Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sta?o si? zosta?em forumuratorocholikiem

Stanley

Recommended Posts

Ale Wy jesteście już długo zarejestrowane, to Was tłumaczy :lol: a ja raptem 2 pełne miesiące, a już tyle wyprodukowałam :oops: się muszę zacząć powstrzymywac od pisania, bo aż głupio to wygląda :oops:

Nie wspominając o czasie przed zarejestrowaniem.

Może masz po prostu naturę nałogowca i rzucając palenie musiałaś sobie czymś zrekompensować :lol:

Ja to i pale i na FM zaglądam :-?

Ja tez jeszcze palę :oops: ale juz zdecydowanie mniej. a naturę nałogowca mam faktycznie: zakupoholiczka książek, butów/ papierosy / czekolada milka jogurtowa :oops: i teraz jeszcze forum 8)

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale Wy jesteście już długo zarejestrowane, to Was tłumaczy :lol: a ja raptem 2 pełne miesiące, a już tyle wyprodukowałam :oops: się muszę zacząć powstrzymywac od pisania, bo aż głupio to wygląda :oops:

Nie wspominając o czasie przed zarejestrowaniem.

Może masz po prostu naturę nałogowca i rzucając palenie musiałaś sobie czymś zrekompensować :lol:

Ja to i pale i na FM zaglądam :-?

Ja tez jeszcze palę :oops: ale juz zdecydowanie mniej. a naturę nałogowca mam faktycznie: zakupoholiczka książek, butów/ papierosy / czekolada milka jogurtowa :oops: i teraz jeszcze forum 8)

Moim nalogiem jest forum i slodycze :lol:

• 2 weeks później...
Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam :wink:

Albo dać jakiś etat zaglądacza :wink:

kochana ... popatrz na mój licznik ... ja to już powinnam kokosy na tym zarabiać :lol: :wink:

kochana to co ja mam zrobić :oops: :oops: ja już kużwa od 6 lat mieszkam....a forum czytam i bywam...codziennie

Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam :wink:

kochana ... popatrz na mój licznik ... ja to już powinnam kokosy na tym zarabiać :lol: :wink:

kochana to co ja mam zrobić :oops: :oops: ja już kużwa od 6 lat mieszkam....a forum czytam i bywam...codziennie

Faktycznie! :o :-?

Ale leczyć tego, to już nie ma sensu chyba... :wink:

Ja już od roku mieszkam,ale codziennie choć na chwilkę...FM.Czytuję niektóre dzienniki budowy.Muszę wybierać coraz to nowsze,bo te starsze przestają sie aktualizować i znikają.Dobrze ,że niektórzy jak np.Dagullka-niedaleko mieszka,więc czytam- ciągle piszą.Pozdrawiam maniaków forumowych :D

• 2 weeks później...

Faktycznie! :o :-?

Ale leczyć tego, to już nie ma sensu chyba... :wink:

raczej nie... :roll: :lol:

do grupy nieanonimowych forumoholików dołączam i ja, zanim trafiłam na forum wiodłam spokojne życie żony i matki, od momentu trafienia tu moje życie się zmienia :o nim się zarejestrowałam było jeszcze w normie, niestety teraz :evil: dom odłogiem, dzieci głodne, mąż zaniedbany a ja...piszę, czytam, piszę....czytam....oglądam, i znów piszę.....czytam.......

praca leży, na urlop wakacyjny jeszcze nie zdążyłam pójść :x ale co tam wakacje bez netu, z dnia na dzień jest coraz gorzej,

muszę się zaszyć :o :o :o

Jak ktos tu za długo przesiaduje to znaczy że jego realne życie może być puste.
kurnia :roll: :roll: :roll: coś w tym jest 8) albo znalazłam tu trochę bratnich dusz i mi tu dobrze :lol: a może ja jestem pusta ?? :-?

moja kieszeń na pewno jest pusta :)

ale forumy są nie po to, żeby zapełnić lukę w życiu, ale poznać i innych, których nie byłoby dane nam poznać w realnym życiu

skąd ja wiedziałabym, że mam siostry budowlane :)

fajnie, że jest forum :)