tomkisujaki 22.11.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witaj Atur!!! ogromne dzięki!! Twój kosztorys jednak napawa optymizmem-nie trzeba rozbijać banku, żeby stawiac Hanię! No i gratulacje-domek jest śliczny!! Kolory elewacji-rewelacja, no i kuchnia.....fiu, fiu!!! Co do zmian-nawet nie pomyśleliśmy o zamianie kibelka i spiżarki, ale może warto to też przeanalizować. A co do ścianki kolankowej z kolei, to nasz projektant chyba ma zwidy , bo stwierdził, że ona jest i jest niska i warto ją podniesć..... widać ścianka, ściance nierówna a my jako laicy znamy się na tym po japońsku, czyli jako tako W każdym razie jeszcze raz dzięki za informacje, zdjęcia i trochę optymizmu.... i słodkiego, miłego życia w Hani!!!! Pozdrowionka Ewel&Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_o 13.12.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Chcę ruszyć z budową HANI na wiosnę. Będę wdzięczny za podesłanie informacji o napotkanych problemach w projekcie, w trakcie budowy, a także o funkcjonalności gotowego juz domu. Jeśli ktoś ma fotki gotowego domu to bardzo chętnie popatrzę na Wasz dom (oprócz tych, do których są) linki powyżej. Proszę przesłać na maila [email protected] Pozdrawiam wszystkich Hankowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 11.07.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ciesze się że znalazłam kogoś co może doradzić przy budowie Hani chetnie bym zobaczyłabym zdjecia z wnetrza Hani szczególnie tej z Legnicy. Jesteśmy na etapie zbliżania się do stropu i wiadomo coraz więcej niepewności jak postąpić w pewnych elementach. Jak pełni funkcja tej zamiany WC ze spiżarnią. Jak by ktoś mógł przysłać zdjęcia to proszę [email protected] Pozdrowionka dla budujących Hanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cisza tu jak makiem zasiała Szkoda bo wiem że duzo osób buduje ten dom Zawsze można by było sobie porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_o 02.06.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wybudowałem taki dom. Chetnie podzielę się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 05.06.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Wybudowałem taki dom. Chetnie podzielę się doświadczeniami. Witam, bardzo podoba mi się Hania, przejrzałam wiele projektów, Hania jest super ale brakuje mi w niej dodatkowego pokoju na dole- sypialni dla rodziców a ustaliliśmy z mężem, że pokój -sypialnia rodziców będzie na dole. O ile trezba byłoby powiększyć Hanię, aby uzyskać sypialnię dla rodziów? Czy taki salon zostawić czy możena go "zmniejszyć " i jego część przeznaczyć na sypialnię? Jaki jest koszt realny koszt HANI? Prosze o fotki salonu i tarasu. Pozdrawiam EWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Stiv 03.10.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Wybudowałem taki dom. Chetnie podzielę się doświadczeniami. Witam serdecznie, Dziś z narzeczonym ostatecznie zdecydowaliśmy się na ten projekt, gdyż spełnia nasze potrzeby w 100% Nie mniej jednaj przydałaby się piwnica, stąd moje pytanie- czy w "swojej Hani" masz podpiwniczenie? Zastanawiają nas też koszty, chcemy wziąć kredyt na 250 000 zł i wykończyć chociaż parter, a resztę z czasem dokańczać. Czy mogę prosić chociaż o orientacyjną cenę budowy w systemie gospodarczym? Pozdrawiam serdecznie Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_o 11.03.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Bardzo proszę o pisanie na maila ([email protected]), bo rzadko tu ostatnio zaglądam. Podzielę się doświadczeniem w ramach moich możliwości i wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_o 11.03.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam serdecznie, Dziś z narzeczonym ostatecznie zdecydowaliśmy się na ten projekt, gdyż spełnia nasze potrzeby w 100% Nie mniej jednaj przydałaby się piwnica, stąd moje pytanie- czy w "swojej Hani" masz podpiwniczenie? Zastanawiają nas też koszty, chcemy wziąć kredyt na 250 000 zł i wykończyć chociaż parter, a resztę z czasem dokańczać. Czy mogę prosić chociaż o orientacyjną cenę budowy w systemie gospodarczym? Pozdrawiam serdecznie Kasia Nie mam niestety podpiwniczenia i w zależności od możliwości finansowych teraz rozważałbym taka ewentualność. Jest to dodatkowy koszt, ale tez problem inne j natury. Wszyscy moi sąsiedzi w minionym roku wypompowywali wodę ze swoich piwnic, ponieważ rok był wyjątkowo "mokry". Koszt budowy jest trudny do wyliczenia, bo nigdy nie wiadomo do jakiego etapu ma być policzony i jakie materiały będą użyte przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małygg 27.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Mam pytanie czy ktoś buduje lub zbudował "Hanię" na płycie zamiast tradycyjnych fundamentów ? Jeśli tak , proszę o podanie przybliżonych kosztów takiej płyty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts