kasia1980 10.09.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Myślę, że przydałby się wątek dotyczący serwisu sprzętu AGD, gdyż jest to ważny element przy wyborze AGD. Często kupujemy sprzęt za kilka , kilkanaście tysięcy złotych, licząc na to że otrzymamy fachową obsługę, a tu się okazuje , że przy jakiejś usterce zostajemy zostawieni samemu sobie.Opisujcie swoje doświadczenia, te pozytywne jak i negatywne. Czy serwisy dojeżdzają do naprawy jeśli są oddalone daleko od klienta, czy trzeba dowozić sprzęt. Koleżanka jest zadowolona z serwisu Whirppola. Przyjechał jej do domu, zabrał sprzęt, przywiózł naprawiony. Seris oddalony od niej 70 km.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturpawel 10.09.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 znajomy serwisant ( autoryzowany) narzeka na f-rmę zelmer ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 serwis Zelmera w Kaliszu - gorzej niż źle aż pisać mi się o tym nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sportek 10.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Niestety mam podobne doświadczenie z serwisem samsunga... musiałem dzwonić cztery razy, żeby ktoś łaskawie przyjechał. Jak już się zjawił fachowiec to obwiniał mnie o to, że elektronika padła... śmiech na sali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pistolero 10.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 serwis amici jest po tych samych pieniądzach co ich sprzęt (w moim przypadku pralka). Przez 3 lata użytkowania z oryginalnie zakupionego piorącego pudła fabryczna została tylko blaszana obudowa, wymienili:* fartuch (3 razy)* drzwiczki x1* bęben x1* pompa x1* łożysko x1* instalacja elektryczna x1* programator x1 na serwis trzeba było czekać nawet tydzień, i za każdym razem uparcie nie dawali sobie wmówić że to bubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nunczako 11.09.2008 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 serwis Zelmera w Kaliszu - gorzej niż źle aż pisać mi się o tym nie chce... Żeby tylko w Kaliszu... Jakoś tak krążą wieści o tym, że zelmerowskie serwisy nie sprawdzają się za dobrze. Mam nadzieję, że zaczną się bardziej starać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts