sSiwy12 09.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 (edytowane) W dniu dzisiejszym tzn. 03.04.2012 ktoś opacznie zrozumiał ten post (link) i posłużył się nim w niecnych celach. Mimo, że to był żart, potraktowano go niezwykle poważnie, twierdząc, że niby główną fikcyjną postać naprawdę aresztowano (jak można aresztować fikcję ???), a to jest oszczerstwem z mojej strony, bo ja ten link podałem. Niestety są na tym świecie osoby bez poczucia humoru. Tak więc aby uciąć dalsze spekulacje w tym zakresie – link poszedł w …….. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez sSiwy12 napisany w terści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.09.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Obiecuję, że nie będę wysyłać spamu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altaries 10.09.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 sSiwy12, w tym tekscie nie ma tajnego aneksu do raportu policji, wykradzionego o swicie z komendy glownej: 'W mieszkaniu Tomasza B znaleziono stosy rozkladajacej sie fachowej literatury z dziedziny izolacji cieplnej materialow budowlanych, w jezyku szwedzkim i niemieckim. W lazience czailo sie dwoch Szwedow, jeden Niemiec z paczka welny mineralnej i jeden polski profesor o oblakanym spojrzeniu. Sciany pokryte byly dwumetrowa warstwa welny oraz niezbyt czytelnymi malunkami i belkotliwymi napisami o kranach bezdotykowych, grzaniu gruntu oraz 100cm welny od srodka." a po przebadaniu calej dokumentacji okazalo sie, ze pan T ma racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 10.09.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Z innych "przecieków" wiadomo, ze "dołożyli" też za "trollowanie" na forach internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 11.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 E tam... Ja z poufnych źródeł wiem, że on z Wgre...orem w zorganizowanej grupie działali. Wyjście z ZK po 3/4 kary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 13.09.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 ... a nawet po 1/2 kary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts