helism 14.10.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Niepokoi mnie to milczenie Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.10.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Przeżył?Może jest w szoku-tak dobrze sprawa się skończyła i wspolnie dopijają kolejną skrzynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.10.2003 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Oby... ale nie wierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.10.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 PONURY-laboga,Ty tak zawsze ze świtem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 15.10.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 coś w tym jest... Strasznie długo go nie ma... Może na 997 dzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 15.10.2003 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 witam z siekierą dałem sobie na razie spokój ale sprawa ma trafić do sądu - za ich bezczelność nie odpuszczę choćbym w przyszłości miał zaminować teren wokół domu i chodzić z ochroną po ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.10.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ha! Brawo! Poszli w zaparte-czy udaja debili?A może znależli coś"zgubił"-i dziwią sie o co chodzi?Pisz szybko-mnie synalek jednych takich 'odprowadzil "mój rower,a że był za moim płotkiem...."stał sobie".....Rodzice zasugerowali mi ZNALEŻNE!ps.posiadam jeden niewypał {ponoć od możdzierza]-chyba mozemy spróbować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 15.10.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Napomykam, że niestety stosowanie "aktywnych" systemów zabezpieczeń, które robią krzywdę włamywaczom jest niestety nielegalne. Jedynie co można bezpiecznie stosować to dużego psa z większymi zębami Ale opowiedz dokładnie jak się oddbyło, to może parę rad dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 15.10.2003 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 witam ojciec z synem zostali zatrzymani na 24 godziny, została przeprowadzona z moim udziałem rewizja w trakcie której znalazlem jeszcze jedną z moich opraw plus dodatkowe 2 zamontowane w ścianie - popsute zaczepy, stwierdziłe że pomieszczenia zostały pomalowane farbą "koloru identycznego ze skradzionym" niestety - puszki i skradzione narzedzia widzialem zostaly wywiezione nie wiem niestety gdzie chcialem dogadac sie badz na zwrot udekumentowanej szkody , badz rekompensate w innej formie - niestety nic z tego .... - ostrzeglem ich rowniez ze kolejnym razem nie bede sie bawil w policje nawet gdyby to nie byli oni uzyje mojej siekiery dostalem pismo ze sprawa zostala przekazana do prokuratora - wiec ponowie swoja propozycje dot. rekompensaty i zobacze co dalej na marginesie balem sie troche zemsty ale zauwazylem ze miejscowa menelownia zaczela mi glosno mowic dzien dobry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 15.10.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Teraz o zadość uczynieniu zapomnij. Zgłosiłeś kradzież, więc nawet jak się dogadacie sprawy nie cofniesz, przejął prokurator i pójdzie swoim ciągiem. Wycofywać jej też nie próbuj, bo za chwilę prokurator który rozliczny jest z zakończonych spraw, a ty mu jedną (nawet do umorzzenia czy czegoś tam) wyjmiesz i krew go zaleje. Jak powiesz, że zostawiłeś na furtce a oni znaleźli i w cale nie ukradli, odpowiesz za wprowadzenie w błąd organów ściganai. facet dostał wyrok w zawieszeniu za coś takiego, bo syn wieczorem "pobrał" samochód i na latarni zostawił. Bał się powiedzieć ojcu i tak minęła noc. rano pan wstaje, nie ma auta to zglosił kradzież. Policja spisała protokół, a tu syn mówi co i jak. To pan, że on żartował i nic nie zgłasza. to prokurator że jeszcze pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 15.10.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Teraz o zadość uczynieniu zapomnij. Zgłosiłeś kradzież, więc nawet jak się dogadacie sprawy nie cofniesz, przejął prokurator i pójdzie swoim ciągiem. Wycofywać jej też nie próbuj, bo za chwilę prokurator który rozliczny jest z zakończonych spraw, a ty mu jedną (nawet do umorzzenia czy czegoś tam) wyjmiesz i krew go zaleje. Jak powiesz, że zostawiłeś na furtce a oni znaleźli i w cale nie ukradli, odpowiesz za wprowadzenie w błąd organów ściganai. facet dostał wyrok w zawieszeniu za coś takiego, bo syn wieczorem "pobrał" samochód i na latarni zostawił. Bał się powiedzieć ojcu i tak minęła noc. rano pan wstaje, nie ma auta to zglosił kradzież. Policja spisała protokół, a tu syn mówi co i jak. To pan, że on żartował i nic nie zgłasza. to prokurator że jeszcze pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.10.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 To mi sie podoba.Jesteś gość, trzymaj reszte w mniemaniu ze mozesz więcej niż na to wyglądasz.To jakoś dziwnie działa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 15.10.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 w sasiedniej wsi pewien zlodziejaszek zbieral fanty po okolicznych wsiach, wszyscy wiedzieli co robi, ale strach byl duzy, policja bezradna, az do momentu "pozyczenia" TV od samotnej 78 letniej babci .......wies sie wq..... i zajeli sie chlopakiem ... lezy w szpitalu w Krakowie 4 miesiac z ciezkimi urazami glowyTwoj sposob jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.10.2003 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 ... lezy w szpitalu w Krakowie 4 miesiac z ciezkimi urazami glowy [...] Twoj sposob jest lepszy No pewnie !!! 4 miesiące utrzymywać bandytę przy życiu !!! A potem - zabrać pielęgniarkom... Majo, prawie nigdy nie ma w takich przypadkach zemsty.. A jakby się zanosiło, to jest to groźba karalna (jeśli wypowiedziana) lub poczucie zagrożenia (jeśli odczuwane). Niech policja ma trochę roboty, potem zwykle okazuje się, że taki cwaniaczek ma kilka(-naście/-dziesiąt) takich sprawek i jest "notowany" i ma "pokaźną kartotekę". To ZAWSZE plus dla Ciebie. A meneliki widzą, żeś nie frajer i nie dasz sobie w kaszę dmuchać, i masz respect... NO !!! Tak trzymaj !!! Będzie dobrze !!!! __________________________________________________________ "... bo i tak damy radę..." [wwo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.10.2003 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 PONURY-laboga,Ty tak zawsze ze świtem? no widzisz, Ziaba - jakoś tak wychodzi... dzięki temu mogę zachować incognito... nie ma tłoku, z nikim się nie trącam łokciem podczas wypisywania literek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.10.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Cos wiem w tym temacie.Poluje na wolny stołek w domu-wszyscy mają swój tylko ja sierota na proszonego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.10.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ziaba, ukradlas mi emblemata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.10.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Sorki wielkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.10.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ok, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 30.10.2003 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 c.d mlody sie przyznal na Policji - odzyskałem szlifierkę kątową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts