DZIDZIAK 10.12.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Prace pieknie poszly do przodku. Domek sliczny;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.12.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Dzięki , dzięki miło że do nas zaglądasz A my jesteśmy teraz na etapie zakupów, kupujemy wszytko co się da i co może leżeć i tak mamy płyteczki do kuchni , wiatrołapu i przedpokoju, panele do salonu , drzwi itd itd. W sumie to chyba najlepszy moment budowy Dostałam gotowy projekt łazienki i trochę ostudził on mój entuzjazm co do wymarzonych wcześniej płytek , owszem płytki ładne i ten projekt też uleci ale jak to mówi Atijka nie było tego ACH........ W związku z tym .................zamówiłam drugi projekt tym razem Płytki Moringa i ostatecznie zdecyduję jak będę mieć porównanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 14.12.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Mam nowy jeszcze ciepły projekt łazienki I naprawdę mi się podoba :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 21.12.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 21 Grudnia 2010 przez Pawciuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 28.12.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 20 godzin sprzątania ,10 godzin zakupów, 8 godzin przy garach a święta minęły tak szybko że nawet nie zdążyliśmy się obejrzeć Tym czasem pojawił się nowy powód do radości , otóż od wczoraj mąż z Darkiem dzielnie walczą przy zabudowie poddasza Po długiej stagnacji Na nowo powróciła radość z postępów Wczoraj pokój i łazienka doczekały się profili a dzisiaj dalsze postępy , ponadto wieczorkiem udało nam się jeszcze upchać pod profilami warstwę 5 cm wełny . pokój łazienka Przyjechały też płyteczki do dolnej łazienki i w rzeczywistości są jeszcze ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 28.12.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Z zaległych rzeczy to mam do pokazania jeszcze drzwi , płytki do kuchni , przedpokoju, kibelek i kabinę ta mniejsza jest do wiatrołapu i holu a ta większa do kuchni misa i kabina prawie taka sama tylko szyba bezbarwna a nie mleczna Na razie tyle , będę na bieżąco informować o postępach z zabudowy poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 02.01.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 (edytowane) Ojoj rok mnie nie było Co prawda nie zdążyłam poinformować w zeszłym roku ale mamy prawie zabudowane poddasze Prawie bo została jeszcze górna łazienka ale to już pikuś Tak więc gdybym miała podsumować miniony rok to na pewno był to rok szalenie pracowity ale dzięki temu że odwaliliśmy kawał ciężkiej roboty mogę dzisiaj powiedzieć że plan budowlany na 2010 rok wykonaliśmy w 200 % :lol: Mam nadzieję że w tym roku zbierzemy owoc swojej pracy i bedziemy mogli zamieszkać w naszym domu Edytowane 2 Stycznia 2011 przez Pawciuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 02.01.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Wszystkim Forumowiczom życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 03.01.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Piękna ta misa toaletowa! Uwielbiam takie krągłości w takich miejscach:) To tak na wstępie:) Wszystkiego pomyślnego w całym nowym roku! Trzymam kciuki za budowlane postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 18.01.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Tydzień temu została zabudowana łazienka i pralnia , tym samym etap zabudowy poddasza uważam za zakończony Teraz mąż przygotowuje ściany do gruntowania i jak tylko się ociepli , ruszamy z gładziami Dzisiaj byłam w Tauronie zgłosić gotowość do podłączenia licznika oraz w elektrowni w Wieliczce podpisać umowę , wszystko wskazuje na to że w najbliżych dniach staniemy się posiadaczami własnego ( nie pożyczanego )prądu a to foty z dokończonej zabudowy Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 31.01.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Od tygodnia jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami prądu Nie obyło się bez przygód ( jak zwykle zresztą ) ale najważniejsze że wreszcie podłączono nas do sieci Tak prezentuje się założony licznik a tak skończona rozdzielnia Z niecierpliwością wyczekujemy wiosny , bo niestety nie zdążyliśmy podłączyć pieca przed zimą i okrutnie zimno w tym naszym domu , ciężko cokolwiek robić w takiej temperaturze Żeby kłaść gładzie i kafelki musi być min +5 stopni , tak więc nie pozostaje nic innego jak tylko czekać . pozdr Ania Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Pawciuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 31.01.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam, my również budowaliśmy APS-a ale 185 , piszę budowaliśmy bo już szczęśliwie mieszkamy (od 6.12.2010), zauważyłam u Ciebie płytki Kaldera (tak mi się wydaje), mogę powiedzieć że prezentują się lepiej po położeniu niż 1 szt. , wyglądają naprawdę super :yes:. Pozdrawiam iżyczę powodzenia. Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 31.01.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Aha, mam je położone w kuchni, holu i wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.02.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Słoneczna sobota, na zewnątrz zimno i cholernie wieje , ale w piątek ustaliliśmy że w sobotę idziemy wreszcie na budowę skończyć strych . Słowo postanowione jest święte więc idziemy , najpierw znosimy na górę deski , folie i potrzebne narzędzia . Po paru godzinach mamy zadeskowaną podłogę na strychu i zafoliowane skosy:D Okazało się że ten nasz strych jest całkiem spory i jakby co to całkiem fajną graciarnię można by tam zrobić Po za tym to pierwszy raz mogłam zobaczyć jaki widok rozpościera się patrzyć przez wyłaz dachowy wcześniej bym tam nie wyszła Wreszcie zdecydowałam się i kupiłam umywalkę do łazienki , myślę że będzie pasowała do misy wc no to do następnego Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina i Grzegorz 13.02.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Fajnie Wam idzie to budowanie razem. Nie dlugo docenicie wlasny dom przy 1 kawie mieszkajac w nim ! Pozdrawiam i zycze wytrwalosci i samych cenowych okazji przywykonczeniowce !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.02.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 łazienka bardzo ładna! na żywo pewnie będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 18.03.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Zima chyba powoli odpuszcza więc pora wziąć się ostro do pracy W tym tygodniu zagruntowaliśmy ściany na poddaszu i od wtorku mąż kładzie płytki w kotłowni , a wczoraj dołączył mój tato i zaczął płytkować garaż Bardzo się cieszę że znowu coś się dzieje . efekt pracy mężusia , czyli kotłownia i zaczęty wczoraj przez tatę garaż Mam nadzieję ze teraz częściej będę informować o postępach P.S. Bardzo się cieszę ze wszystkich miłych opinii i bardzo za nie dziękuję ale na przyszłość mam prośbę o to by wklejać je w komentarzach . pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 25.03.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Płytek cały czas przybywa w kotłowni i w garażu , jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu bo płytki choć tanie to bardzo mocne i jak do tej pory ani jedna sztuka nie pękła Poza tym wygląda na to że kupiliśmy ich o kilka metrów za dużo ale to nawet dobrze bo początkowo zakładaliśmy że w kotłowni i garażu położymy 5 warstw ale skoro jest więcej to podciągniemy kilka warstw w kotłowni Ale to dopiero po zrobieniu pralni , bo ze względu na skosy może być w niej trochę odpadów . Zamówiłam wreszcie projekt kuchni bo czas leci a ja dalej w lesie , przynajmniej w tym temacie Kurcze ta kuchnia to istna masakra , codziennie mam na nią inny pomysł raz mi się podoba 10 rodzajów kuchni a innym razem żadna , i chyba sama do końca nie wiem czego chce Może jak zobaczę gotowy projekt to mnie oświeci , no a potem kolejny stres wycena ...........no nic zobaczymy . a tym czasem postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 25.03.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 zrobiłam ostatnio zdjęcia wydeskowanego i zafoliowanego strychu Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 05.04.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Kolejne pomieszczenie doczekało się płytek tym razem na tapetę poszła pralnia , dzisiaj zamierzam ją zafugować , mąż położy płytki na podłodze i wykończy sufit i pralnia będzie skończona a na razie wygląda tak Dzisiaj mamy dostać wycenę robocizny za łazienkę oraz położenie płytek w kuchni wiatrołapie i holu W sobotę zabraliśmy się za porządkowanie działki , niewiele udało się zrobić ale zawsze no i udało nam się wsadzić ponad 20 tujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts