Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 113
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to może u mnie? Ale ma tylko kibel - sławojkę...

Dach na sławojce deskowany czy pokryty firaną?

sklejka szalunkowa -( taka czarna) położona jak gont... Dwa w jednym - dach i wentylacja.

oczywiście :) deskowanie najlepsze a nie jakieś tam firany ;)

ale coulignon nad sławojka tylko płyta? a dachóweczki lub gonciki? Nie łaska? ;)

zastanawiam się... tylko jakoś.... wiesz.... zwykle nie siedzę tam długo... mam takie lęki że jakieś zwierze może od dołu zaatakować. Więc raczej w sławojce cechuje mnie pospiech żeby nie powiedzieć panika :oops:

no i do złotych mysli z tym trafiłem :D

Swoją drogą wyobraźcie sobie zupełnie zupełnie świeżego forowicza "inwestora budowniczego" który chce się dowiedziec wszystkiego o deskowaniu dachu i trafia na ten wątek. Po jego przeczytaniu koleś albo strzela sobie w głowę albo wyrzuca projekt i mówi "budowanie - to nie dla mnie" :D :D

membrana pościła? ;) :lol:

No to nic dziwnego że zrobiła się z niej firana!!! Jak ja pościłem przez jeden dzień, to ludzie mnie na ulicy nie zauważali, a co dopiero kilka lat!

ależ :) podjęcie decyzji o postawieniu domu to już pewna forma odchyłki od normy duchowo - emocjonalnej :)
kwalifikująca sie do psychoanalityka lub wręcz od razu na oddział zamknięty :)

chodziło mi oczywiście o surffing

jako praedziwy Polak nie pozwolę na zaśmiecanie języka ojczystego jakimiś obcymi wyrazami

swoją drogą co myślicie o nazwaniu zwolenników deskowania serferami?

tylko jak nazwać zwolenników folii?