Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 moja kieszeń na pewno jest pusta Pewnie nie dość, że pusta, to jeszcze dziurawa - tak jak moja Nie idzie zapełnić no ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Mam na imię Ania, mam x lat i jestem.... forumoholikiem Jak to sie przejawia? Wstaje rano, myję się, ubieram i pędzę do pracy by jak najszybciej włączyc komputer i sprawdzić co nowego u znajomych na FM. Za każdym razem klikam w powiadomienia o nowych postach. Po powrocie do domu - spacer z pasmi i ... FM Jestem uzależniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Mam na imię Ania, mam x lat i jestem.... forumoholikiem Jak to sie przejawia? Wstaje rano, myję się, ubieram i pędzę do pracy by jak najszybciej włączyc komputer i sprawdzić co nowego u znajomych na FM. Za każdym razem klikam w powiadomienia o nowych postach. Po powrocie do domu - spacer z pasmi i ... FM Jestem uzależniona ja mam tak samo dlatego, by jednak szybko się przeprowadzić ... zlikwidowałam net w domu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 11.12.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 i dziś w pracy zdążyłaś 46 posów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 i dziś w pracy zdążyłaś 46 posów to zobacz, co by było, gdyby net był w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 11.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 I za to Ci płacą ? fajnie Ci .... za to nie płacą ale jak są wolne chwile, to lepiej tu zajrzeć niż np. na papierosa prawda ??? strasznie ci pracy zazdroszczę ja w pracy nie mam tyle czasu ale może dlatego że u siebie pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ja w pracy też nie mam za dużo wolnego Ale i w domu jakoś nie narzekam na jego nadmiar. Idą święta, wtedy nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 I za to Ci płacą ? fajnie Ci .... za to nie płacą ale jak są wolne chwile, to lepiej tu zajrzeć niż np. na papierosa prawda ??? strasznie ci pracy zazdroszczę ja w pracy nie mam tyle czasu ale może dlatego że u siebie pracuję kiedy mam czas, to mam - wtedy mogę naprawdę poświęcić czas dla siebie ale kiedy mam zap..., to nawet nie mam kiedy zrobić sobie kawy, nie wspominając o jej wypiciu czy zjedzeniu śniadania nie mogę narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 16.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 To zaczyna być chore . Od pół roku jestem na odwyku. Już się cieszyłem, ze mi przechodzi, a tu załamka. O Avatarze mi się pisać zachciało. Że fajny film jest. Wczoraj nie zwróciłem uwagi, ale teraz patrzę, a ja jeszcze o 3.00 w nocy na muratorze siedziałem i w klawiature stukałem. Normalne to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.01.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No i trzeba odwyk zaczynać od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.01.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Ja też uzależniałam się od tego forum. Ile ja rzeczy bym miała zrobione, gdybym tutaj tyle nie siedziała. Jak robię dokumentację w domu do pracy, to co chwila przerywnik na muratora.Ale z drugiej strony korzysta moja rodzinka bo co jakiś czas nowy przepis na ciasto wynajdę wczoraj piekłam ciasto wg przepisu Słoneczka, a to nowy pomysł na obiad itp.A to otrzymałam dużo wsparcia psychicznego jak mój tato był ciężko chory. Sama komuś w potrzebie doradzę. Więc więcej jest na plus niż minus. Ale chciałabym rzadziej tu zaglądać, ale nie mogę. Mogę odmówić sobie czekolady ale nie tego żeby w jeden dzień nie wejść na FM. Jedyna przerwa to wyjazd na urlop. Ale jak wracam to dusza się raduje jak kilka stron nie odebranych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 23.02.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja też tak mam jak większość forumowiczów , tylko może więcej czytam niż piszę , chyba wstydliwa jestem ale dużo się od was podczas budowy dowiedziałam i wielkie dzięki wam za to ....niektórych wykonowców pytaniami zaskakiwałam ......jak przyjechał pan do pomiaru okien to robił oczy jak melon i na koniec stwierdził że jeszcze nikt z inwestorów mu tylu pytań nie zadał i czy nie chciałabym w ich firmie pracy podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts