johnnybgoode 12.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 szukam informacji jaki moze byc przyblizony koszt podzialu dzialki w okolicy Warszawy, dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zico 17.09.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Zalezy na ile dzialek chcesz podzielic swoja dzialke. Musisz sie liczyc z kosztem pomiedzy 500-1000zl za kazda dzialke, ktora powstala poprzez ten podzial (rowniez droga dojazdowa). Ja tyle placilem dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zico 17.09.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Aha, no i potem byc moze bedzie wchodzila w gre kwestia wychodzenia ze wspolwlasnosci, jesli wlascicielem kazdej dzialki ma byc kto inny - wtedy dochodza jeszcze koszty notariusza, podatkow, zalozenia oddzielnych ksiag dla tych dzialek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian2510 28.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 W moim przypadku :działa 14 arów . po postawieniu fundamentów bliźniaka podział działki kosztowac mnie bedzie 1100 zł brutto informacja z 27 wrzesnia 2008 roku dzialka na dolnym slasku okolice polkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zico 28.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 W moim przypadku : działa 14 arów . po postawieniu fundamentów bliźniaka podział działki kosztowac mnie bedzie 1100 zł brutto informacja z 27 wrzesnia 2008 roku damian, zawsze sie zastanawialem, w ktorym momencie mozna podzielic dzialke przy stawianiu blizniaka. Myslialem, ze dopiero po przekazaniu domu do uzytkowania. A tymczasem z tego, co piszesz, wynika ze wolno tez wczesniej, nawet na samym poczatku... Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian2510 29.09.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 damian2510 napisał: W moim przypadku : działa 14 arów . po postawieniu fundamentów bliźniaka podział działki kosztowac mnie bedzie 1100 zł brutto informacja z 27 wrzesnia 2008 roku damian, zawsze sie zastanawialem, w ktorym momencie mozna podzielic dzialke przy stawianiu blizniaka. Myslialem, ze dopiero po przekazaniu domu do uzytkowania. A tymczasem z tego, co piszesz, wynika ze wolno tez wczesniej, nawet na samym poczatku... Jak to jest? Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie. Informacje które podalem pochodzą od geodety który wytyczał działke i palikowal dom. Jest to sprawdzony geodeta i bardzo ceniony w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts