Afrodyta 13.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 My też, ale nie ma neta, bo ma kiepskie parametry /ten też, ale jeszcze daje radę/ i dzieci oglądają na nim bajki Unowocześnić No jasne Unowocześniamy tak od roku......ale od słów do czynów to jakoś daleko Teraz idę na odwyk - przejażdżka rowerowa z dziećmi tak 10 km. Trochę się dotlenię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 może jak się wybudujemy i zamieszkamy, to z nałogu się wyleczymy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 16.09.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 U mnie zaczynało się dość delikatnie.Nie budowaliśmy domu ale kupiliśmy go do wykończenia.Z początku od czasu do czasu tu zaglądałam,poszukując inspiracji itp.Teraz nie ma dnia,żebym tu nie zajrzała chociaż Niezbyt często się wypowiadam bo poprostu na wielu rzeczach związanych z budową się nie znam i nie interesuję się tym.Po co więc zaglądam? Przecież już mieszkamy w swoim domu!Czego ja tu łażę i szukam?Cholera-jestem forumoholiczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 16.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 U mnie też na początku to było szukanie wiedzy, korzystanie z doświadczeń innych.Teraz nie wyobrażam sobie dnia bez forum. Niedługo zacznę pisać w wątku"budowa zniszczyła moje małżeństwo" bo małżonek się złości - co można codziennie robić na FM. Jeszcze nie wie, że zaglądam przynajmniej dwa razy.Pozdrawiam współuzależnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ja dlatego zrezygnowałam z netu w domu - zabierał mi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 16.09.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ja dlatego zrezygnowałam z netu w domu - zabierał mi czas z tego samego powodu zrezygnowałam z neta w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 w pracy niechbym miała cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 I za to Ci płacą ? fajnie Ci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 I za to Ci płacą ? fajnie Ci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No tak , widzę , że tu moje kóleżnaki są . Witam . Nazywam się Basia . Od ponad roku jestem forumoholikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No tak , widzę , że tu moje kóleżnaki są . Witam . Nazywam się Basia . Od ponad roku jestem forumoholikiem. Witam koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 I za to Ci płacą ? fajnie Ci .... za to nie płacą ale jak są wolne chwile, to lepiej tu zajrzeć niż np. na papierosa prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No tak , widzę , że tu moje kóleżnaki są . Witam . Nazywam się Basia . Od ponad roku jestem forumoholikiem. nie ma to jak szczerość a jeszcze napisz, przez kogo tu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 18.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 może jak się wybudujemy i zamieszkamy, to z nałogu się wyleczymy ??? zapomnij ja nie buduje już od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 29.10.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 no i ja się uzależniłam. Ledwo wstanę rano i już na forum lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam Albo dać jakiś etat zaglądacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam Albo dać jakiś etat zaglądacza kochana ... popatrz na mój licznik ... ja to już powinnam kokosy na tym zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam Albo dać jakiś etat zaglądacza kochana ... popatrz na mój licznik ... ja to już powinnam kokosy na tym zarabiać Ty to pół na pół z Redakcją Mówiłam o liczbie wizyt, nie wpisów Mnie pewnie też by sie nieźle opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 29.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ale Wy jesteście już długo zarejestrowane, to Was tłumaczy a ja raptem 2 pełne miesiące, a już tyle wyprodukowałam się muszę zacząć powstrzymywac od pisania, bo aż głupio to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ale Wy jesteście już długo zarejestrowane, to Was tłumaczy a ja raptem 2 pełne miesiące, a już tyle wyprodukowałam się muszę zacząć powstrzymywac od pisania, bo aż głupio to wygląda Nie wspominając o czasie przed zarejestrowaniem. Może masz po prostu naturę nałogowca i rzucając palenie musiałaś sobie czymś zrekompensować Ja to i pale i na FM zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts