Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze dla "miejski szczur buduje" :-)

cava

Recommended Posts

• 2 weeks później...

dzień :D dobry

No więc tak: pod szafkami nie moze być, bo tam gdzie mógłby być będzie zmywarka, kuchenka, umywalka.

Jak będą drzwi tarasowe w kuchni to faktycznie mógłby tam być kaloryfer kanałowy - bardzo fajny pomysł :D , no ale nie wiadomo czy będą, bo Inwestor Główny się zaparł (ale mam czas na wiercenie dziury w brzuchu 8) )

No zobaczymy, może faktycznie kafelki w kuchni + podłogówka to lepszy pomysł? :roll:

Co za fajny dziennik! :D

Witaj cava!

Jeszcze nie zaczęliście, a mnie się już podoba. Chmurne kafelki niezłe. 8)

Maaasz kooooniiisia???!Foty, poproszę foty, no jak można się tak znęcać i pisać, a fot nie pokazać!

My też mamy Rudego... 8)

Pozdrawiam!

Aśka (również jeszcze nie zaczęła) :lol:

ooo jaki ruch w moim dzienniku :o a mnie nie było.

Witam serdecznie :D

Rudego można obejrzeć w wątku konnym zapaleńców. Uściślając, on nie mój, ale współdzierżawiony. Ale kocham gada jak swojego.

Bieszczady! Są wspaniałe, wracamy tam latem bo teraz tak przelotem, na szybko, mało zobaczyliśmy.

W 2 dni wdrapaliśmy się Otryt, tarasy widokowe przy Mucznem, Połoninę Caryńską, obejrzeliśmy torfowiska w Tarnawie Niżnej, przekąsiliśmy w Wilczej Jamie i z rusztu w Wetlinie a potem pogoda się popsuła.

Wracamy tam latem.

Hucuły widziałam tylko z samochodu :evil: ale wypytałam gospodarzy o wszytko i w lato na 100% wybiorę się na rajd - pełno tam końskich szlaków, małych stajni, a w Tarnawie jakie wielkie stajnie.

A było tak:

http://images47.fotosik.pl/21/152a0fbd98a29967.jpg

Caryńska Połonina przyjęła nas gościnnie, mamiąc piękną pogodą, oszałamiającymi kolorami jesieni i spokojem. Więc raźno i wesoło ruszyliśmy szlakiem, wiedąc ze sobą 2 małych dziatek naszych.

http://images41.fotosik.pl/21/e73a226901801f51.jpg

Potem coś się nie spodobało, szczyt łypnął na nas, otulił się chmurskami wsysając je na siebie przez linię lasu jak przez zęby.

Ale byliśmy twardzi, ostatnie zerknęcie w dolinę i bez względu na wszytko parliśmy w górę.

http://images38.fotosik.pl/21/81117e832d835fcb.jpg

A w górze zastaliśmy klimaty jak z Blair Witch Project.

Ale nam i tak się podobało, choć nic nie widzieliśmy. :D

• 5 months później...