pete.c 12.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Od wczoraj znaczy się, nieuzbrojoną (ładna 16 arów, 2 km od miasta ). Co i w jakiej kolejności powinniśmy teraz załatwiać, żeby uniknąć zbędnego dreptania i powtarzania czynności? Projekt wybrany, jeszcze nie kupiony, gmina ma plan zagospodarowania. Czekam na podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigurd 12.09.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Gratuluję, teraz to już tylko pod górkę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 12.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Od wczoraj znaczy się, nieuzbrojoną (ładna 16 arów, 2 km od miasta ). Co i w jakiej kolejności powinniśmy teraz załatwiać, żeby uniknąć zbędnego dreptania i powtarzania czynności? Projekt wybrany, jeszcze nie kupiony, gmina ma plan zagospodarowania. Czekam na podpowiedzi. Gratulacje Teraz biegusiem do gminy po wypis z miejscowego planu zagospodarowania dla Waszej działki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 12.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Eeee..no wypis to juz chyba maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete.c 12.09.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Plan czytali i oglądali ale nie mają. Znaczy teraz zakupić wypis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 12.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Plan czytali i oglądali ale nie mają. Znaczy teraz zakupić wypis... Nie kupić - pobrać - potem z wybranym projektem domu do architekta celem adaptacji projektu do warunków miejscowego planu ... Jednocześnie można już zaczynać z przyłaczami - energetycznym , wodnym , gazowym i kanalizacyjnym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete.c 12.09.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 pobrać wypis i wyrys czy sam wypis? chciałbym uniknąć pobierania zbędnych dokumentów (już tak wcześniej mi notariusz nachachmęcił). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.09.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 a w necie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 12.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 a w necie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 z czego się smiejesz miejscowe plany są publikowane na stronach gmin vide np gmina Jabłoonna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 12.09.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 No to ja mieszkam na wiosze zabitej dechami - nic takiego u nas na wuwuwu nie wisi ... Trzeba pisać podanie na podstawie którego otrzymuje sie wypis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 nie przejmuj się ,ja zadroszczę tym, którzy mogą mieszkać na wsi zabitej dechami, sam bym chciał pisząc o necie zasugerowałem się tą odleglością od miasta, Jabłonna blisko Wafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 12.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Nie jest tak źle do końca - gmina ma stronę wuwuwu tutaj .No może teraz coś sie pozmieniało na plus - ostatnio jak bywałem w gminie - jak starałem sie o pozwolenie na budowę domu - to było ponad 3 lata temu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.09.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 pablitoo to popatrz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete.c 12.09.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 do czego jest mi potrzeby wyrys? bo że wypis żeby uzgodnić z projektantem to rozumiem... a do uzgodnień przyłączy co potrza? bo jak będę w gminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.09.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 http://forum.muratordom.pl/prawo-i-finanse,f106.htmi szukajbo ten temat to tam powinien się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 12.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 pablitoo to popatrz tu O żesz - ale wypas ... - no proszę proszę ... Jak ja zaczynałem zabawę z budową domu - gmina nie miała jeszcze planu zagospodarowania - składałem wniosek o wydanie wuzetki - i wówczas dostałem decyzję odmowną bo akurat został przyjęty plan zagospodarowania - i całą zabawę rozpoczynałem od nowa w Starostwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 16.09.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam i przepraszam ,że się podłączę.Mam pytanie ,czy do adaptacji projektu są potrzebne Warunki przyłączenia do sieci ,które dostaliśmy wraz z umową do podpisania,czy opracowany projekt przyłącza na który notabene mażemy czekać do 8 miesięcy.Ja już załatwiam mapkę do celów projektowych ,a przecież ona ma ważność 3 misiące.Czy energetyka chce wszystkich swoich przyszłych klientów wykończyć na zawał .Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts