poselrulez 28.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Zielona Góra szpachlowaie pod halogen 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 30.08.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Mam propozycje 22 zł za metr kwadratowy. Budowa na Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 01.09.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Zielona Góra szpachlowaie pod halogen 10zł a pod brodzik albo polke? to ile? teraz w temat - teraz podaje ceny w rozpietosci od 17-33 z materialami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 05.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 NApiszcie na co kładziecie tą gładź? NA tynki cementowo-wapienne czy też gipsowe?Ja mam swieżo połozone tynki gipsowe i niestety nie nadają sie do malowania. A myslałam ,ze gładź kładzie się wyłącznie na tynki cementowo-wapienne a gipsowe to powinny być zrobione od razu na gładko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzbietkask 09.09.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 u nas gładź gipsowa robiona na tynki maszynowecena - jednowartstwowa + poprawki - 12 zł/m2 z gruntowaniemdwukrotne malowanie 5 zł/m2 czesc sypialna już skończona i mogę śmiało powiedzieć że ładnie zrobione. oglądałam przyświecając żarówką 100W, na jeden pokój znalazłąm moze po 2 minimalne niedociągniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 09.09.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 U mnie tez tynki maszynowe - gipsowe. A u Ciebie? Też gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzbietkask 09.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 U mnie tez tynki maszynowe - gipsowe. A u Ciebie? Też gipsowe? chyba tak, nie znam się ale jak sie gładziowcy za mocno przyłożyli i przytarli te tynki maszynowe, to taki jakby piasek z nich sie pokazał Same tynki maszynowe były prawie gladkie. no ale poobijały sie trochę w międzyczasie i chciałam zeby było naprawde gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 10.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ostatnio robilem gladz na tynkach gipsowych bo wcale gladkie nie byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 10.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kurczę ,a mnie znajomy powiedział,żeby robić tynki gipsowe , bo są gładziutkie i nie trzeba potem gładzi. No i wzięłam ekipę polecona przez niego. Tylko u niego robili 4 lata temu -obecnie to chyba inni pracownicy - a szefa akurat z nimi nie było . Ale im tego nie puszczę. Będą poprawiać Szczerze powiem ,że chciałam robic cementowo-wapienne- bo podobno trwalsze i lepszy klimat stwarzają i niestety dałam sie namówic- a teraz licho mnie bierze jak popatrzę na te upstrzone,poobijane, źle zatarte ściany ( a od połozenia tynków minęło raptem 2 tygodnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 mam gipsowe, są gładkie, wcale nie będę kładł na to gładzi. każda ekipa po tynkarzach poprawia to co nabroiła i po temacie. To nie Wersal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 10.09.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ale po tynkarzach u mnie nie było jeszcze żadnej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 11.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Tynki gipsowe i tak nigdy nie beda takie jak gladz.. Ja wiem swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoora 12.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no nawet nie ma opcji żeby nie robić gładziówki na gipsowych tynkach. zawsze zostają jakieś dziury mniejsze czy większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 12.09.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ale im tego nie puszczę. Będą poprawiać (...) jak popatrzę na te upstrzone,poobijane, źle zatarte ściany W tym sęk. Mają to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 22.09.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 tu była reklama Rozumiem, że reklama dźwignią handlu, ale chbya pomyliłeś nieco wątki - ogłoszenia wykonawców obok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 02.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja równeiż ma mpołożone tynki gpsowe i niestety nie nadają się do malowania tylko trzeba położyć gładź.....i znowu niezapowiedziany wydatek ehhhh budowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 02.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To dlaczego im to puściłeś? Ja zatrzymałam część wypłaty do poprawek ( NA RAZIE POJECHALI NA WIEKSZA BUDOWE ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 07.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 panowie halogenowcy .. rozsmieszacie mnie do łez. chetnie bym się z toba zmierzył w jednym pokoju.ja robie dwie sciany i ty dwie.zmierzyli byśmy nam czas i uzyskany efekt.oczywiscie robimy tym samym towarem i narzedziami tyle ze ja pod halogen i po swojemu chciałbym później zobaczyć z czego byś się śmiał czy może faktycznie leciały by ci łzy ale z innego powodu Tynki gipsowe i tak nigdy nie beda takie jak gladz.. Ja wiem swoje da się zrobic prawie jak gładz na tyle ze ktos kto tego nie robił nie zauważy różnicy nawet z halogenem w ręku.sprawdzone parokrotnie warto pamiętać że malowanie przykrywa wiele niedoskonałości ale i wiele pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 08.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja tez zawsze robie z halogenem i nie widze w tym nic smiesznego. Za to pozniej mi wesolo bo latwo idzie przecieranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arte100 09.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Panowie piszecie nie na temat!!! temat jest: "ile za gładzie gipsowe)Ile w końcu za te gładzie bierzecie (lub płacicie)??W krakowie od 12 do 15 netto bez materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts