morfeusz1 29.10.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ale Wy jesteście już długo zarejestrowane, to Was tłumaczy a ja raptem 2 pełne miesiące, a już tyle wyprodukowałam się muszę zacząć powstrzymywac od pisania, bo aż głupio to wygląda Nie wspominając o czasie przed zarejestrowaniem. Może masz po prostu naturę nałogowca i rzucając palenie musiałaś sobie czymś zrekompensować Ja to i pale i na FM zaglądam Ja tez jeszcze palę ale juz zdecydowanie mniej. a naturę nałogowca mam faktycznie: zakupoholiczka książek, butów/ papierosy / czekolada milka jogurtowa i teraz jeszcze forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.10.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ale Wy jesteście już długo zarejestrowane, to Was tłumaczy a ja raptem 2 pełne miesiące, a już tyle wyprodukowałam się muszę zacząć powstrzymywac od pisania, bo aż głupio to wygląda Nie wspominając o czasie przed zarejestrowaniem. Może masz po prostu naturę nałogowca i rzucając palenie musiałaś sobie czymś zrekompensować Ja to i pale i na FM zaglądam Ja tez jeszcze palę ale juz zdecydowanie mniej. a naturę nałogowca mam faktycznie: zakupoholiczka książek, butów/ papierosy / czekolada milka jogurtowa i teraz jeszcze forum Moim nalogiem jest forum i slodycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka maja 30.10.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 a ja powoli zapuszczam korzenie ale to forum to istna skarbnica pomyslów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ale Wy jesteście już długo zarejestrowane, to Was tłumaczy a ja raptem 2 pełne miesiące, a już tyle wyprodukowałam się muszę zacząć powstrzymywac od pisania, bo aż głupio to wygląda no widać w statystykach dokładnie u ciebie 9,13 posta dziennie u mnie np. już 11,65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry jak i moje siotry to i ja przyznaje się żyć bez foruma się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry jak i moje siotry to i ja przyznaje się żyć bez foruma się nie da taaaaa, wybudowały się i nadal piszą chyba po to by zazdrościć żartuję oczywiście właśnie dzienniki osób już najlepiej mieszkających mają najwięcej rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam Albo dać jakiś etat zaglądacza kochana ... popatrz na mój licznik ... ja to już powinnam kokosy na tym zarabiać kochana to co ja mam zrobić ja już kużwa od 6 lat mieszkam....a forum czytam i bywam...codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 16.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam Albo dać jakiś etat zaglądacza kochana ... popatrz na mój licznik ... ja to już powinnam kokosy na tym zarabiać kochana to co ja mam zrobić ja już kużwa od 6 lat mieszkam....a forum czytam i bywam...codziennie Faktycznie! Ale leczyć tego, to już nie ma sensu chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 16.11.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja już od roku mieszkam,ale codziennie choć na chwilkę...FM.Czytuję niektóre dzienniki budowy.Muszę wybierać coraz to nowsze,bo te starsze przestają sie aktualizować i znikają.Dobrze ,że niektórzy jak np.Dagullka-niedaleko mieszka,więc czytam- ciągle piszą.Pozdrawiam maniaków forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 21.11.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 może jak się wybudujemy i zamieszkamy, to z nałogu się wyleczymy ??? po zamieszkaniu wyleczyłam się na rok półtorej ale znowu mnie wsysa wchodzę tylko na chwilkę a zostaje godzinkę dwie trzy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Biorąc pod uwagę liczbę moich wizyt na FM, uważam, że Redakcja powinna mi odpalać procent za oglądanie tych denerwujących reklam Albo dać jakiś etat zaglądacza kochana ... popatrz na mój licznik ... ja to już powinnam kokosy na tym zarabiać kochana to co ja mam zrobić ja już kużwa od 6 lat mieszkam....a forum czytam i bywam...codziennie Faktycznie! Ale leczyć tego, to już nie ma sensu chyba... raczej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 do grupy nieanonimowych forumoholików dołączam i ja, zanim trafiłam na forum wiodłam spokojne życie żony i matki, od momentu trafienia tu moje życie się zmienia nim się zarejestrowałam było jeszcze w normie, niestety teraz dom odłogiem, dzieci głodne, mąż zaniedbany a ja...piszę, czytam, piszę....czytam....oglądam, i znów piszę.....czytam....... praca leży, na urlop wakacyjny jeszcze nie zdążyłam pójść ale co tam wakacje bez netu, z dnia na dzień jest coraz gorzej, muszę się zaszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 muszę się zaszyć w odludnym miejscu, z dostępem do netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 01.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A myslalam ze tylko ja zainfekowana jestem, a tu prosze.... cala chmara gotowych na terapie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 muszę się zaszyć w odludnym miejscu, z dostępem do netu tak, to jest myśl, i tej opcji będę się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 muszę się zaszyć w odludnym miejscu, z dostępem do netu tak, to jest myśl, i tej opcji będę się trzymać ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.12.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 wczoraj to sobie pozwoliłam , mąż wyjechał, dziecka pogonione do lekcji a ja cała szczęśliwa do późnego wieczora od wczesnych godzin "popracowych" śmigałam po wątkach, dobrze że były pierożki od babci na obiad to z głodu nie zdechłam nie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 03.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jak ktos tu za długo przesiaduje to znaczy że jego realne życie może być puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jak ktos tu za długo przesiaduje to znaczy że jego realne życie może być puste. kurnia coś w tym jest albo znalazłam tu trochę bratnich dusz i mi tu dobrze a może ja jestem pusta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Jak ktos tu za długo przesiaduje to znaczy że jego realne życie może być puste. kurnia coś w tym jest albo znalazłam tu trochę bratnich dusz i mi tu dobrze a może ja jestem pusta ?? moja kieszeń na pewno jest pusta ale forumy są nie po to, żeby zapełnić lukę w życiu, ale poznać i innych, których nie byłoby dane nam poznać w realnym życiu skąd ja wiedziałabym, że mam siostry budowlane fajnie, że jest forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts