m.ewka 23.07.2018 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Polecam! Stosowałam 3-miesięczną kurację i włosy przestały wypadać, a do tego pojawiło się mnóstwo nowych! Fakt, zestaw jest drogi, ale moim zdaniem warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ernestox 06.08.2018 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Nie chcę was rozczarowywać ale te wszystkie magiczne szampony i wzmacniające mikstury odświeżają włos ale nie sprawią, że się odbudują. To po prostu wina genów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal24444 09.02.2021 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 (edytowane) Osobiście nie wierzę, że szampony sprawią, że włosy będą wyraźnie mocniejsze. Efekt po dobrym szamponie oczywiście jest ale w przypadku poważnych problemów np. z łysieniem lub zakolami to raczej ciężko oczekiwać cudu. Lepiej wybrać się do specjalisty trychologa i z nim porozmawiać. Z tego co wiem to jest specjalistą w tej dziedzinie. Edytowane 9 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HikeZ77 10.02.2021 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 (edytowane) Mam kolegę, który także ma słabe włosy.---------------------------------------------reklama na forum jest płatna Edytowane 10 Lutego 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts