Arsen 09.10.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Co z tą blachodachówką i niskimi (na ile niskimi) temperaturami, czemu nie można ?! Można, u mnie kładli blache zimą, ekipa tylko musi bardziej uwazać, zeby nie zjechać po lodzie albo odfrunąć z wiatrem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 łoj z pogodą...u Ciebie na dachu, u mnie ocieplenie budynku.... POGODA POTZREBNA SŁONECZKO........I SUCHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 09.10.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 No to ja jestem szczęściarzem. Wczoraj ekipa zaszła z placu. Stan surowy, otwarty, zadaszony. O dziwo i biletów NBP wystarczyło. Teraz to wszystko osiada, schnie i dojrzewa a ja do roboty zbierać pieniądze, technologie, pomysły i organizować ekipy coraz to bardziej wyspecjalizowanych specjalistów. Pozostało trochę dech, cegieł, gruzu które trzeba uporządkować. Ciekawe ile z tych resztek dóbr pozostanie po zimie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 09.10.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 A u mnie w tym roku fundamenty! Całe szczęście, że zdążyli wylać ławy fundamentowe we wrześniu przed deszczami, bo na mojej gliniastej działce powstałyby rowy z wodą i niezła ślizgawka! Izolacje ław tez zdążyliz robić kiedy było w miare sucho, teraz murują ściany fundamentowe z bloczków betonowych w deszczu, wietrze i nikiej temperaturze, bloczkom to nie zaszkodzi, ale murarzom pewnie tak Mam nadziję , że zdążymy wylać chudziaka przed mrozami, podobno w Niemczech i niektórych partiach Alp juz spadł snieg. no to zaczyna się niezła jazda w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.10.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 A ja szczęśliwy dłubię sobie powoli w środku budynku w ciepełku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.10.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Inni to mają szczeście. Nawet kaloryfery im nie są potrzebne http://wycieczki.onet.pl/_i/triada_2003/7.105.20.jpg Nie muszą też prowadzić nieskończonych dyskusji na wyższością wełny nad styropianem (czy teź odwrotnie) lub też czy warstwa 10 cm styropianu wystarczy Jakie jeszcze problemy budowlane ich omijają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts