aczap 02.09.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam, Bardzo proszę o przesłanie mi tego harmonogramu w excelu. [email protected] Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 09.09.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 to i ja dziękuję już się drukuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek1719507711 17.09.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Czy ktoś mógłby mi podesłać ten harmonogram w exelu [email protected] Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 26.09.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witamy wszystkich budujących Forumowiczów. Nasz pierwszy post. Właśnie mamy zamiar rozpocząć budowę naszego domku, najpierw jednak czytamy dużo na forum. Prośba o przesłanie na email harmonogramu [email protected] Pozdrawiamy Ewa i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 28.09.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam. Ktoś tu czasami zagląda. Bardzo PROSZĘ o ten harmonogram, albo na email lub na pw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna ML 28.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam Wszystkich. Właśnie zaczynam kompletować dokumenty potrzebne do PnB. Działkę już mamy, projekt wybrany, ale to właściwie było łatwe i przyjemne Od jakiegoś czasu "siedzę" na różnych forach i próbuję się trochę rozeznać... Również proszę o przesłanie na maila tego harmonogramu w exelu. [email protected] Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadzio 29.10.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witamy wszystkich Forumowiczów. To mój pierwszy post. Mam zamiar rozpocząć budowę naszego domku, najpierw jednak czytamy dużo na forum.Prośba o przesłanie na email harmonogramu: [email protected]Będę wdzięczny Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommiberry 05.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Również proszę o przesłanie na maila tego harmonogramu w exelu.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_sESe_ 08.12.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Bartt super sprawa z tym harmonogramem naprawdę pomocna!! Uświadomiła mi kilka rzeczy oczywistych a jednak przeoczonych Bardzo proszę o przesłanie na email excelowej wersji. sese.designed(at)gmail.com ((at) jest zastapieniem "małpy" w adresie email [przeciwdziała spamowym robotom}, tak więc kiedy ktoś miłościwy będzie wysyłał mi ten harmonogram, to proszę wstawić zamiast (at) malpę To tak jak by ktoś był niewiedzący w tej kwestii, wiedzących przepraszam za oczywistość Z góry dziękuję i pozdrawiam pomyslodawcę i forumowiczów sese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 06.01.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ściany działowe parteru muruje się po roz szalowaniu stropu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-Jurand- 07.01.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Witam czy ktoś z przemiłych forumowiczów może przesłać mi harmonogram prac w Exelu? Bo nie mogę pobrać. Z góry dziękuję Zapomniałem dać maila [email protected] Edytowane 7 Stycznia 2011 przez -Jurand- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kucober 09.01.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam Ja także dołączę się do prośby o przesłanie harmonogramu. Mój adres e-mail: [email protected] Przejrzałem ten temat kilka stron do tyłu. Czy ktoś próbował wrzucać harmonogram na hotfile lub rapidshare? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.01.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 i ja się dołączam z prośbą o harmonogram [email protected] dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 09.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Proszę o przesłanie na maila tego harmonogramu w exelu.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sero0 10.01.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 I ja bardzo poproszę o ten harmonogram[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 11.01.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam. To ja się przypomnę, a możę i mi ktoś go wyśle[email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-Jurand- 12.01.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Nie macie się co łudzić, ci co dostali juz nie odeślą. Chytrusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grysza2 16.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam, również poproszęo o przeslanie harmonogramu w excelu. [email protected] Serdecznie pozdrawiamGrzesiekm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balzak311 04.02.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam, również poproszę o przeslanie harmonogramu w excelu. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelalalka 20.02.2011 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam. Ja również ostro szykuję się do budowy wymarzonego domku i proszę o harmonogram w Excelu [email protected] Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam...Iza W-49.12 z wykuszem i garażem dwustanowiskowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts