Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wystawa Kotów Rasowych

rzyraf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ps. podobno na wystawie był pierwszy w Polsce kot-panda :)

?

??? A jak to wygląda? probowałam googlac, ale na razie mi wyskoczyła hodowla prersów Panda i pralnia Panda prowadzona przez pana o nazwisku Kot :-)

Ja dotarłam wczoraj do Gromady (dość nieoczekiwanie, w ostatniej chwili znajomi mnie zabrali), ale bardzo późno, większość wystawców już się zwinęła. Pojechalismy głównie zobaczyc mańkuty znajomej znajomych. Młodsza koteczka nawet pierwsze miejsce zdobyła, ale nie wiem w jakiej kategorii :oops:

Bengalskich dużo było, teraz modne są?

A w kotach domowych nadal niewielka konkurencja, bo podpytywałam :-)

Przed salą, a hallu, było stoisko z róznymi rzeczami z motywami kocimi - kubeczki, poszewki itp. A jak wychodziłam to juz było zwinięte, buuuu... A może to i lepiej... dla mojego portfela :-)

Znalazłam! (doznałam olśnienia :)) Po prostu "kot-panda" to amerykański kot Snow Shoe :lol:

Jaki fajny! I z firankami :-)

Nie widziałam go, pewnie już go nie było jak dotarłam na wystawę.

Mnie się panda kojarzy z łatkami na oczach, jak u pandy wielkiej.

A moja kotka też ma śniegowe buciki :-)

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/bb/xe/pxfi/X6cLiuNzzSSIJfiTaX.jpg

Nie, mysle ze to jednak bylby stres dla kota , a pozatym on zombków psednich nie ma :wink:

A co się mu stało z ząbkami?

Moja kotka to własnie taka niebojąca jest, ciekawska, więc wystawa by jej zbytnio nie zestresowała. A zachowuje się jak królewna, hehe.

W przeciwieństwie do mojego mainecoona, który by dostał 15 zawałów na dzien dobry. Nawet chętnie bym go wystawiła, ot tak żeby sie przekonać jak go sędziwoeie oceniaja, no ale jego stresowac to by była zbrodnia.

Nie, mysle ze to jednak bylby stres dla kota , a pozatym on zombków psednich nie ma :wink:

A co się mu stało z ząbkami?

A nie wiem :) takiego go wzielam ze schroniska - nie ma 2ch przednich zebów - "jedynek" (tych takich malutkich- jak ziarnka ryżu na przedzie) a "dwójkę" ma krzywa (jakas kocia bójka pewnie albo człowiek mu wybił :()

Mielismy klatkę w głównej sali, tam gdzie sędziowanie, sektor zaraz przy wejsciu i stoiskach - tam gdzie wiekszość syberyjczyków.

Aha. Bo przy tej znajomej znajomych własnie w rogu drugiej sali była pani trochę podobna do osoby na zdjęciu (to Ty pewnie?).

nie - ja robiłem fotki, to moja żonka, dzieciaki i kota:D

Mielismy klatkę w głównej sali, tam gdzie sędziowanie, sektor zaraz przy wejsciu i stoiskach - tam gdzie wiekszość syberyjczyków.

Aha. Bo przy tej znajomej znajomych własnie w rogu drugiej sali była pani trochę podobna do osoby na zdjęciu (to Ty pewnie?).

nie - ja robiłem fotki, to moja żonka, dzieciaki i kota:D

Uuups, przepraszam za zmianę płci :oops: . Ale pod nickiem rzyraf tylko Ty piszesz, czy zona też? Nie wiem czemu, ale wydaje mi sie że juz o to kiedys pytałam :roll: