aniaj169 12.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie planuję urządzić mojemu synowi pokój.Mam już pewną koncepcję, bo syn uwielbia piłkę nożną.Proszę o wklejenie paru fotek z fajnymi pomysłami. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.09.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie planuję urządzić mojemu synowi pokój.Mam już pewną koncepcję, bo syn uwielbia piłkę nożną.Proszę o wklejenie paru fotek z fajnymi pomysłami. Z góry dziękuję za pomoc. A moze by tak synowi to pozostawic,oczywiscie pod kontrola. Albo chociaz poprosic go o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia1979 12.09.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A moze by tak synowi to pozostawic,oczywiscie pod kontrola. Albo chociaz poprosic go o pomoc. dokładne tak, nie bedzie zadowolony ze się go nie spytało o zdanie w czymś co go bezpośrednio dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sportek 12.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Mnie się spodobał fotel piłkarski http://www.pufydladzieci.pl/grafika/produkty/pilka-small/zdjecia-pilka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarsis 12.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 a ja bym dala wolną rękę synowi. To jego pokój i on spędza w nim najwięcej czasu. Proszę mu doradzić, ale najlepiej niczego nie narzucać. Nie uszczęśliwiajmy dzieci na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts