tapken1 10.09.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Która zdziewczyn /lub chlopaków/ używała preparat na wzmocnienie i wypadanie włosów firmy VISCHY? Jest on drogi /ok.130\zł, ale za to podobno REWELACJA!!!!!! Czy tak naprawdę jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 10.09.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kilka lat temu używałam dercosu firmy vischy. "Wyużyłam" 2 szampony i zestaw, czy 2 ampułek. Efekt był bardzo dobry, byłam bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 11.09.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dziekuję Ci za podpowiedż, jestem prawie pewna że ten preparat kupię.Piszesz, że efekt był dobry.Czy to znaczy że jakość włosów poprawiła się, czy włosy także zgęstniały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutella42 04.08.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja na słabe włosy proponuję olejowanie włosów]. Sama stosowałam ten zabieg i naprawdę włosy wyglądają lepiej. Na przykład przy użyciu olejku rycynowego można zapobiec wypadaniu włosów oraz wzmocnić je. Co o tym sądzicie? Edytowane 23 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omaliksa 13.01.2017 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Olejowanie włosów niby coś daje, ale na efekty trzeba długo czekać... Ja stosuję kosmetyki do zagęszczania, po nich efekt jest natychmiastowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 23.01.2017 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 No właśnie zastanawialam się nad tym preparatem na włosy jednak do tej pory mam kiepskie doświadczenia z teego typu szamponami i ampułkami. Nic nie było tak skuteczne oraz byla to jedynie strata kasy Biore teraz pod uwagę jakiś zabieg na włosy. W sensie prywatnie bo boję się,że wyłysieję. Badania wychodzą mi dobre a włosy dalej się sypią. I tak tak byłam u dermatologa na fundusz ale przypisał mi jakieś witaminy i była to jedynie strata kasy. Czy ktoś miał może osocze bogatopłytkowe na skóre głowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilion 23.01.2017 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Miałem osocze na skórę głowy. Nie jest to tanie ale efekt był taki jaki chciałem. Czyli włosy mocniejsze , więcej ich odrasta ( po zabiegu miałam sporo baby hair, trochę śmiesznie to wygladało na poczatku przyznam). Od razu zaznaczam,że po pierwszym zabiegu nic nie widać. Musisz iść na serię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 24.01.2017 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Miałem osocze na skórę głowy. Nie jest to tanie ale efekt był taki jaki chciałem. Czyli włosy mocniejsze , więcej ich odrasta ( po zabiegu miałam sporo baby hair, trochę śmiesznie to wygladało na poczatku przyznam). Od razu zaznaczam,że po pierwszym zabiegu nic nie widać. Musisz iść na serię. Na serię to znaczy na ile? Ile miałeś zabiegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilion 24.01.2017 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Miałem 4 zabiegi. Teraz jeszcze po pól roku od ostatniego zabiegu chcę zapisać się jeszcze na jeden tak aby utrzymać efekty Które swoją drogą sa bardzo dobre. Wczęsniej próbwoałem naprawdę wielu kosmetyków, wcierek szamponów ( w tym te ampułki vichy o których tutaj piszą) ale nic nie było tak skuteczne jak włąśnie mezoterapia osoczem bogatopłytkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 25.01.2017 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Mozesz coś więcej o tym napisac? Gdzie chodziłeś na zabieg? I czy zabieg Cię nie bolał? Wolałabym wiedzieć na co się nastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilion 25.01.2017 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Jakoś zbyt bolesne to nie było. Wiadomo, że przyjemne równiez nie ponieważ zabieg obejmuje nakłuwanie, ale nie odczuwasz nic bardziej nieprzyjemnego niż na przykłaz zwykłe pobieranie krwi żylnej z ręki. Na zabiegi chodziłem w Clinica Dermatologica na gdańskim wrzeszczu. Wybrałem się na początku do dermatologa trychologa. Ten zlecił mi trychogram, miałam również biopsje skóry główy ( włosy naprawde porządie mi wtedy leciały). I powiedziałże skuteczny może być własnie zabieg osoczem. I miał rację. Efekt był i to bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 15.02.2017 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 może zmień dietę. Styl życia oraz dieta mają bardzo duży wpływ na kondycję włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nina955 22.03.2017 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Moja siostra używała ampułek vischy, ponieważ miała problem z wypadaniem włosów. Efekt widziała już po pierwszym użyciu, a po całej kuracji włosy były faktycznie mocniejsze i mniej wypadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 22.03.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 ja proponuję zminić dietę na bardziej urozmaiconą w warzywa i owoce i stosować naturalne kosmetyki odżywcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clovi 04.04.2017 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Czasami to za mało, jak ma się jakąś chorobę. Moim zdaniem warto iść ido trychologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cashing 06.04.2017 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Najważniejsze jest to, że rzeczywiście działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 12.05.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Mi pomogły domowe wcierki i odżywki. A inspiracji szukałam na blogu Kosmetycznej Hedonistki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandea 12.05.2017 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Ja miesiąc codziennie rano piłam błonnik i jadłam sałatkę na drugie śniadanie. Zielone warzywa dobrze wpływają na skóre i włosy. Miesięczna kuracja na prawdę daje efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Keksik 24.05.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 mi bardzo pomogła biotyna ale nie jakiś biotebal tylko mocniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 07.07.2017 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Może warto sobie zrobić badania? Może okazać się, że wypadanie włosów jest objawem poważniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts