Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sta?o si? zosta?em forumuratorocholikiem

Stanley

Recommended Posts

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam na imię Ania, mam x ;-) lat i jestem.... forumoholikiem :lol:

Jak to sie przejawia? Wstaje rano, myję się, ubieram i pędzę do pracy by jak najszybciej włączyc komputer i sprawdzić co nowego u znajomych na FM. Za każdym razem klikam w powiadomienia o nowych postach. Po powrocie do domu - spacer z pasmi i ... FM

Jestem uzależniona :o

Mam na imię Ania, mam x ;-) lat i jestem.... forumoholikiem :lol:

Jak to sie przejawia? Wstaje rano, myję się, ubieram i pędzę do pracy by jak najszybciej włączyc komputer i sprawdzić co nowego u znajomych na FM. Za każdym razem klikam w powiadomienia o nowych postach. Po powrocie do domu - spacer z pasmi i ... FM

Jestem uzależniona :o

ja mam tak samo

dlatego, by jednak szybko się przeprowadzić ... zlikwidowałam net w domu :D :D :D

I za to Ci płacą ? fajnie Ci ....

za to nie płacą :)

ale jak są wolne chwile, to lepiej tu zajrzeć niż np. na papierosa :)

prawda ???

strasznie ci pracy zazdroszczę :wink:

ja w pracy nie mam tyle czasu ale może dlatego że u siebie pracuję :roll:

kiedy mam czas, to mam - wtedy mogę naprawdę poświęcić czas dla siebie :D

ale kiedy mam zap..., to nawet nie mam kiedy zrobić sobie kawy, nie wspominając o jej wypiciu czy zjedzeniu śniadania

nie mogę narzekać :)

• 1 month później...
To zaczyna być chore :evil: . Od pół roku jestem na odwyku. Już się cieszyłem, ze mi przechodzi, a tu załamka. O Avatarze mi się pisać zachciało. Że fajny film jest. Wczoraj nie zwróciłem uwagi, ale teraz patrzę, a ja jeszcze o 3.00 w nocy na muratorze siedziałem i w klawiature stukałem. Normalne to to nie jest :oops:

Ja też uzależniałam się od tego forum. Ile ja rzeczy bym miała zrobione, gdybym tutaj tyle nie siedziała. Jak robię dokumentację w domu do pracy, to co chwila przerywnik na muratora.

Ale z drugiej strony korzysta moja rodzinka bo co jakiś czas nowy przepis na ciasto wynajdę wczoraj piekłam ciasto wg przepisu Słoneczka, a to nowy pomysł na obiad itp.

A to otrzymałam dużo wsparcia psychicznego jak mój tato był ciężko chory. Sama komuś w potrzebie doradzę. Więc więcej jest na plus niż minus. Ale chciałabym rzadziej tu zaglądać, ale nie mogę. Mogę odmówić sobie czekolady ale nie tego żeby w jeden dzień nie wejść na FM. Jedyna przerwa to wyjazd na urlop. Ale jak wracam to dusza się raduje jak kilka stron nie odebranych postów.

• 1 month później...
Ja też tak mam jak większość forumowiczów , tylko może więcej czytam niż piszę , chyba wstydliwa jestem :oops: :D ale dużo się od was podczas budowy dowiedziałam i wielkie dzięki wam za to ....niektórych wykonowców pytaniami zaskakiwałam ......jak przyjechał pan do pomiaru okien to robił oczy jak melon :o i na koniec stwierdził że jeszcze nikt z inwestorów mu tylu pytań nie zadał :lol: i czy nie chciałabym w ich firmie pracy podjąć :o