tomsonfm 05.03.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Za adaptację, zmiany w projekcie i doprojektowanie garażu 1400 bez faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 13.03.2004 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 tomsonfm , dzięki za odpowiedzi Kiedy ruszasz z budową ? Chętnie widziałbym dziennik budowy Twojej "HANI" na forum Aha , jeśli możesz napisz z czego budujesz ściany i jaką kładziesz dachówkę . Pozdrawiam MAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 21.03.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 A ja w dalszym ciągu szukam ludzi budujących HANIĘ , i wszelkich konkretów związanych z budową tego domku Pozdrawiam MAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 21.03.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 > .... powiedział że to standard i niczego więcej nie ma się co spodziewać, dołączony jest kosztorys a to już podobno rzadkość. Czy możesz udostępnić ten kosztorys, lub chociaż przepisać jego najważniejsze pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 22.03.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 tomsonfm , dzięki za odpowiedzi Kiedy ruszasz z budową ? Chętnie widziałbym dziennik budowy Twojej "HANI" na forum Aha , jeśli możesz napisz z czego budujesz ściany i jaką kładziesz dachówkę Witam, dawno się nie odzywałem ale to z powodu ograniczinego dostępu do netu, także na chwilę obecną to nie deklaruję się że będę pisał dziennik budowy mojej Hani. Wybrałem dachówkę grafitową Euronitu, a ściany tak jak w projekcie Porotherm 38. W zeszłym tygodniu dostałem pozwolenie na budowę więc myślę że za miesiąc jak pogoda pozwoli to ruszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 22.03.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 > Czy możesz udostępnić ten kosztorys, lub chociaż przepisać jego najważniejsze pozycje. NOTO spróbuję Ci coś przepisać, ale jest tego sporo więc wezmę całościowo poszczególne etapy budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 05.04.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 sezon się już chyba rozkręca więc może ktoś jeszcze zdecydował się na HANIĘ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 09.04.2004 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 NOTO wg kosztorysu stan surowy otwarty to 104kzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 18.04.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Tomsonfm napisz jak tam postępy przy budowie Hanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 19.04.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Humus koparka już zebrała, jutro przychodzi geodeta wytyczyć budynek, i jak pogoda pozwoli to zaczynam kopać pod ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabbaa 09.05.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Witam wszystkich i pozdrawiam Tomka.Jestem pod stropem. Mam wszystkie ścianki działowe zewnętrzne i nośną oraz kominy. Jak na razie w projekcie był jeden poważny błąd - chudy beton w w dwóch przekrojach jest na innych wysokościach , trzeba uważać aby nie wyszedł parter za nisko. Jeśli chodzi o okna jak się buduje z porothermu też trzeba pokombinować. U mnie wczoraj wylali schody z przodu ogromne ale nadają uroku. Teraz robią taras. Sciany tarasu z klinkieru a w środku na hudziaku kostka bauma. W poniedziałek przyjedzie strop to będą mogli budować piętro. Zainteresowanym mogę przesłać pare fotek. Na razie jestem zadowolony bo moi budowlańcy to rzemieślinicy z prawdziwego zdarzenia. Niestety projekt z archipelagu jest dla doświadczonego budowlańca i kierownika budowy bo brak szczegółów.Buduję hanię z garażem lustrzane odbicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 16.05.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Witaj Jabbaa ! Jeśli możesz wyślij mi parę fotek "HANI" na [email protected] , jeśli możesz to napisz też w jakim mieście budujesz Chciałbym zobaczyć ją na żywo , oczywiście jeśli nie jest to problem . Pozdrawiam MAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinBialezyn 26.05.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Witam, ja też buduję Hanie, w tej chwili mam zalane stropy.Jeżeli jest ktoś bliżej zainteresowany to prześlę zdjęcia i wymienię opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 06.06.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Witaj Marcin Ja HANI jeszcze nie buduję , ale jest to jedyny projekt który mnie interesuje , więc jeśli możesz to napisz czy wprowadzałeś jakieś zmiany , z czego budujesz i czy w projekcie pojawiają się błędy Jeśli to nie problem to wyślij mi fotki twojej "HANI" na [email protected] Pozdrawiam MAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinBialezyn 08.06.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witaj, zdjęcia możesz sobie zobaczyc na:http://www.republika.pl/marcin_grzegorzek/budowa.htm buduję, jak widać na zdjęciach, z Porotonu T-24.Zmian nie wprowadzałem do projektu.A co się tyczy błędów, to są oczywiście, nie ma ich tak dużo, i są raczej drobne, więc należy zawsze na projekcie porównywac różne rzuty, i wtedy można to skorygować. Co do projektu, to jest niepowtarzalny, i teraz też nie zdecydowałbym się na żaden inny. Serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 14.06.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Fajne fotki , jeśli masz więcej z dalszych etapów budowy to dodaj je do swojej galerii Pozdrawiam MAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 22.06.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Jabbaa dzięki za fotki , jeśli możesz wyślij mi też fotki od strony tarasu . Z góry dzięki Pozdrawiam MAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irom 22.06.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 A my niedawno wstawiliśmy do niej okna Mam pytanie..masz w projekcie okna przy schodach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 23.06.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witaj Irom ! Jeśli możesz napisz w jakim mieście się budujesz Wprowadzałeś jakieś zmiany do projektu ? Pozdrawiam MAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 04.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Witaj, zdjęcia możesz sobie zobaczyc na: http://www.republika.pl/marcin_grzegorzek/budowa.htm buduję, jak widać na zdjęciach, z Porotonu T-24. Mam nadzieję że w galerii pokażą się inne zdjęcia - szczególnie te po zakończeniu budowy. Projekt jest dobry (skromnie powiedziane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts