Spartankaa 11.09.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witam, czy ktos budowal/buduje dom z projektu AMELKA? Nie moge nigdzie znalezc zdjec z realizacji.... http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=144&sid=5 Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Nie widzialam jeszcze tego projektu w budowie , ale moge powiedziec na pewno , ze dobermany beda na tym tarasie wyglady cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 11.09.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ba...... Te dobermany z avatorka nie sa niestety moje. Ale jak domek juz bedzie to doberman oczywiscie tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Wiem , wiem , trudno Cie nie znac , jesli sie porusza w dobermanim swiecie. Przy okazji. Nie Wiesz gdzie znalezc tabele przyrostu wagi szczeniecia ? Przepraszam za off , ale przy okazji podniesie sie watek do gory Ten domek calkiem niezly , ale naprawde nie widzialam go jeszcze na muratorze . Popytaj w pracowni czy moga wskazac Ci kogos w okolicy kto ten dom buduje . Przeciez wiedza dokad wysylaja swoje projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 11.09.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Wiem , wiem , trudno Cie nie znac , jesli sie porusza w dobermanim swiecie. O....to my sie znamy Jesli masz dobka i powiesz jakiego to powinnam zaskoczyc. Smieszne to jest jak ktos mowi: to ta Ania, pamietasz? **jaka Ania? no ta od np ( wymyslam! ) Elzy z Padoku **a...od Elzy, to trzeba bylo tak od razu Nie Wiesz gdzie znalezc tabele przyrostu wagi szczeniecia ?. Tu nie doradze, nie mam pojecia. I tak szczerze to nie wiedzialam, ze taki cos istnieje. Nawet jesli to ja bym tym sie nie poslugiwala. To jest bardzo osobnicze. Sa psy ktore w wieku doroslym - samce - waza ponizej 40kg i sa takie co maja powyzej 50kg i kazdy z nich jest poprawny. Przepraszam za off , ale przy okazji podniesie sie watek do gory Slusznie, bo co wybire projekt to okazuje sie, ze nikt nic nie wie, nikt nic nie widzial.... Popytaj w pracowni czy moga wskazac Ci kogos w okolicy kto ten dom buduje . Przeciez wiedza dokad wysylaja swoje projekty Juz zapytalam, tez licze na to, ze choc oni bede cos w stanie powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Moj Maly jest od Agi , po Pako i Nemusce. Cudny maly Iblis . Starszy z Azgardu , Po Angel z Tromelinu i Napoleonie Nils z Diabeli , tak wiec sa bracmi ciotecznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 11.09.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 To masz dwa?? Bosko.... Pako wyrosl Dance super. Widzialam go z calym rodzenstwem jeszcze jak mialy chyba z 4-5 tyg. Juz wtedy zapowiadal sie na niezlego showmena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Bosko a nawet bardziej . Pako zaszedl tak wysko , ze chyba wyzej juz sie nie da. Maly jest do Pako bardzo podobny , krotki , piekna glowa , ale kawal diabla. Wiesz co , zajrzyj do moich komentarzy , moze tutaj ktos sie jednak z Twoim projektem trafi. Swoja droga mi bardzo podobaly sie projekty Szewczyka i Boducha. Zdeydowalam sie na Boducha ostatecznie i wciaz mi sie ten dom podoba. Popatrz wiec jeszcze po necie a do mnie zapraszam na pogaduszki o psach. Te komentarze , to raczej pamietnik z zycia Pablisa i teraz Gotka , poki co sa w dziale komentarzy , wciaz nas stamtad nie wyrzucili . Jest ta kilku nawiedzonych ludzikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 11.09.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ale kawal diabla. Czyli podobny do tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 12.09.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A taki fajny domek......Ciekawe dlaczego nikt go nie wybral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 13.09.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Juz wiem dlaczego tu taka cisza...projek jest w sprzedazy od czerwca wiec nic dziwnego, ze nikt go jeszcze nie wybudowal. Moze bedziemy pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziura17 02.02.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam, Czy ktoś buduje dom Amelka horyzontu 189,4m2.Szukam osób z okolicy województwa śląskiego/małopolskiego.Proszę o kontakt [email protected] Będę wdzięczna na informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts