję się tym.Po co więc zaglądam? :o Przecież już mieszkamy w swoim domu!Czego ja tu łażę i szukam?Cholera-jestem forumoholiczką :oops: :wink:

U mnie też na początku to było szukanie wiedzy, korzystanie z doświadczeń innych.Teraz nie wyobrażam sobie dnia bez forum.

Niedługo zacznę pisać w wątku"budowa zniszczyła moje małżeństwo" bo małżonek się złości - co można codziennie robić na FM. Jeszcze nie wie, że zaglądam przynajmniej dwa razy.

Pozdrawiam współuzależnionych

• 1 month później...
Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam :wink:

Albo dać jakiś etat zaglądacza :wink:

kochana ... popatrz na mój licznik ... ja to już powinnam kokosy na tym zarabiać :lol: :wink:

Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam :wink:

Albo dać jakiś etat zaglądacza :wink:

kochana ... popatrz na mój licznik ... ja to już powinnam kokosy na tym zarabiać :lol: :wink:

Ty to pół na pół z Redakcją :lol:

Mówiłam o liczbie wizyt, nie wpisów :wink: Mnie pewnie też by sie nieźle opłacało :lol:

Ale Wy jesteście już długo zarejestrowane, to Was tłumaczy :lol: a ja raptem 2 pełne miesiące, a już tyle wyprodukowałam :oops: się muszę zacząć powstrzymywac od pisania, bo aż głupio to wygląda :oops:

Nie wspominając o czasie przed zarejestrowaniem.

Może masz po prostu naturę nałogowca i rzucając palenie musiałaś sobie czymś zrekompensować :lol:

Ja to i pale i na FM zaglądam :-?