Ichigicu 13.09.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Mam pytanie, czy ma ktoś w kuchni, blisko kuchenki elementy wykończone klinkierem? Jak sprawdza się takie rozwiązanie, jeśli chodzi o utrzymanie czystości? Czym ewentualnie czyścić klinkier z tłuszczu pryskającego z patelni? Widziałam nawet na zdjęciach jakby "meble" murowane z cegły w kuchni - czy jest to praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.09.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Klinkier chyba trzeba zaimpregnować, żeby nie chłonął odprysków z patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sportek 13.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ciekawy artykuł odnośnie klinkieru http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/elewacje_-sciany_-podlogi/dlaczego-klinkier_,6345_19874.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ichigicu 13.09.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Artykuł mówi o klinkierze na elewacji, ale w kuchni nie wiem jak bedzie się sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.