mkala2 28.02.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 U nas też podnieśliśmy ściankę kolankową. Efekt, jak na zdjęciach wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sendur 14.03.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam serdecznie Zastanawiam sie nad kupnem projeku "c166 nieoceniony", prosba do was o jakieś zdjęcia z budowy domu, nie ukrywam ze bardzo by mi to pomogło mój adres email: [email protected] Z góry dziękuje i czekam na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 14.03.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 zdjęcia posłałam... Ja natomiast czekam aż ktoś nas wyprzedzi z budową aby móc podpatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepsol 09.04.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witajcie Nieocenieni zdecydowaliśmy się z żonką na właśnie ten domek z pośród setek obejrzanych - fajnie że cieszy się taką popularnością i widzę że fajnie się tutaj wszyscy wymieniacie swoimi doświadczeniami. W związku z tym że pewnie zaczynam ostatni z Was wszystkich mam nadzieję na Wasze wsparcie i dobre rady, za które już dziękuję My również będziemy zmieniać - póki co to na pewno garażu nie będzie - stanie obok domu. Czy ktoś robił już coś takiego ??? Podobają mi się również Wasze pomysły i ubolewam że ja jeszcze daleko w polu prośba do Was o jakieś fotki - [email protected] z góry dziękuję i życzę cierpliwości w pracach wykończeniowych kiedy to ja będę kopał dopiero pewnie pod ławę - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazuch 27.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 hi, jaką dachówkę wybraliście do niocenionego, my na pewno ceraton, ale mam dylematy czy premion, futura czy optima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 03.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Jazuch a na jakim jesteście etapie ? czekam z niecierpliwością na zdjęcia...Mój mąż strasznie uparł się na Domino - ale ta cena !!!Mamy plan obejrzeć ofertę w Holandii i Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazuch 05.05.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Też myśleliśmy o domino, ale... Mnie też optima bardzo się podoba, ale różnica 10000zł. A zdjęć jeszcze nie ma, zaczynamy za dwa tygodnie, a dachówkę chcieliśmy już kupić, bo są promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharkey05 20.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Cześć zamierzamy ruszyć z budową domu lipiec/sierpień - czy możecie wysłać jakieś fotki z budowy? Jak sądzicie ile Wam zajmie budowa?[email protected]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharkey05 20.06.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 cześć masz może aktualne fotki z budowy? pzdr [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazuch 21.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 cześć masz może aktualne fotki z budowy? pzdr [email protected] niestety jeszcze nie zaczeliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 06.07.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam Co prawda jesteśmy jeszcze przed kolejnym spotkaniem z architektem w sprawie wprowadzenia zmian, ale poniżej podaję zmiany na które się zdecydowaliśmy: Parter - kuchnia zamknięta, w miejscu kominka robimy skrytkę, a w miejscu skrytki przejście do kuchni - kominek przenosimy na ścianę z tarasem, jednoczenie z drugiej strony robimy grill - rezygnujemy z wyjścia na mały taras przy wykuszu, również z tego tarasu - z łazienki na dole robimy pralnio-suszarnię - pokój dzielimy, robimy biuro i z niego wejście do garderoby - z racji tego iż nie możemy podpiwniczyć domu (zbyt wysoki poziom wód gruntowych) zastanawiamy się nad wydłużeniem garażu (max 1m) Poddasze - na pewno chcemy powiększyć łazienkę i pokój obok niej... albo to będzie kosztem zmniejszenia tarasu lub wydłużymy garaż i automatycznie powiększymy pomieszczenia nad nim. Oczywiście to może jeszcze minimalnie ulec zmianie, ale póki co taką mamy wizję Jazuh, a Ty jakie zmiany chcesz wprowadzić? Może skorzystamy z Twoich pomysłów Również wiosną planujemy rozpocząć budowę... trzymam kciuki! Hej a jak u was z budową ? Jakoś nikt nie chce ruszyć dalej od nas... z fotkami. My niestety mamy przestój bo kombinujemy kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazuch 30.08.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 zaczeliśmyhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2d7d81b48d11e9f7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazuch 30.08.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 http://images41.fotosik.pl/329/2d7d81b48d11e9f7m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazuch 31.08.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 i skończyliśmyhttp://images38.fotosik.pl/330/941310dc9127561cm.jpgna papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 11.10.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 w końcu ja sobie popatrzę... czekam na bieżące fotki z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 11.10.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 http://images45.fotosik.pl/353/487faac490352d6em.jpg Trochę przestoju mamy niestety. Parę dni temu 2 koparki równały nam teren. Za parę dni stawiamy ściany wewnętrzne i kończymy kominy. Dodatkowo zauważyłam a raczej przeoczyliśmy, że w projekcie okna są trochę za nisko i trzeba podmurować- bo inaczej szafki w kuchni będą wystawać ponad parapet. No i zwężamy jeszcze okno w łazience aby zmieścić kabinę prysznicową przy oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazuch 21.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 cześć, u nas teraz wygląda takhttp://images40.fotosik.pl/340/acc8a020a77d4862m.jpg Do wszystkich, którzy zgecydują się na nieocenionego: kuchnia jest mała, dla mnie za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 23.10.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 cześć, u nas teraz wygląda tak http://images40.fotosik.pl/340/acc8a020a77d4862m.jpg Do wszystkich, którzy zgecydują się na nieocenionego: kuchnia jest mała, dla mnie za mała Dlatego zrezygnowaliśmy ze spiżarki na rzecz kuchni... i teraz jest w sam raz jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 06.11.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Do wszystkich, którzy zgecydują się na nieocenionego: kuchnia jest mała, dla mnie za mała to czemu właśnie nieoceniony? kombinuj z tą spiżarką może w realu widać faktyczne proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazuch 16.11.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 refleksja przyszła później (jak ściany już stały), nie chcieliśmy dużej kuchni, ale chyba do końca tego nie przemyśleliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts