winner 20.05.2004 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Winner znalazles sobie piekne miejsce na ziemi a te dziewuszki to obie Twoje musze powiedziec ze niezle Ci sie powodzi Ty jestes prawdziwy Wiedenczyk czy prawdziwy zwyciezca ? pozdrowionka To sie okaze jak dokoncze co juz zaczalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Winner, fajniutki domeczek. Tez mam takie sciany i takiego koloru obrobki blacharskie i takiez rynny marleya Jaki zrobisz dach? Dach juz zrobilem. Ceramika Koramic. Niestety nie mam jeszcze zdjec. A Twoj domek na jakim jest etapie - pewnie zawansowanym bo obserwuje cie na forum muratora juz od dawna. Sciany masz z PTH 44? Masz jakies zdjecia? Winner, nie wiedziałam, że jestem obserwowana ściany mam z porothermu, ale 28 do docieplenia styropianem. Będzie troche zabawy. Zdjęcia mam nadzieje, już jutro, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts