Gość 28.07.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 bardzo fajna rzecz , skorzystam z tego napewno wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Robota godna elity Forum, ja również jak wiekszość wydrukowałam go sobie do odkreślania, albowiem zaczynam właśnie chodzenie po urzędach (jak zdam na prawko to jeżdżenie - jutro egzamin - ale się boję). Pozdrawiam not ot trzymam kciuki, ja juz po niejest tak strasnie, tylko czlowiek sie denerwuje ze jakis blad popelni, a i sluchaj dokladnie jak instruktor objasnia na placu, ciekawych zeczy mozna sie dowiedzic co ulatwiaja egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 29.07.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 o rany....tyle tego ?? czy podołam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 30.07.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Cos genialnego! Jak to dobrze, ze trafilam jeszcze zanim sie wszystko rozkrecilo! Serdeczne dzieki za kawal wspanialej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 05.09.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 DZIĘKI BARTT !!!!Kompletnie nie wiedziałam od czego zacząć.Jesteś genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 06.09.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Powtarzam się jak wszyscy:SUPER i DZIĘKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanne 10.09.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Dziękuję!!!!!!! A że jestem być może podobna do takich jak filips to bardzo brakuje mi tej tabelki w exelu. Nie mogę jej aktualnie otworzyć?! Czy to się jakoś da jeszcze zrobić? Pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 24.09.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Mam nadzieję, że autorzy obydwu wersji nie mają nic przeciwko, że ściągnąłem i zmodyfikowałem (tylko pod wzgledem kalkulacyjnym - o harmonogramie jako takim nie mam większego pojęcia - dopiero jestem na etapie konczenia projektu) plik Excela. W mojej wersji bardziej niż harmonogram jest to kosztorys, tak ułożony aby można było sobie zaplanowac wydatki a potem w trakcie porównywać je na bieżąco z wydatkami realnymi. Oczywiście udostępnie to dla szerokiego grona jak tylko wrócę do domu. Jak ktoś chce zobaczyć wcześniej to proszę o email to przeslę plik na adres email. (około 150kB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 29.09.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 prawie na początek tej całej listy można by dorzucić wizytę radiestety na naszej działce, gdzie ma powstać domek (tak dla świętego spokoju, by sprawdził czy nie ma tam żył wodnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 02.10.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Plik zmodyfikowanego przeze mnie Harmonogramu o którym pisałem w poprzednim liście jest do ściągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 03.10.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Plik zmodyfikowanego przeze mnie Harmonogramu o którym pisałem w poprzednim liście jest do ściągnięcia. Naprawdę zrobiłeś kawał dobrej roboty!!! Dzięki, dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 03.10.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Bartt, SylwekW jesteście Wielcy. Mam nadzieję już w niedalekiej przyszłosci skorzystać z Waszych ściąg. PozdrawiamPacynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 03.10.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Proszę pamiętać, że ja tylko trochę zmodyfikowałem to co inni OPRACOWALI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 06.10.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Jestescie wielcy!!! Wlaśnie kupiliśmy śliczniutka działkę, szukamy upragnionego projektu, a tu takie ułatwienie sprawy na dalszą dłuuuuuuuuugą drogę budowy. Jeszcze raz dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa G 11.10.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Jesteśmy dopiero na etapie adaptacji projektu i orientowaniu się w obecnych kosztach materiałów i robocizny. Pozwoliłam sobie ściągnąć ten Harmonogram i bardzo za niego dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 17.01.2005 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Panowie - wielkie dzięki Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość m_ch_konto usunięte 18.01.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Bartt! Jakbyś jeszcze oficjalnie zezwolił na niekomercyjne wykorzystywanie Twojego harmonogramu przez nas inwestorów...A tak jak mam skorzystać z Twojego dobrodziejstwa? Jak docenić Twoją pracę? Choć harmonogram umieściłeś na forum i opcje "copy & paste" działają, ale nie na moje sumienie. Harmonogram jest bardzo pomocny, nawet bez dat. Dzięki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Harmonogramy OK wielkie dzieki... trzeba sie zabrac za ocienienie kosztów.... no i środków...finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansik 21.01.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ja też przyłączam się do podziękowań. Właśnie od kilku dni myślę jak tu oszacować koszty budowy domku aby zmierzyć siłę mojego portfela. Twój harmonogram bardzo nam się przyda i może wpłynie na ostateczną decyzję o budowie. Mamy już działkę i robimy projekcik indywidualny ale ciągle jeszcze się wahamy czy rozpoczynać w tym roku. A tak w ogóle czy ktoś z forumowiczów buduje w Kwirynowie k/W-wy? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 30.01.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Panowie super robota. Tak właśnie forumowicze powinni sobie pomagać. Myślę, że zasłużyliście na Budowlanego OSCARA Pietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts