Oldswan 24.03.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Bartt - podziękowania i szacuneczek - taki rozkład jazdy to nieoceniona pomoc. Thx i respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 25.03.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 cóż ja mogę powiedzieć - SUPER- dzięki za pomoc jest naprawdę nieoceniona!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzyciel 25.03.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 ooo to mi się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 27.03.2004 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Ciao Bardzo fajny i dokladny. Jezeli Bartt sie nie obrazi to pozwole sobie na wykorzystanie jego harmonogramu w inny sposob. Wsadzilem calosc w tabele Excel i dodalem proste rubryczki do podliczania wszystkiego, to tak dla masochistow takich jak ja ktorzy chca wiedziec ile juz wydali Jezeli ktos ma zamiar sie codziennie denerwowac to mozecie to sciagnac tutaj (archiwum ZIP 313kb) A tak powaznie to na pewno pomoze w utrzymaniu wydatkow pod kontrola - poprawki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 28.03.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 do filipsa: pobrałam, dzięki, u mnie też na razie tylko 38 zł za mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 28.03.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Ciao Holerka - robilem to pozno i brak bylo formatowania automatycznego Poprawilem - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 29.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Filips - brawo za pomysł i wykonanie. Choc pewnie można byłoby - jak ktos sie lubi katowac - liczyc jeszcze takie pozycje jak np koszty kredytu na zakup działki czy budowę domu, opłaty i podatki (notariusz, wpisy etc)) koszty wyceny oraz ewentualnie koszty uzbrojenia coby obraz nakładów finansowych był pełny Ale im więcej takich dobrych dusz umieszczających gotowce tym łatwiej obecnym i przyszłym użytkownikom forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makabu 30.03.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Hej! To takie niesmiałe zawołanie, bo jestem nowicjuszka w wielu tematach budowlanych. To forum to jedynja moja nadzieja i wsparcie, więc takie inicjatywy sa dla mnie bardzo budujące!!! Dziękuję.makabu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 BARTT ! Wielkie dzięki za harmonogram!!! Oświecony został także nasz nie douczony kierownik z bożej łaski , widniejacy jedynie na pieczątce. Wręczyłam mu Twój plan z pozdrowieniami , aby się nieco dokształcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.04.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Bartt wielkie dzięki właśnie piszę umowę, bardzo mi pomogłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 20.04.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Dzięki Bartt i Filips, już sobie ściągnęłam i zapewne niedługo zacznę się katować , bo dopiero jestem na etapie kupna dzialki. Myślę, że dzięki temu da się jakoś te wszystkie wydatki utrzymać w ryzach, ale to jeszcze przede mną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.04.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Dziękuję wszystkich pomagającym, umowa napisana i jest w czytaniu...zobaczymy co na to ekipa, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 13.05.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 ojej jestem pod wrazeniem!!!!!!!!!! czegoś takiego tutaj szukałam:) jest to mój pierwszy post, i bardzo sie cieszę,że w takim miejscu, zamierzam sie ostro juz wziąć do roboty-skoro taki plan działania mam! a oto moj wymarzony domek:)+ niewielki przeróbki! http://agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=183&usid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tycoPL 24.06.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Bart, rozumię że korzystałeś z jakiegoś oprogramowania do Zarzadzania Projektem. Może jest możliwość uzyskania od Ciebie takiego pliku z pełnym harmonogramem np. w MS Project ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 24.06.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Bart, rozumię że korzystałeś z jakiegoś oprogramowania do Zarzadzania Projektem. Może jest możliwość uzyskania od Ciebie takiego pliku z pełnym harmonogramem np. w MS Project ? Bart na Forum ostatnio się nie pojawia. Ostatni swój post napisał 10-Lut-2004 10:45:24 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 29.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Znalazłem w necie i moze komus sie przyda:Scenariusz działań przy budowie domu http://www.omega.lublin.pl/images/scenariusz_14.gif Hymm na podgladzie jakos nie wyglada wiec na wszleki wypadek dam linka do strony gdzie mozna to znalesć http://www.omega.lublin.pl/budowa.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tycoPL 29.06.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Oldswan, dziękuję Ci bardzo za przesłana stronkę..Włanie robię quasi - uniwersalny harmonogram w MS Project (dużo firm w Polsce już posiada ten program). Jeżeli Admin mi pozwoli to się go postaram opublikować na FORUM po to aby inni mieli możliwoć weryfikacji i ewentulanie mogli wstawić poprawki. Wydajem mi się, że każdemu może się taki harmonogram przydać. Mam zamiar także uwzględnić koszty, wtedy będzie możliwoć zobaczenia samemu jakie tak naprawdę ponosi się koszty budowy. Wszyscy uwzględniajš tylko materiały, koszty firm zewnętrznych itp. (p. Kosztorys) a zapominajš o pracy własnej, o swoim powięconym czasie czyli -kosztów "Project Managera". Im więcej czasu powięcimy wspólnie na planowaniu tym póniej mniej czasu będzie potrzeba na wykonanie budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 30.06.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Wielkie dzięki dla Bartt-a i dla filips'a. Dla takich jak ja to jest jak gwiazdka z nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rak 07.07.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 witam,zapomniales o datach chyba. harmonogram to m.in.daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 21.07.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Robota godna elity Forum, ja również jak wiekszość wydrukowałam go sobie do odkreślania, albowiem zaczynam właśnie chodzenie po urzędach (jak zdam na prawko to jeżdżenie - jutro egzamin - ale się boję). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts