Pawciuniu 19.08.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 19.08.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 19.08.2011 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 19.08.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 I na koniec dom z zewnątrz , mąż na urlopie ociepla dom razem z tatą i Damianem Chyba pokazałam wszystko , jak widać na podwórku jest prawie nic nie tknięte ale mam nadzieję że powoli ,powoli wszystko nabierze wyglądu pozdr ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 12.09.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dom ocieplony już od jakichś 2 tygodni zostało tylko zamontować parapety , fajnie ze nam się udało ,teraz możemy bez obaw czekać na zimę której zresztą nie znoszę , ale w tym roku czekam na nią z niecierpliwością bo wtedy wreszcie będzie można odpocząć . W zeszłym tygodniu zrobiłam swoją pierwszą rabatkę przed domem co prawda już wiem ze jedną tuję muszę zamienić na róże na pniu ale to może wiosną . A w domu nic się nie zmieniło , no moze poza tym że w kuchni w końcu został powieszony okap a w łazience kinkiet nad lustrem . Tak prezentuje się domek po ociepleniu Moja rabatka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 12.09.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Kompletna kuchnia z okapem i Kinkiet nad lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 19.10.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ostatnia sobota września i pierwsza sobota października upłynęły mi na obsadzaniu naszej skarpy za domem Co prawda roślinki są bardzo małe ale mam nadzieję że przez zimę się ładnie zaaklimatyzują a na wiosnę zaczną rosnąć . W między czasie mężuś zamontował wszystkie parapety zewnętrzne i zagruntował dom , powoli wszystko zaczyna wyglądać coraz ładniej . A ja stopniowo dokupuję do domu różne duperele i tak dorobiłam się poduszek na sofach , kosza do łazienki , dywaniku i kubeczków na szczoteczki mydło i innych drobiazgów. Moja skarpa Nowe nabytki w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 19.10.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Poduszki w salonie Jakiś czas temu w domu zagościły wrzosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 19.10.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A tak wygląda teraz nasz domek z zewnątrz W najbliższym czasie musimy zrobić wejście do domu i podjazd , już powoli gromadzimy materiał . pozdr Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 07.11.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wreszcie udało nam się zrobić wejście do domu i w końcu zamiast po palecie chodzimy po płytkach Co prawda wejście zrobione już jakieś 2 tygodnie temu , ale jakoś nie miałam okazji żeby zrobić zdjęcie , oprócz wejścia udało się zrobić również parę metrów ścieżek koło domu , oraz podjazd co prawda na razie tylko wysypaliśmy go gruzem , ale przecież nie od razu Kraków zbudowano Ważne ze już swobodnie można podjeżdżać autami pod sam dom . No i lampy zewnętrzne po półrocznym leżakowaniu doczekały się zawieszenia , przynajmniej te od frontu , bo te od ogrodu na razie nie wejście ,lampy i podjazd prezentują się tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 07.11.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A za oknem mamy piękną jesień , słoneczną i kolorową niestety nie zrobiłam w zeszłym tygodniu zdjęć widoku za oknem ,który był niesamowicie kolorowy , ale mam zdjęcia z wczoraj może mniej efektowne ale zawsze A w piątek 4 listopada , zostałam pełnoprawną ciocią Aga urodziła swoją pierwszą córeczkę i tym samym Oliwka rozpoczęła nowe pokolenie w naszej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 25.12.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 (edytowane) WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ŻYCZYMY ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT !!!Ania i Paweł Edytowane 25 Grudnia 2011 przez Pawciuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 26.12.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Święta ,Święta i po świętach ... To były pierwsze święta ,które spędziliśmy w naszym domu ,i gdybym miała je opisać jednym słowem to na pewno były wyjątkowe Było bardzo rodzinnie tak jak chciałam. Pierwsza Kolacja wigilijna dla całej rodziny oczywiście u nas, w Boże Narodzenie uroczysty obiad a dzisiaj byliśmy na chrzcinach Oliwki . Oczywiście przygotowania do świąt trwały od wielu dni ,nie zabrakło zarwanych nocy ale bardzo chciałam żeby wszystko wypadło jak najlepiej ( chyba jestem trochę pedantyczna) Najwięcej radości sprawiały nam oczywiście świąteczne dekoracje, nie muszę chyba nikomu mówić jak bardzo cieszy pierwsza (u nas żywa) choinka i każda świąteczna ozdoba . mniej gładko poszło w kuchni zwłaszcza jeśli chodzi o wypieki ,bo nie wszystko od razu wychodziło ale ja się łatwo nie poddaję i walczyłam dzielnie do końca ,napracowałam się ale było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 26.12.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Gość honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 26.12.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 z rzeczy mniej świątecznych to wreszcie udało się zamontować listwy przyschodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 23.09.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Od dawna noszę się z zamiarem uzupełnienia dziennika ale jakoś ciężko mi się zmobilizować . Niemniej jednak nie oznacza to że u nas nastała stagnacja , cały czas coś się dzieje. W tym roku wzbogaciliśmy się o własną drogę , taras , zrobiliśmy barierki na balkonach a także podbitkę , poza tym odebraliśmy też dom . Dzisiaj będzie dużo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 23.09.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Tarasik i kawałek ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 23.09.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 W salonie pustą ścianę nad sofą wypełnił obraz i na koniec stan obecny domu na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 23.09.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 (edytowane) Myślę że nadszedł czas by zakończyć ten dziennik budowy. Dom wybudowany i wykończony a zatem nie bardzo jest o czym pisać . Przejrzałam dzisiaj dokładnie cały dziennik i wróciły emocje , a tych w trakcie budowy nie brakowało . Cieszę się że zdecydowaliśmy się na prowadzenie dziennika , fajna pamiątka. Co do samego forum to polecam wszystkim budującym bo pełni funkcję ogromnej skarbnicy wiedzy, która bardzo pomaga w budowie. Oczywiście zostało nam jeszcze sporo do zrobienia w naszym domu , ale na wszystko przyjdzie pora . No cóż..... życzę wszystkim powodzenia w realizowaniu swoich marzeń o własnym domu KONIEC Edytowane 24 Września 2012 przez Pawciuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_tch 28.10.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witajcie, przymierzamy się do takiego samego projektu. Jesteśmy z Poznaniu i jest możliwość zakupienia gotowego już domu, ale przeraża nas jego cena (400tys). Jego stan jest deweloperski. Przeglądałam Wasz dziennik i chciałabym mieć porównanie jak to jest rzeczywiście, kiedy samemu się buduje, bo projekt domu bardzo nam się spodobał. I teraz rozglądamy się za działką. Czy istnieje możliwość abyście nam podesłali koszty jakie ponieśliście w związku z budową. Bo przejrzałam to forum i Wasze koszty zatrzymały się gdzieś w okolicy 50 tys. Podaję adres emailowy, będziemy bardzo wdzięczni za informację zwrotną. [email protected] P.S. Bardzo ładnie zaaranżowaliście wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts