Sławomir Chmaruk 14.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witamzastanawiam się nad zakupem pieca.chciałbym uzyskać stałą temp. odpada gaz oraz olej.co sądzicie o piecu na eko groszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.09.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam zastanawiam się nad zakupem pieca. chciałbym uzyskać stałą temp. odpada gaz oraz olej. co sądzicie o piecu na eko groszek?Hej. Jesteś tu nowy, więc pewnie nie wiesz, że masę już o piecach na ekogroszek zostało napisane na forum. Proszę wysil się trochę, poczytaj w archiwum - można przeglądać poprzez wyszukiwarkę google, bo nasza gorzej działa. Potem jak już będziesz miał jakieś konkretniejsze pytania - wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam zastanawiam się nad zakupem pieca. chciałbym uzyskać stałą temp. odpada gaz oraz olej. co sądzicie o piecu na eko groszek?Piece na ekogroszek są ok - sam mam taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławomir Chmaruk 14.09.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławomir Chmaruk 17.09.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 czy ktoś wie coś na temat połączenia pieca na eko groszek, pelet i owies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 18.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 poczytaj na forum o Granpalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba z Gniezna 23.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ja używam Linga Duo plus - na pellecie - jestem zadowolony. Piec jest na eko groszek , ale po zmianie ustawień nieźle pracuje na pellecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts