cava 10.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Czemuż, o czemuż, nie wyświetlają się zdjęcia w moim dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 12.09.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ok, zdjęcia juz rozgryzłam i przynajmnie ja je widzę. Rany, to dopiero początek a już gadam sama ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 18.09.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Oo bardzo spodobał mi się Harmonogram prac zamieszczony w Twoim dzienniku Pozwolisz że wydrukuję go sobie, ponieważ jestem na samym początku tej przygody i jak na razie wszystko mnie przytłacza Powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 18.09.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dzięki i nawzajem. Mnie tez przytłacza trochę to wszytko zebrane do kupy. Ładny będziecie mieć domek, kolory elewacji mniej więcej takie jak swój chciałabym zrobić. Harmonogram nie jest mój, znalazłam go dzieś w głębinach tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STRASS 02.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Też lubię taki koniec !!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 05.10.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Na razie chciałabym zobaczyć początek.Bo na razie"końca nie widać" ani początku nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 10.10.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dzieńdobry Cava, a ten kaloryfer w kuchni to nie może być pod oknem, a w blacie dziura przykryta kratką oraz kanałowy kaloryfer pod drzwiami balkonowymi? pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 11.10.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 dzień dobry No więc tak: pod szafkami nie moze być, bo tam gdzie mógłby być będzie zmywarka, kuchenka, umywalka. Jak będą drzwi tarasowe w kuchni to faktycznie mógłby tam być kaloryfer kanałowy - bardzo fajny pomysł , no ale nie wiadomo czy będą, bo Inwestor Główny się zaparł (ale mam czas na wiercenie dziury w brzuchu ) No zobaczymy, może faktycznie kafelki w kuchni + podłogówka to lepszy pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 13.10.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Co za fajny dziennik! Witaj cava! Jeszcze nie zaczęliście, a mnie się już podoba. Chmurne kafelki niezłe. Maaasz kooooniiisia???!Foty, poproszę foty, no jak można się tak znęcać i pisać, a fot nie pokazać! My też mamy Rudego... Pozdrawiam! Aśka (również jeszcze nie zaczęła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 14.10.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 A witojcie, Jak rozumiem - pewnie w Bieszczadach się byczycie - i słusznie Dzienniczek pisany z ikrą - a tak lubię Rudy pewnie już przestępuje z kopyta na kopyto, więc wracajcie i pisz kobieto dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 19.10.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ooo jaki ruch w moim dzienniku a mnie nie było. Witam serdecznie Rudego można obejrzeć w wątku konnym zapaleńców. Uściślając, on nie mój, ale współdzierżawiony. Ale kocham gada jak swojego. Bieszczady! Są wspaniałe, wracamy tam latem bo teraz tak przelotem, na szybko, mało zobaczyliśmy. W 2 dni wdrapaliśmy się Otryt, tarasy widokowe przy Mucznem, Połoninę Caryńską, obejrzeliśmy torfowiska w Tarnawie Niżnej, przekąsiliśmy w Wilczej Jamie i z rusztu w Wetlinie a potem pogoda się popsuła. Wracamy tam latem. Hucuły widziałam tylko z samochodu ale wypytałam gospodarzy o wszytko i w lato na 100% wybiorę się na rajd - pełno tam końskich szlaków, małych stajni, a w Tarnawie jakie wielkie stajnie. A było tak: http://images47.fotosik.pl/21/152a0fbd98a29967.jpg Caryńska Połonina przyjęła nas gościnnie, mamiąc piękną pogodą, oszałamiającymi kolorami jesieni i spokojem. Więc raźno i wesoło ruszyliśmy szlakiem, wiedąc ze sobą 2 małych dziatek naszych. http://images41.fotosik.pl/21/e73a226901801f51.jpg Potem coś się nie spodobało, szczyt łypnął na nas, otulił się chmurskami wsysając je na siebie przez linię lasu jak przez zęby. Ale byliśmy twardzi, ostatnie zerknęcie w dolinę i bez względu na wszytko parliśmy w górę. http://images38.fotosik.pl/21/81117e832d835fcb.jpg A w górze zastaliśmy klimaty jak z Blair Witch Project. Ale nam i tak się podobało, choć nic nie widzieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 20.10.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Aaaale klimat! Kocham góry, najbardziej jesienią! Idę oglądnąć Rudego. Och, fajnie by było na taki rajd pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 20.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No a ja wlasnie tez wrocilam z Bieszczad (wypad na 2 dni tylko, ale zawsze) i wlasnie bylam na huculkach. Pogoda cudna, koniki swietne i galopki po poloninach. Po porstu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siekierka6 14.04.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 WITAJ CAVA, KIEDY RUSZACIE Z BUDOWą ??? CZEKAM NA FOTKI, POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts