Gość Mariusz W 06.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Czy ktoś buduje "Delfina II"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.09.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czy ktoś buduje lub zbudował dom Delfina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Jw. Dom firmy Archipelag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czy nie ma chętnych na ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarna170 06.10.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Tez chcialabym budowac wg tego projektu. Haaalo, ktos juz buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina W 08.11.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Jestem żoną gościa,który rozpoczął ten wątek.Nasz dom Delfina w.II jest już zbudowany.Nie było łatwo,ale domek jest piękny.Jak macie jakieś pytania służę pomocą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarna170 08.11.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Dziewczyno, spadłaś mi z nieba!!! Dawaj fotki (domku, nie męża ), napisz coś nt. kosztów, szczególnie interesują mnie kwestie dachu, może podrzuć na priv, żeby nie przeciążać forum. Ale się cieszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina W 10.11.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Koszt dachu ok.40 000(my mamy dachówke BRASS).Musisz mieć dobrą ekipę,bo robota jest skomplikowana.Aha,i od razu pomyśl o zadaszeniu balkonów.My zadaszyliśmy taras przy sypialni(przez co się powiększyła),ale małych balkonów nie,i teraz żałujemy.Zdjęcia wyślę z domu,bo teraz jestem w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarna170 10.11.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Dziękuję za odpowiedź. A gdzie wybudowaliście dom? Robiliście jakieś zmiany w projekcie? - my planujemy kilka, może masz w tym temacie jakieś praktyczne wskazówki? (o tarasach już wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina W 13.11.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Dom stoi pod Rzeszowem.Zrobiliśmy szereg drobnych zmian np.likwidacja jednego okna w kuchni,likwidacja większosci ścianek działowych na parterze.Wszystko zależy od potrzeb domowników Wymiary okien zmieniliśmy na typowe,żeby nie przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin123 17.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam wszystkich. W tym roku chcę rozpocząć budowę. Jeszcze nie kupiłem projektu,ale DELFINA wpadła mi w oko( po przejrzeniu 50 000 projektów w ciągu ostatnich 5 miesięcy ). Zwracam się do wszystkich, którzy właśnie budują lub zjedli już zęby na tym projekcie. Czy mogę prosić Was - fachowcy - o przesłanie mi zdjęć realizacji Waszych domków ( zewnątrz / wewnątrz ) - im więcej tym lepiej. Jeżeli jest taka Wasza wola - jadę do Was z koniakiem i składam dary w dowód wdzięczności za Waszą pomoc. Projekt jest wg mnie naprawdę oryginalny i odbiega od średniej krajowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts