hollly 09.09.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 chcemy zmienić kolor "wypoczynku", wiem, że jest to możliwe i ponoć cenowo też się kalkuluje. Szukam fachowca na śląsku bądź w małopolsce.Czy ktoś z Was ma jakieś namiary na taką osobę/firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 09.09.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 mam takie coś, można zmieniać kolor (bez kolorowania) i zmieniać rodzaj materiału tak jak poszewkę do pościeli (poza "podstawą" wypoczynku) - wygodne choć jeszcze nie korzystałem, ale zamierzam za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Malowanie skóry wykonują garbarnie, które na co dzień zajmują się farbowaniem skór. Trzeba do tego użyć specjalnych preparatów. Odnawiałam kiedyś w ten sposób kurtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts